עזרה עם XBMC
היי,
יש לי בעיה מעצבנת שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה.
אז ככה, קניתי את הארטיק בגרסת הברבון, התקנתי 4GB DDR3 ו-SSD , התקנתי ווינדוס 7 64 ביט,כל הדרייברים הנחוצים ואפילו PES 2013.
הכול עובד מעולה חוץ מדבר אחד וזה ב-XBMC, הסרטים שלי נמצאים במחשב אחר ואני מזרים דרכו לארטיק את המדיה ברשת האלחוטית, הסרטים (HD) זורמים חלק ללא קטיעות ,אבל הבעיה היא בזמן הטעינה של הסרט שזה לוקח הרבה זמן בחלק מהסרטים ולפעמים בכלל לא נטענים, כמו כן שאני מנסה לצאת מהתוכנה גם שם אני נתקל בבעיה שהתוכנה קופאת ואני צריך לבצע סיום משימה במנהל המשימות.
מישהו יכול לעזור?
יש לי בעיה מעצבנת שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה.
אז ככה, קניתי את הארטיק בגרסת הברבון, התקנתי 4GB DDR3 ו-SSD , התקנתי ווינדוס 7 64 ביט,כל הדרייברים הנחוצים ואפילו PES 2013.
הכול עובד מעולה חוץ מדבר אחד וזה ב-XBMC, הסרטים שלי נמצאים במחשב אחר ואני מזרים דרכו לארטיק את המדיה ברשת האלחוטית, הסרטים (HD) זורמים חלק ללא קטיעות ,אבל הבעיה היא בזמן הטעינה של הסרט שזה לוקח הרבה זמן בחלק מהסרטים ולפעמים בכלל לא נטענים, כמו כן שאני מנסה לצאת מהתוכנה גם שם אני נתקל בבעיה שהתוכנה קופאת ואני צריך לבצע סיום משימה במנהל המשימות.
מישהו יכול לעזור?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום, ותתחדש!
אין ברירה - רשת אלחוטית לא מומלצת להזרמת תכני HD, ולכן הפתרון הוא להעביר רשת קווית בבית.
אין ברירה - רשת אלחוטית לא מומלצת להזרמת תכני HD, ולכן הפתרון הוא להעביר רשת קווית בבית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שני המחשבים מחוברים אלחוטית?
חיבור של אחד מהם באופן קווי לראוטר יעזור מאוד. בהחלט שווה לנסות.
אבל כמובן שהכי טוב ומומלץ זה לחבר את שניהם קווית.
חיבור של אחד מהם באופן קווי לראוטר יעזור מאוד. בהחלט שווה לנסות.
אבל כמובן שהכי טוב ומומלץ זה לחבר את שניהם קווית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה מאוד תלוי בדגם ובתנאים.
אצל חבר שלי שיש לו מתאם כזה, למשל, 720P מוזרם בלי בעייה.
1080P בד"כ כן, לפעמים יש קיטוע אבל ממש בקטנה, יחסית.
יש לו דגם ישן יחסית. ייתכן שיש כיום דגמים חדשים שהם מהירים ויציבים יותר.
אני מחזיק בדעה שכדאי להתאמץ ולהעביר רשת קווית בבית. מתאמי חשמל זה לא ממש זול (+200 ש"ח לכל מתאם, כלומר מינימום 400 ש"ח כי חייבים לפחות 2 מתאמים). העברת רשת קווית בבית, אם אפשרי (השחלה ללא חציבת קירות דרך התעלות הקיימות של נקודות הטלפון, למשל), בד"כ תעלה פחות אם עושים את זה לבד, ואולי טיפה יותר אם עושים דרך בעל מקצוע.
אצל חבר שלי שיש לו מתאם כזה, למשל, 720P מוזרם בלי בעייה.
1080P בד"כ כן, לפעמים יש קיטוע אבל ממש בקטנה, יחסית.
יש לו דגם ישן יחסית. ייתכן שיש כיום דגמים חדשים שהם מהירים ויציבים יותר.
אני מחזיק בדעה שכדאי להתאמץ ולהעביר רשת קווית בבית. מתאמי חשמל זה לא ממש זול (+200 ש"ח לכל מתאם, כלומר מינימום 400 ש"ח כי חייבים לפחות 2 מתאמים). העברת רשת קווית בבית, אם אפשרי (השחלה ללא חציבת קירות דרך התעלות הקיימות של נקודות הטלפון, למשל), בד"כ תעלה פחות אם עושים את זה לבד, ואולי טיפה יותר אם עושים דרך בעל מקצוע.
Arctic mc001
סליחה על ההתפרצות לדיון, אבל אני חייב לשאול איפה קניתם את המכשיר? המקום היחידי שמצאתי בארץ היה במחיר לא שפוי בעליל.
תודה ושוב סליחה,
עוז
תודה ושוב סליחה,
עוז
חחח...
באמזון
http://www.amazon.com/gp/product/B008VT ... UTF8&psc=1
היה 140 דולר עכשיו 150. עד הבית כולל משלוח יוצא בסביבות 700+ שקלים.
מה עם הבעיה שלי???
באמזון
מה עם הבעיה שלי???
איך הזמנת לארץ? כתוב באמזון כשאני מנסה לעשות משלוח לארץ שאפשר לשלוח רק לכתובות בארה"ב.שגיא79 כתב:חחח...
באמזון
מה עם הבעיה שלי???...
אלא אם השתמשת ב Buy2USA
דרך אגב, יש גם גרסה שעולה 129 דולר שהיא ללא ה DVD, שלטעמי לא נחוץ היום
בכל אופן, שיחקתי עד שמצאתי את הבעיה, אבל לא איך לפתור אותה, ברגע שהורדתי את הסקרפר של אתר סרטים הכול עבד פיקס, התוכנה לא נתקעה שיצאתי ממנה ולא בזמן הפעלת סרט ,מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אני פותר אותה?