דגמי פיליפס 2013
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אוקיי, בתור לקוח נלהב של טלוויזיות PHILIPS , ( ייצור בפולין/הונגריה, סאונד מהטובים שיש, ואיכות תמונה הטובה ביותר שמצאתי בשוק ) ,
אני חייב לומר שדי התאכזבתי מהטלויזיות החדשות שהוצעו ( דגמי 2013 ) .
מרגיש לי כמו ילד שהלך לקנות טייפ דאבל-קאסט , והמוכרים מספרים לו שהטייפ הוא 1000 וואט PMPO , אבל הילד הזה יודע שצריך לבדוק כמה RMS....
ככה הרגשתי לגבי המסכים שנחשפו באירוע , פשוט אין הבדל הנראה לעין כאשר מסתכלים על ה- 1400HZ ,
אמנם יש בה 3D אקטיבי (יתרון משמעותי !) , וגם ממיר DVB-T2 מובנה, ולא DVB-T רגיל ,
אבל מזעזע היה לשמוע שמשווקים לי אותה בתור 1400HZ , ולא כותבים את ה- HZ האמיתי .
כאן יש פירוט אמיתי על קצב הריענון האמיתי : (שהוא כנראה 200HZ )
http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate
? PMPO = ®PHILIPS©PMR ?
מרגיש לי כמו ילד שהלך לקנות טייפ דאבל-קאסט , והמוכרים מספרים לו שהטייפ הוא 1000 וואט PMPO , אבל הילד הזה יודע שצריך לבדוק כמה RMS....
ככה הרגשתי לגבי המסכים שנחשפו באירוע , פשוט אין הבדל הנראה לעין כאשר מסתכלים על ה- 1400HZ ,
אמנם יש בה 3D אקטיבי (יתרון משמעותי !) , וגם ממיר DVB-T2 מובנה, ולא DVB-T רגיל ,
? PMPO = ®PHILIPS©PMR ?
נערך לאחרונה על ידי dvb-acavish ב 28/04/2013 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
dvb-acavish כתב:אוקיי, בתור לקוח נלהב של טלוויזיות PHILIPS , ( ייצור בפולין/הונגריה, סאונד מהטובים שיש, ואיכות תמונה הטובה ביותר שמצאתי בשוק ) ,
PMPO = ®PHILIPS©PMR
קראתי סיקור כעת שיש דגם 8008 .איך הוא לעומת סמסונג f8000?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לפי מה שאומרים באינטרנט (וכנראה זה נכון) , הערוצים הנוספים של עידן+ יהיו בתקן DVB-T2 .Johnik כתב:האם בארץ שידור של עידן+ הוא בתקן החדש (DVB-T2)? הכוונה האם יש משמעות לתקן מתקדם אם השידור הוא עבור תקן ישן יותר?...
וזה אומר שכל (רוב) הממירים לא יתאימו לתקן החדש.
מה גם , אם יתווספו ערוצים בתשלום , כנראה יהיה צורך בממיר עם כרטיס כנראה.

אבל אני בעד,
יש יותר רוחב פס על כל תדר בתקן הזה.
ממיר DVB-T2 תומך אחורה , גם ב- DVB-T .
אני יודע מה הבדלים בין תקנים השאלה היא האם יש לזה שימוש היום? עד כמה שאני מבין עדיין אין אף ערוץ שמשדר בתקן חדש (HD) באופן קבוע ולא ניסוי. יש איזה שהיא מידע מתי יהיה השידור בתקן החדש כי זה מאוד מזכיר לי את הרכב החשמלי
זה קיים זה יותר טוב אבל עדיין לא פרקטי לצערי...
כן זה נחמד שיהיה בטלויזיה החדשה את התקן החדש אולי העוד כמה שנים זה יהיה רלוונטי בערץ (אחרי כל המלחמות מול YES/HOT) שכמובן לא מעוניינות שזה ייצא לפועל מהר מדי אלא אם כן יהיה כמו עם סלולרי חוק חדש ונגמר
בכל זאת היום יש אלטרנטיבה של IPTV שכולל גם ערוצי HD/FHD אפילו ארוצי 3Dולא UPSCALING (שחברות בארץ אוהבות לעשות ולמכור כתוכן HD).
כן זה נחמד שיהיה בטלויזיה החדשה את התקן החדש אולי העוד כמה שנים זה יהיה רלוונטי בערץ (אחרי כל המלחמות מול YES/HOT) שכמובן לא מעוניינות שזה ייצא לפועל מהר מדי אלא אם כן יהיה כמו עם סלולרי חוק חדש ונגמר
בכל זאת היום יש אלטרנטיבה של IPTV שכולל גם ערוצי HD/FHD אפילו ארוצי 3Dולא UPSCALING (שחברות בארץ אוהבות לעשות ולמכור כתוכן HD).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה החדשות יש או יהייה עברית מלאה?asaf23 כתב:חדשות נפלאות לגבי העברית ותמיכה בתקן T2
יורוקום נשארת מאחור, מתי יתעוררו...
והאם יהייה עדכון עיברית לדגמים הישנים יותר?
מקווה שכן.
אם כן אז עכשיו רק צריך לעלות ל-3 שנות אחריות במקום שנתיים =שחקן חזק בשוק הטלויזיות בישראל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עברית מלאה יש.gilkall כתב:מה החדשות יש או יהייה עברית מלאה?asaf23 כתב:חדשות נפלאות לגבי העברית ותמיכה בתקן T2
יורוקום נשארת מאחור, מתי יתעוררו...
והאם יהייה עדכון עיברית לדגמים הישנים יותר?
מקווה שכן.
אם כן אז עכשיו רק צריך לעלות ל-3 שנות אחריות במקום שנתיים =שחקן חזק בשוק הטלויזיות בישראל....
לדגמים ישנים יותר, לא.
dvb-acavish
אם זה כך אז הטלויזיה הישנה "והמעולה" שיש לי דגם 8404 שרשום שהיא 100 הרץ- פעם רשמו הרץ אמיתי??? והיום זה לא כך? אז מה הועילו חכמים "בהרציותם"???
בברכה
בברכה
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
בתור אחד שכשהוא בא להשקה של מסכים חדשים hi-end אני חייב להגיד שאני די מאוכזב:
היתה מאוד לא מקצועית: תאורה לא טובה, מיקום מסך ביחס לצופה לא נכון, מרחקים קרובים מדי, והרבה חובבי HT שנדחסים בכוך.
ממה שכן הצלחתי להתרשם - לא התלהבתי. יתכן והמסכים לא היו מכויילים אבל הוצג שם סרט מצוייר ממקור BD, כלומר המקור האולטימטיבי, והיו הרבה מקומות שראיתי מקרובלוקים. בסרט השני שהוצג אפשר היה לראות גרעיניות רבה.
אצלי בבית ב-ST50 זה לא קורה. אז יכול להיות שזה עניין של כיול ויכול להיות שמסך פשוט לא יודע להתמודד עם השינוי בגוון אבל אותי זה איכזב במיוחד לאור המחיר.
מה שכן, המסך DesignLine מעוצב פנטסטי למי שזה חשוב כמו איכות תמונה
היתה מאוד לא מקצועית: תאורה לא טובה, מיקום מסך ביחס לצופה לא נכון, מרחקים קרובים מדי, והרבה חובבי HT שנדחסים בכוך.
ממה שכן הצלחתי להתרשם - לא התלהבתי. יתכן והמסכים לא היו מכויילים אבל הוצג שם סרט מצוייר ממקור BD, כלומר המקור האולטימטיבי, והיו הרבה מקומות שראיתי מקרובלוקים. בסרט השני שהוצג אפשר היה לראות גרעיניות רבה.
אצלי בבית ב-ST50 זה לא קורה. אז יכול להיות שזה עניין של כיול ויכול להיות שמסך פשוט לא יודע להתמודד עם השינוי בגוון אבל אותי זה איכזב במיוחד לאור המחיר.
מה שכן, המסך DesignLine מעוצב פנטסטי למי שזה חשוב כמו איכות תמונה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: