שיתוף קבצים לטלויזית סמסונג 6200

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #1 

שלום,

האם יש דרך לשתף קבצים מהרשת הקווית הביתית כך שהנגן המובנה גם יראה קבצי כתוביות חיצוניים?
עד כמה שהבנתי הם תומכים DLNA ומנסיוני איתו הוא לא תומך בכתוביות חיצוניות, האם יש דרך אחרת כלשהי חוץ מלחבר את הדיסק פיזית לכניסת ה-USB.

תודה

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

PLEX עובד נפלא! חוץ מתכני 3D שלא תומך משום מה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

תתקין PLEX MEDIA SERVER על המחשב, ותוריד אפליקצית PLEX לטלוויזיה מחנות האפליקציות של סמסונג. אם הטלוויזיה שלך מייבוא רשמי תהנה גם מהזרמת סרטים כולל כתוביות (SRT) בעברית וגם ממשק עם JUKEBOX מאוד נחמד.

gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

Mpro כתב:PLEX עובד נפלא! חוץ מתכני 3D שלא תומך משום מה
...
ומה הפתרון לתכני 3D בכל זאת?
יש כרגע סטרימר אבל מנסים לפנות אותו לטובת חדר השינה במידה והטלויזיה החדשה תהווה חלופה טובה Popcorn 210A.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #5 

למיטב ידיעתי ה PLEX תומך בהחלט בסרטי תלת מימד אבל לא FULL SBS בגלל מגבלה של נגן הטלוויזיה
[left]

Q: Does your app support 3D content?
A: Yes, the app supportes Half SBS and Half TAB content. The app switches automatically in 3D mode when it detects 3D content but this works only if you name your files correctly. You must include in the filename H-SBS or Half-SBS for Side-By-Side content and H-TAB or Half-TAB for Top-And-Bottom content. This is not case sensitive. An example as filename would be: Kung.Fu.Panda.2.2011.half-sbs.1080p.mkv.
You can check under Preferences -> About Plex -> Systeminformation if your device supports 3D
[/left]

http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/47406366/FAQ

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

את העניין של השינוי שם לא ידעתי בכלל.. טוב לדעת! אני אבדוק את זה

gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תודה.

H-SBS בהחלט יספיק.

בקשר ל-PLEX עצמה יש לי בעיה מוזרה, אחרי שהתקנתי גרסה אחרונה ואני נכנס לממשק, ניסיתי להוסיף מקטע\SECTION אחרי שבחרתי סרטים ובחרתי את הספריה בכונן המקומי אני מנסה להוסיף את המקטע ופשוט לא קורה כלום.
פתחתי את ההגדרות המתקדמות ושמתי לב שהרשימה של הסורקים והסוכנים פשוט ריקות, גם בחלק ההגדרות של הסוכנים אין כלום, כאילו שהוא לא התקין אותם. ניסיתי כמה דפדפנים ואני ינסה להתקין מחדש ואם לא ילך אנסה גרסה קודמת.
אולי יש לכם רעיון מה הבעיה שם?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”