Popcorn לא זוכר מאיפה עצרתי (נמצא פתרון מוזר)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
barlerer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

כאשר אני מזרים תוכן מהמחשב, לא משנה אם סרט סדרה, MKV או AVI, אחרי שאני עוצר את הסרטון וחוזר אליו אחרי כמה דקות, הכל טוב. אבל כאשר עוברות כמה שעות, הסטרימר שוכח איפה עצרתי. עוד מישהו נתקל בזה?
נערך לאחרונה על ידי barlerer ב 30/04/2013 12:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

Eranka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לא קורה אצלי, נשמע כמו באג תנסה לאפס הגדרות. תבדוק אם עדכנת גירסה לאחרונה ואם כן, זה קרה בגירסה הקודמת גם?
אם כלום לא עוזר תאפס את המכשיר: http://support.cloudmedia.com/article.aspx?ID=1123

barlerer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Eranka כתב:לא קורה אצלי, נשמע כמו באג תנסה לאפס הגדרות. תבדוק אם עדכנת גירסה לאחרונה ואם כן, זה קרה בגירסה הקודמת גם?
אם כלום לא עוזר תאפס את המכשיר: http://support.cloudmedia.com/article.aspx?ID=1123
...
לא שדרגתי גירסא לאחרונה, הייתי עם הגירסא הזאת מהרגע שהיא יצאה.
אבל מקודם הHDD היה מחובר לפופקורן, הוא היה מבפנים ואז זה עבד. ועכשיו הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב.
אני אנסה לאפס את ההגדרות.

Eranka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

POPCORN ללא דיסק פנימי = בלי אפליקציות NMT, קח את זה לתשומת ליבך, למרות שזה לא אמור לגרום לבעיה הנוכחית אולי יש לזה איזשהו קשר, אולי הסרת האפליקציות יוצרת מצב שהמכשיר עדיין מחפש אותן :? (ואולי גם לא). עוד נקודה בעניין הזה- אפשר להוסיף מפצל USB לאחת היציאות של המכשיר ואיליו להוסיף דיסק און קי + כמה כוננים חיצוניים והמכשיר יזהה את כולם, בכונן FLASH תתקין את האפליקציות.

barlerer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

Eranka כתב:POPCORN ללא דיסק פנימי = בלי אפליקציות NMT, קח את זה לתשומת ליבך, למרות שזה לא אמור לגרום לבעיה הנוכחית אולי יש לזה איזשהו קשר, אולי הסרת האפליקציות יוצרת מצב שהמכשיר עדיין מחפש אותן :? (ואולי גם לא). עוד נקודה בעניין הזה- אפשר להוסיף מפצל USB לאחת היציאות של המכשיר ואיליו להוסיף דיסק און קי + כמה כוננים חיצוניים והמכשיר יזהה את כולם, בכונן FLASH תתקין את האפליקציות.
...
האפליקציות לא מעניינות אותי, אף פעם לא התקנתי אותם.

Eranka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

המכשיר די מסורס בלי האפליקציות, אתה מצליח להזרים מידע מהמחשב?

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #7 

אילו אפליקציות? אצלי מוזרם מהמחשב, אני מדפדף ברשימה, בלי ג'וקבוקס..

Eranka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

באיזה מכשיר? בדגמים מסויימים של POPCORN חייב להיות מותקן דיסק פנימי או כונן FLASH שעליו מותקנות אפליקציות NMT (שאחת מהן מפעילה את שרת SAMBA שמאפשר תיקשורת בין וינדווס למכשיר-לינוקס ) כנראה שבדגמים האחרונים כבר אין צורך בזה וטוב שככה אבל אנחנו מדברים בשיח חרשים כשאף אחד לו אומר איזה דגם של POPCORN יש לו...

barlerer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

יש לי A200, אף פעם לא ראיתי טעם באפליקציות. למה מסורס? הוא מזרים סרטים? זהו, זה כל מה שאני צריך.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #10 

יש לי את אותו סטרימר מצוין רק עם הארד דיסק בתוכו והוא שומר את מקום העצירה עד שאני עובר את מספר הסימניות המקסימלי לכל סוג קובץ(שזה 10 אם אני לא טועה).
השאלה היא באמת אם צריך שיהיה חיבור USB או הארד דיסק מותקן ולא חיבור רשת אלחוטי/חוטי כדי שזה ישמר לצמיתות.

מה שכן - הסטרימר הזה יכול לסבול מכל מיני באגים אקראיים אז לא הייתי שולל את זה כסיבה.

אגב בלי קשר אני ממליץ לך לקנות DOK בכמה שקלים ולהתקין עליו את אפליקציות NMT. זה יפתח לך כמה יכולות בסיס כמו Bitorrent וUPnP.

barlerer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Roi232 כתב:יש לי את אותו סטרימר מצוין רק עם הארד דיסק בתוכו והוא שומר את מקום העצירה עד שאני עובר את מספר הסימניות המקסימלי לכל סוג קובץ(שזה 10 אם אני לא טועה).
השאלה היא באמת אם צריך שיהיה חיבור USB או הארד דיסק מותקן ולא חיבור רשת אלחוטי/חוטי כדי שזה ישמר לצמיתות.

מה שכן - הסטרימר הזה יכול לסבול מכל מיני באגים אקראיים אז לא הייתי שולל את זה כסיבה.

אגב בלי קשר אני ממליץ לך לקנות DOK בכמה שקלים ולהתקין עליו את אפליקציות NMT. זה יפתח לך כמה יכולות בסיס כמו Bitorrent וUPnP.
...
גם לי כאשר הHDD היה בפנים, הוא שמר את מקום העצירה, ועכשיו לא. אבל יש כל כך הרבה אנשים בפורום שמזרימים דרך הרשת וחשבתי שלא הגיוני שזה קורה ככה לכולם, אולי יש איזה הגדרה שפספסתי ומישהו יודע.
UPnP אני לא רואה למה אני צריך בסטרימר וBitorrent אני בכלל לא צריך כי אני משתמש בReal Debrid במחשב.

Eranka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

אתה לא חייב Bitorrent אבל מסתבר שיש כמה דברים שאתה כן צריך (וחבל שהייצרן לא הכניס זיכרון FLASH לטובת העניין הזה), בכל אופן הכי פשוט להכניס כונן FLASH (דיסק און קי) של 2GB ולפרמט אותו לאפליקציות NMT- קיימת אפשרות כזו בהגדרות. במידה והיציאה של המכשיר לא פנויה אתה יכול לרכוש מפצל USB ואז יתווספו לך עוד כמה כניסות (כמו שאמרתי קודם, המכשיר יזהה כל כונן או אנטנה שתכניס לכניסות האלו).

barlerer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

מצאתי מוזר, משום מה שאני משתמש בסמארטפון כשלט, אז הוא לא זוכר איפה עצרתי. אבל שאני משתמש בשלט של המכשיר, הוא זוכר יופי גם אחרי כמה שעות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”