רמקולים של מרנץ
מישהו מעוניין בתיבות גדולות של מרנץ? ברחוב חורגין פינת עטרות זרקו זוג רמקולים אבל ללא האלמנטים (תיבה בלבד, ממש גדולה) , נראה משנות ה-70 . יש גם טרמינלים וגם קרוס אובר , למרות שבתיבה אחת נראה שהקרוס עבר התעללות .
marantz imperial 7
marantz imperial 7
נערך לאחרונה על ידי clip99 ב 29/04/2013 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
הכתובת בארץ...? תציין באיזו עיר,למי שבכל זאת ירצה.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אני שולח את הצוות... אבי אפס אחד... אבי אפס אחד... האם שומע - עבור?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

זו היתה בדיחה שהפואנטה שלה הייתה לראות אם tomyeshua ואולי גם RAMIRAMI יצליחו לגלות מי היה 'אבי אפס אחד'. תאמין לי שלא הייתי מטריח אף אחד, חוץ מאת עצמי, לאסוף *** שמישהו אחר זרק בפינת רחוב. -אבל עד רמת גן רחמנא ליצלן? גם לי יש קווים אדומים.clip99 כתב:וכמובן לא לשכוח להעלות לאתר תיאור תהליך האיתור , שיקום ושיפוץ ! עם תמונות...
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
מצטער, אבל גם אני לא רואה כאן מציאה שמצדיקה קוד חירום.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אני לא הייתי מחכה ל ''אבי אפס אחד'' הייתי מתקשר 100 ומבקש שיאספו אותם בשבילי,אבל בגלל השרב לא רציתי להטריח אותםtnsilver כתב:זו היתה בדיחה שהפואנטה שלה הייתה לראות אם tomyeshua ואולי גם RAMIRAMI יצליחו לגלות מי היה 'אבי אפס אחד'. תאמין לי שלא הייתי מטריח אף אחד, חוץ מאת עצמי, לאסוף *** שמישהו אחר זרק בפינת רחוב. -אבל עד רמת גן רחמנא ליצלן? גם לי יש קווים אדומים.clip99 כתב:וכמובן לא לשכוח להעלות לאתר תיאור תהליך האיתור , שיקום ושיפוץ ! עם תמונות......
- tnsilver
- חבר מביא חבר

רמי, אתה זוכר את 'אבי אפס אחד'? יודע מי זה?
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אם אני זוכר נכון...''מתי מתוק-בלש מתמטי''?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לדעתי זה כבר היה שנים רבות אחרי אבי אפס אחד... אבי הוא מראשוני תשדירי הבטיחות בדרכים. תחילת שנות ה-70 או אולי אפילו סוף ה-60'. לא זוכר. אני רק זוכר שמדובר בחבורת ילדים על אופני כסא בננה עם שלושה הילוכים שהיו מדברים במכשירי קשר (אוקי-טוקי) וצועקים לאבי אפס אחד כל הזמן. כנראה תגובה ישראלית ל'האווי חמש אפס' שהיתה סידרת המשטרה הפופולארית בערוץ הישראלי היחיד ד'אז וזה היה שנים לפני סטארסקי והאץ'.RAMIRAMI68 כתב:אם אני זוכר נכון...''מתי מתוק-בלש מתמטי''?...
התוכי של הילד ב''חמל'' היה חוזר אחריו ''אפס אחת לאבי''לדעתי זה כבר היה שנים רבות אחרי אבי אפס אחד... אבי הוא מראשוני תשדירי הבטיחות בדרכים. תחילת שנות ה-70 או אולי אפילו סוף ה-60'. לא זוכר. אני רק זוכר שמדובר בחבורת ילדים על אופני כסא בננה עם שלושה הילוכים שהיו מדברים במכשירי קשר (אוקי-טוקי) וצועקים לאבי אפס אחד כל הזמן. כנראה תגובה ישראלית ל'האווי חמש אפס' שהיתה סידרת המשטרה הפופולארית בערוץ הישראלי היחיד ד'אז וזה היה שנים לפני סטארסקי והאץ'....
המכשיר קשר נראה לי על בסיס שפורפרות
הצילום הוא לא בשחור לבן ...הוא באור וצל
- tnsilver
- חבר מביא חבר

איזה רטרו... וואו רני... זה באמת עתיק. ממש מוצג ארכיוני. הכי קטע שיש לי זוג All Star בדיוק כמו של אחד הפלסטינים הקטנים בסרטון. הנעליים הכי לא נוחות שלבשתי בחיים. בקרוב אני משדרג לאדידס סטן-סמית.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

נפלתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
כמה שאהבתי את הסדרה הזו,בפעם האחרונה שצפיתי בה זה היה בתחילת שנות ה 70
כמה שאהבתי את הסדרה הזו,בפעם האחרונה שצפיתי בה זה היה בתחילת שנות ה 70
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אולי הגזמתי בתיארוך... Time מתוך Dark Side of the Moon יצא רק ב-1973 כך שזה לא יכול להיות משנות ה-60' ועד שהאלבום הגיע לישראל בטח לקח איזה שנה אז אנחנו מדברים על 1974 במקרה הכי קדום. עדיין עתיק לאללה.