סקר: כיצד אתם שומעים מוזיקה ?
-
tilinger_y
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דובר כאן רבות על צורת מיקום רמקולים בחדר אך האם אתם ממש יושבים בנקודה הנכונה ומקשיבים למוזיקה או שפשוט מסתובבים בבית ומקשיבים ? אצלי למשל המוזיקה היא רקע לכול מה שאני עושה בבית וזה לא דוקא מול הרמקולים בסלון או בחדר האזנה מיוחד .
מעניין לדעת - אתם מקדישים זמן מיוחד ויושבים בחדר שהכנתם בו את הרמקולים בזוית או מדליקים את הסט ונהנים מהמוזיקה בכול הבית?
מעניין לדעת - אתם מקדישים זמן מיוחד ויושבים בחדר שהכנתם בו את הרמקולים בזוית או מדליקים את הסט ונהנים מהמוזיקה בכול הבית?
גם וגם..
כשיש זמן, פנאי ושקט נפשי (מההנהלה והילדים) - אני נהנה לשבת מול הרמקולים ולהתרכז ב 100% בהאזנה.
אבל ברור שהיום יש לי הרבה פחות שעות האזנה בריכוז מלא מאשר פעם.
אז בלית ברירה שמים מוזיקה במערכת ומסתובבים בבית.
אבל, יש גם דרג ביניים - יושבים על הספה מול הרמקולים, ומאזינים אבל תוך כדי עשיית דברים אחרים (קריאה למשל או אפילו טלויזיה... (יש פעמים שאני שם את הטלויזיה ב mute ושומע מוזיקה בזמן שאני צופה בטלויזיה (כדורגל למשל, סדרות עם תרגום וכו')).
אבל ברור שהיום יש לי הרבה פחות שעות האזנה בריכוז מלא מאשר פעם.
אז בלית ברירה שמים מוזיקה במערכת ומסתובבים בבית.
אבל, יש גם דרג ביניים - יושבים על הספה מול הרמקולים, ומאזינים אבל תוך כדי עשיית דברים אחרים (קריאה למשל או אפילו טלויזיה... (יש פעמים שאני שם את הטלויזיה ב mute ושומע מוזיקה בזמן שאני צופה בטלויזיה (כדורגל למשל, סדרות עם תרגום וכו')).
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מוזיקה מבחינתי זה לשמוע או להאזין.
לשמוע = באוטו, תוך כדי קריאת עיתון , עבודה מול מחשב, כרקע לעבדות הבית (ספונג'ה).
והכי חשוב תוך כדי ריקוד.
להאזין = כמה שיותר מיקוד, בדרך כלל כאשר חשוך, מנסה ליצור משולש שווה צלעות ביני לבין הרמקולים, ישיבה נוחה או שכיבה. ואז נותן למוסיקה לעטוף אותי. בקיצור חויה שאני חווה אותה לבד.
לשמוע = באוטו, תוך כדי קריאת עיתון , עבודה מול מחשב, כרקע לעבדות הבית (ספונג'ה).
והכי חשוב תוך כדי ריקוד.
להאזין = כמה שיותר מיקוד, בדרך כלל כאשר חשוך, מנסה ליצור משולש שווה צלעות ביני לבין הרמקולים, ישיבה נוחה או שכיבה. ואז נותן למוסיקה לעטוף אותי. בקיצור חויה שאני חווה אותה לבד.
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
nirgen כתב:מאזין תוך כדי ישיבה בסלון וגלישה בנייד...
בדיוק כמוני...
אני שם על ידי כוס קפה ולא זז מהמערכת תוך כדי שאני גולש באתר האהוב עלי...
הייתי מוסיף לינק לאתר הזה אבל חל איסור מוחלט להביא לכאן תכנים
לא הולמים..
שמיעה אחרת
אני למשל, אוהב מאוד לשמוע עם אוזניות גדולות שמכסות את כל האוזן... אין לי כל כך אייכותיות כן.. אוזניות גדולות ב 100 שקל...
אבל בכל מקרה הן מנגנות כמו שצריך
אבל בכל מקרה הן מנגנות כמו שצריך