רזולוציה ב-PS51E550 תחת שידורי YES
התחדשתי בטלוויזיה PS51E550, שמחוברת לממיר Yes Max Total.
כאשר מדליקים את הטלוויזיה, או כאשר לוחצים על כפתור ה- HDMI בשלט של הטלוויזיה,
מוצגת הרזולוציה: 1280x720 / 50p
בלי קשר לערוץ הנבחר.
האם זאת הרזולוציה שאני אמור לקבל?
כאשר מדליקים את הטלוויזיה, או כאשר לוחצים על כפתור ה- HDMI בשלט של הטלוויזיה,
מוצגת הרזולוציה: 1280x720 / 50p
בלי קשר לערוץ הנבחר.
האם זאת הרזולוציה שאני אמור לקבל?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שינית את ההגדרות בממיר ל 1080?
תודה!
מוזר, עשיתי מעבר על ההגדרות, כנראה פיספסתי את זה, ומוזר שהטכנאי המתקין לא הגדיר כראוי.
מה נכון יותר? להגדיר 1080 או AUTO?
שמתי לב שבמצב אוטומטי, כשהטלוויזיה מחליפה רזולוציה בהתאם לערוץ, יש כמה שניות של השחרת מסך. זה די מעצבן (אפילו שזו התנהגות צפויה).
השאלה אם באמת יש שיפור בתמונה לעומת מצב קבוע?
ועוד שאלה קטנה - חיכיתי בציפייה לטלוויזיה החדשה כדי לראות עונה שלישית של משחקי הכס, אבל משום מה הפרקים ב-VOD הם באיכות SD ולא HD (למרות שהסדרה מופיעה תחת 'סדרות'-->'סדרות בHD')
מוזר, עשיתי מעבר על ההגדרות, כנראה פיספסתי את זה, ומוזר שהטכנאי המתקין לא הגדיר כראוי.
מה נכון יותר? להגדיר 1080 או AUTO?
שמתי לב שבמצב אוטומטי, כשהטלוויזיה מחליפה רזולוציה בהתאם לערוץ, יש כמה שניות של השחרת מסך. זה די מעצבן (אפילו שזו התנהגות צפויה).
השאלה אם באמת יש שיפור בתמונה לעומת מצב קבוע?
ועוד שאלה קטנה - חיכיתי בציפייה לטלוויזיה החדשה כדי לראות עונה שלישית של משחקי הכס, אבל משום מה הפרקים ב-VOD הם באיכות SD ולא HD (למרות שהסדרה מופיעה תחת 'סדרות'-->'סדרות בHD')
- oris74
- חבר במועדון HT

1080 - כי כמו שאמרת מצב AUTO מעכב מאד החלפת ערוצים כאשר עוברים בין HD ל SD
אין לי VOD אז אני לא יודע לגבי משחקי הכס אבל מנסיון עם סדרות ב YES - יש חוסר עקביות באיכות השידור של ערוצי ה HD - לפעמים רואים מצוין ולפעמים זה נראה כמו SD משפור לכל היותר...
אין לי VOD אז אני לא יודע לגבי משחקי הכס אבל מנסיון עם סדרות ב YES - יש חוסר עקביות באיכות השידור של ערוצי ה HD - לפעמים רואים מצוין ולפעמים זה נראה כמו SD משפור לכל היותר...
לי יש YES, בטוח שצריך להשאיר על 1080 ולא לשנות ל AUTO? אני שיניתי ל AUTO בעקבות המלצה פה בפורום בהנחה שזה ישפר את איכות הצפיה ב SD אבל באמת יש דיליי כזה כי כשעוברים לערוץ 2. אם זה לא משנה את האיכות, עדיף לי לחזור ל 1080.
תודה.
תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

מצב AUTO ישפר את איכות השידור של ערוצי SD - השאלה היא מה התפלגות הצפייה שלך בין ערוצי HD ו SD ואם זה משתלם לך לספוג את הדיליי