הורדה ממקס טוטאל למחשב
מזה שנים שאני בונה ספריית וידאו של קטעים נבחרים של מוזיקה קלאסית. מקליט ב- RECORDER DVD , מוריד למחשב ועורך באמצעות תוכנת עריכה, שומר בדיסק חיצוני ורואה בטלוויזיה באמצעות סטרימר.
הבעייה: אבדן איכות תמונה בדרך. המודד שלי לאיכות תמונה הוא צפייה בהקלטת אותה תכנית דרך מקס טוטאל. על אף שערוצים אלה אינם HD , התמונה המתקבלת ממקס טוטאל היא לשביעות רצוני.
המטרה: להגיע לאיכות וידאו זהה לזו המתקבלת על המסך מהממיר, אולם בדרך שתאפשר לי הורדה, עריכה (בעיקר cutting) וכו'.
עלי להדגיש שאין צורך ב-HD כיוון שהשידורים אינם HD. כ"כ, אין המטרה לראות טלויזיה על מסך המחשב.
ניסיתי לפני כמה שנים כרטיס של Hauppauge (עלה כ-400 שח) והתאכזבתי.
הורדה מממיר מקס טוטאל ללא אבדן איכות תמונה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
כשניסית את כרטיס הטלוויזיה של Hauppauge, איך התחברת אליו, ב-Composite (כבל RCA/"בננה" פשוט) או S-Video? חיבור S-Video נותן שיפור לא מבוטל באיכות ההקלטה.
אפשר גם בכל זאת לנסות כרטיסי לכידה HD כמו AverMedia CaptureHD או מוצרי ה-HD PVR של Hauppauge בחיבור Component (שלושה כבלי RCA). גם אם השידור המקורי הוא לא HD, יהיה לך שיפור באיכות ההקלטה.
כשניסית את כרטיס הטלוויזיה של Hauppauge, איך התחברת אליו, ב-Composite (כבל RCA/"בננה" פשוט) או S-Video? חיבור S-Video נותן שיפור לא מבוטל באיכות ההקלטה.
אפשר גם בכל זאת לנסות כרטיסי לכידה HD כמו AverMedia CaptureHD או מוצרי ה-HD PVR של Hauppauge בחיבור Component (שלושה כבלי RCA). גם אם השידור המקורי הוא לא HD, יהיה לך שיפור באיכות ההקלטה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"