ניצול רמקולים עם RX-V671
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי,
יש לי רסיבר של RX-V671, הוא מנגן מה Bluray וסרטים דרך HDMI בכל 7.1 הרמקולים בצורה נהדרת.
כל דבר אחר (יוטיוב, מוזיקה) רק בסטריאו.
תוכלו לעזור לי להבין מה אני יכול להגדיר / האם הרסיבר יכול לעשות Enhance בעצמו?
תודה
יש לי רסיבר של RX-V671, הוא מנגן מה Bluray וסרטים דרך HDMI בכל 7.1 הרמקולים בצורה נהדרת.
כל דבר אחר (יוטיוב, מוזיקה) רק בסטריאו.
תוכלו לעזור לי להבין מה אני יכול להגדיר / האם הרסיבר יכול לעשות Enhance בעצמו?
תודה
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

תודה.shmuela1 כתב:בשלט יש כפתור ENHACHER תלחץ עליו ותפעיל את האפשרות
לידו יש כפתור MUSIC כל לחיצה עליו משנה את סוג תוכנית האודיו (2.1 , 5.1 וכו..... )...
אכן שמתי Enhancer On
אבל כשאני לוחץ על Music הוא אומר לי Not Available.
יכול להיות בגלל שאתה במצב Pure DirectLiorProject כתב:תודה.shmuela1 כתב:בשלט יש כפתור ENHACHER תלחץ עליו ותפעיל את האפשרות
לידו יש כפתור MUSIC כל לחיצה עליו משנה את סוג תוכנית האודיו (2.1 , 5.1 וכו..... )...
אכן שמתי Enhancer On
אבל כשאני לוחץ על Music הוא אומר לי Not Available....
אם אתה במצב כזה תלחץ בשלט על כפתור PURE DIRECT כדי לבטל אז תנסה שוב ללחוץ על כפתור MUSIC
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי לשחק עם זה, אני לא במצב Pure Direct.shmuela1 כתב:יכול להיות בגלל שאתה במצב Pure DirectLiorProject כתב:תודה.shmuela1 כתב:בשלט יש כפתור ENHACHER תלחץ עליו ותפעיל את האפשרות
אכן שמתי Enhancer On
אם אתה במצב כזה תלחץ בשלט על כפתור PURE DIRECT כדי לבטל אז תנסה שוב ללחוץ על כפתור MUSIC...
איך אתה שומע מוסיקה? מאיזה מקור חיצוני ואיך מחבר למגבר?LiorProject כתב:ניסיתי לשחק עם זה, אני לא במצב Pure Direct.shmuela1 כתב:יכול להיות בגלל שאתה במצב Pure DirectLiorProject כתב:תודה.shmuela1 כתב:בשלט יש כפתור ENHACHER תלחץ עליו ותפעיל את האפשרות
אכן שמתי Enhancer On
אם אתה במצב כזה תלחץ בשלט על כפתור PURE DIRECT כדי לבטל אז תנסה שוב ללחוץ על כפתור MUSIC......
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

ממחשב. המוזיקה עוברת מכרטיס המסך, דרך HDMI לכניסת HDMI2.shmuela1 כתב:איך אתה שומע מוסיקה? מאיזה מקור חיצוני ואיך מחבר למגבר?LiorProject כתב:ניסיתי לשחק עם זה, אני לא במצב Pure Direct.shmuela1 כתב:יכול להיות בגלל שאתה במצב Pure DirectLiorProject כתב:תודה.shmuela1 כתב:בשלט יש כפתור ENHACHER תלחץ עליו ותפעיל את האפשרות
אכן שמתי Enhancer On
אם אתה במצב כזה תלחץ בשלט על כפתור PURE DIRECT כדי לבטל אז תנסה שוב ללחוץ על כפתור MUSIC.........
אם אני מנגן סרטים מ VLC עם כל הערוצים, אז הרסיבר מזהה את כולם.
אם אני מנגן מיוטיוב או מנגן אחר, הוא מזהה רק את L/R.
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

זו כל מוזיקה שאני מוציא.shmuela1 כתב:אם אתה מנגן מוסיקה מ VLC? זה נראה לי הגדרות במחשב, מצטער אני פחות מכיר את זה....
יכול להיות שזה משהו בהגדרות כרטיס הקול של המחשב שאני צריך להגדיר.
תודה בכל אופן.
אני יכול להציע לך להזרים את המוסיקה דרך DLNA. תתקין DLNA SERVER על המחשב כדוגמת ServiioLiorProject כתב:זו כל מוזיקה שאני מוציא.shmuela1 כתב:אם אתה מנגן מוסיקה מ VLC? זה נראה לי הגדרות במחשב, מצטער אני פחות מכיר את זה....
יכול להיות שזה משהו בהגדרות כרטיס הקול של המחשב שאני צריך להגדיר.
תודה בכל אופן....
לאחר ההתקנה תגדיר את ספריית המוסיקה שלך. במגבר תבחר במצב PC ואז תשמע מוסיקה באיזה מצב שתרצה
זה כמובן לא יפתור לך את הבעיה עם יוטיוב
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי. על כל כפתור חוץ מ Enhancer הוא אומר Not Available.gimm כתב:האם ניסית לשחק עם כפתורי SUR. DECODE ו- SRAIGHT בשלט?
אני מחובר עם מחשב (HTPC) ב-HDMI, כשהכניסה היא בסטריאו אפשר לשלוט עם הנ"ל על פיענוח ל-5.1...
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

התקנתי DNLA. קצת מעצבן לעבוד עם הממשק הזה ודרך המקרן, אבל כאן הוא מנגן בכל הרמקולים ונותן את כל אופציות ה Enhance.
בכל אופן, זה לא יהיה פיתרון קבוע.
בכל אופן, זה לא יהיה פיתרון קבוע.
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

יכול מאוד להיות.gimm כתב:יכול להיות שכרטיס הקול שלך במחשב מוגדר לקצב דגימה של 96khz ביציאה?
במצב כזה הרסיבר עובר אוטומטית למצב Straight ולא תוכל להפעיל אף אחת מאופציות הסראונד....
אתה יודע להגיד לי איפה אני רואה את זה?
אני חושב שבהגדרות מסומנים לו כל קצבי הדגימה האפשריים מ 44 עד 192 ב" Supported Formats"
מה מהם צריכים להיות מסומנים ומה לא?
החלון שהראית מתייחס ל-S/PDIF כלומר ליציאה האופטית. אם יש הגדרות דומות ל-HDMI תנסה להשתמש בהן.
אבל אם כל מה שאתה יכול לנסות איתו הוא הנ"ל - אז על פניו עלינו על העניין. מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את הסימון מקצבי דגימה 96k ו-192k. והייתי מעיז להוריד גם את 88.2k, לא ברור אם בכלל ומתי תיתקל בו, תדרי הדגימה הפופולריים הם 44.1k ו-48k.
תנסה ותבדוק, במקרה הגרוע תחזיר.
אבל אם כל מה שאתה יכול לנסות איתו הוא הנ"ל - אז על פניו עלינו על העניין. מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את הסימון מקצבי דגימה 96k ו-192k. והייתי מעיז להוריד גם את 88.2k, לא ברור אם בכלל ומתי תיתקל בו, תדרי הדגימה הפופולריים הם 44.1k ו-48k.
תנסה ותבדוק, במקרה הגרוע תחזיר.
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

הורדתי.gimm כתב:החלון שהראית מתייחס ל-S/PDIF כלומר ליציאה האופטית. אם יש הגדרות דומות ל-HDMI תנסה להשתמש בהן.
תנסה ותבדוק, במקרה הגרוע תחזיר....
זה לא עובד בהוצאת אודיו מהדפדפן, זה עובד נהדר כשאני לוחץ על הבדיקה.
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

הכל מעודכן.gimm כתב:מקרה קשה...
ובהוצאת אודיו ממקור אחר שהוא לא הדפדפן זה כן עובד, נגן שמע כלשהו נניח?
או דפדפן אחר?
הדרייברים של כרטיס השמע מעודכנים?...
זה עובד רק ב VLC שם אני מכריח אותו לצאת דרך ה S/PDIF.
משיטוט באינטרנט, נראה לי כרגע שהכיוון הוא ה "Audio Decoder" שהרסיבר מוגדר עליו = PCM.
לא מצאתי איך לשנות אותו.
-
LiorProject
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי. זה עובד!
אחרי הרבה משחקים והתקנות של דברים שונים, כנראה מה שהשפיע זה שינוי ה Default Format והורדה שלו ל 96K בלבד במקום 192K,
אחרי ששמתי לב שהוא לא תומך בהוצאה של אודיו כזו.
תודה רבה על כל העזרה.
אחרי הרבה משחקים והתקנות של דברים שונים, כנראה מה שהשפיע זה שינוי ה Default Format והורדה שלו ל 96K בלבד במקום 192K,
אחרי ששמתי לב שהוא לא תומך בהוצאה של אודיו כזו.
תודה רבה על כל העזרה.