מבולבל מכל הנתונים וההשוואות- איזו TV לקנות עד 17000 ש"
חרשתי את הרשת קראתי הכול ,מדריך אחרי מדריך, יתרונות לכאן ולכאן לא חסרים ,לא משנה לי plasma או lcd ,העיקר בתקציב של עד 17000 ש"ח נכון לרגע זה מהם הדגמים המומלצים ביותר לקניה? חשוב לי HD אמיתי ואיכות הצפייה הרגילה [שידורי הטלויזיה ה"מדהימה" שלנו ] שתהיה אף היא טובה. הרבה ממליצים לי על פיליפס 37pf-9731 אבל המחיר.....כואב. עזרה... 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
kamnon,
אני מקווה שברור לך שזה לא מתאים לכל אחד...
deslok,
עוד נתונים יעזרו בהחלטה - לא לכולם מתאים אותו רכב, נכון?
1. מה מרחק הצפיה שלך
2. מה תמהיל הצפיה שלך (% יס, הוט, DVD, HDTV, מקורות אחרים וכו').
3. תקציב אנחנו כבר יודעים (בהחלט תקציב טוב).
אני מקווה שברור לך שזה לא מתאים לכל אחד...
deslok,
עוד נתונים יעזרו בהחלטה - לא לכולם מתאים אותו רכב, נכון?
1. מה מרחק הצפיה שלך
2. מה תמהיל הצפיה שלך (% יס, הוט, DVD, HDTV, מקורות אחרים וכו').
3. תקציב אנחנו כבר יודעים (בהחלט תקציב טוב).
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
למה שיהיה ברור?aloni כתב:לדעתי פנסוניק PHD8 או להמתין ל- 9 שתגיע לארץ. לך תראה קודם בעצמך
אם זה לא ברור......
מה שהצעת לו לא מתאים לדרישות שהוא מציב: אפשרות לטיונר כלומר חיבור ישיר לשקע אנאלוגי בקיר .
חברה תודה אני בסהכ צריך שם של דגם או שניים שמנסיונכם עונה לי על הדרישות :
hd 1080i אמיתי רזולוציה גבוהה שלא תהבהב כמו שראיתי כבר בכמה מסכי HD , טיונר לקליטה מהשקע , מקסימום חיבורים והכול בתקציב של 17000 שח +-....
חבל לי להיכנס לחנות ולקנות סתם בלי המלצה [לא סומך על המוכרים ].
hd 1080i אמיתי רזולוציה גבוהה שלא תהבהב כמו שראיתי כבר בכמה מסכי HD , טיונר לקליטה מהשקע , מקסימום חיבורים והכול בתקציב של 17000 שח +-....
חבל לי להיכנס לחנות ולקנות סתם בלי המלצה [לא סומך על המוכרים ].
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
דני נשמה טובה, שים קצת לב לפני שאתה מתנפח - הלא ברור היה לגבי זה שהוא צריך ללכת לראות בעצמו.DannyZ כתב:למה שיהיה ברור?aloni כתב:לדעתי פנסוניק PHD8 או להמתין ל- 9 שתגיע לארץ. לך תראה קודם בעצמך
אם זה לא ברור......
מה שהצעת לו לא מתאים לדרישות שהוא מציב: אפשרות לטיונר כלומר חיבור ישיר לשקע אנאלוגי בקיר ....
לך תראה קודם בעצמך אם זה לא ברור...
חוץ מזה איפה כתוב שהוא ביקש לחבר ישירות לקיר?
וחוץ מזה זאת עדיין היתה ההמלצה שלי פשוט הייתי מוסיף איזה וידאו חבוט או משהו בסגנון.
תיקון:
עכשיו ראיתי איפה הוא כתב את זה, הוא כתב דקה לפני שאני עניתי כך שלא ראיתי את התגובה הזאת כשכתבתי. דעתי נשארה בעינה.