מהסיבה הפשוטה שבצפיה לאורך זמן מקבלים כאבי עיניים ו\או כאבי ראש וגם מחיר
המשקפיים די בשמיים (כ-200 שח לזוג).
אז נשארתי עם מספר דגמים די מצומצם של טלויזיות והחלטתי ללכת על LG כי המחיר שלהם יותר קרוב למציאות
וגם הם מגיעות עם כמעט כל הפיצ'רים האפשריים בטלויזיה.
לאחר חיפוש בכל הרשתות הגדולות המחיר לסגירה הכי נמוך שמצאתי היה 10,900
שהיה גבוה מעל לתקציב שלא היה לי (10000)
לאחר שכמעט ויתרתי והתכוונתי לחכות שהמחירים ירדו, ניסיתי את מזלי במכרז באתר של
טרקלין חשמל שהפתיעו אותי עם הצעה של קצת מעל 10000 כולל המשלוח והתקנה ועוד 4 זוגות משקפיים ציבעוניות והאמת גם די מגניבות (סלחו לי על המילה העתיקה) במתנה (כל זאת כמובן לאחר מיקוחים קלים).
ישבתי להם על הראש והשגתי גם התקנה מהיום למחר (מרביעי לחמישי).
מה אני אגיד, הטלויזיה הגיעה ומעבר לעיצוב המדהים (ללא מסגרת ולוגו מואר), השלט החכם שפשוט עובד מצוין וכמעט ואין שום צורך בשלט הרגיל, הטלויזיה החכמה שעובדת מהר וחלק בזכות המעבד החדש כפול הליבה והזכרון המשודרג, ושלל הפיצ'רים הקיימים שכוללים WIFI מובנה,שיתוף קבצים מצוין, תמיכה בכל פורמטי הוידאו והאודיו כולל DTS שליטה בסמארטפון, הכפלת מסך לסמארטפון, דפדפן פתוח וכמובן תלת מימד- התמונה פשוט מדהימה!!!
במקרה הכינותי מראש כמה סרטים ב-SBS וגם שם ראו מצוין למרות שפחדתי שהתמונה בתלת מימד לא תהיה משהו
מכייון שהבנתי שבמשקפיים הפאסיביות הרזולוציה יורדת בחצי ואם רואים סרט ב-SBS הרזולוציה שוב מתחלקת ב-2
זאת אומרת:1920 קווי אוך לחלק ב-2 = 960
960 קווי אורך לחלק ב-2 = 480
זאת אומרת שאני בעצם אמור לכאורה לראות רזולוציה של 1080*480 אבל בפועל לא ראיתי הבדל מ-HD מלא.
בכל מקרה הטלויזיה מדהימה ואני מרוצה עד הגג.
ביום חמישי באו עוד 6 חברים וראינו סרט וכולם נהנו- לכולם היו משקפיים ולא הייתה בעיית CROSSTALK מצפיה בצידי המסך כמו בטלויזיות עם המשקפיים האקטיביות.
בקיצור ממליץ בחום!!!
ואם יש למישהו שאלות, אשמח לענות בפורום.
יום טוב.
( כן, אני יודע שחפרתי קצת אבל אני עדין בשלבי ההתלהבות