התייעצות לגבי החלפת מסך סמסונג D6400
שלום לכולם,
קניתי לפני כשנה וחצי מסך 46" D6400 (עם פנל HQ).
הפנל התקלקל, והוצע לי ע"י השירות של היבואן לבחור בין החלפת הפנל(ייקח בערך חודש) או לקבל מסך חדש מהסדרה ES6200.
הבנתי משרשורים בפורום שה D6400 נחשב יותר איכותי מבחינת תמונה ושב ES יש יותר פיצ'רים. איכות התמונה יותר חשובה לי במידה ויש הבדל משמעותי.
אשמח לקבל המלצה בעניין ממי שמכיר את שני המסכים.
בנוסף, האם היבואן מחוייב להביא פנל חלופי מסוג HQ או שייתכן שאקבל פנל CN?
תודה מראש,
גיא
קניתי לפני כשנה וחצי מסך 46" D6400 (עם פנל HQ).
הפנל התקלקל, והוצע לי ע"י השירות של היבואן לבחור בין החלפת הפנל(ייקח בערך חודש) או לקבל מסך חדש מהסדרה ES6200.
הבנתי משרשורים בפורום שה D6400 נחשב יותר איכותי מבחינת תמונה ושב ES יש יותר פיצ'רים. איכות התמונה יותר חשובה לי במידה ויש הבדל משמעותי.
אשמח לקבל המלצה בעניין ממי שמכיר את שני המסכים.
בנוסף, האם היבואן מחוייב להביא פנל חלופי מסוג HQ או שייתכן שאקבל פנל CN?
תודה מראש,
גיא
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
הייתי מחליף רק מהסיבה שמדובר במוצר חדש יותר ואתה מקטין את הסיכוי לתקלות (האחריות היא בהתאם למוצר המקורי ולא תתחיל לך מחדש).
ההבדל באיכות התמונה זניח אם בכלל קיים.
קח בחשבון שבמוצר החדש לא בהכרח תקבל פנל סמסונג.
אגב, לי יש פנל CN והוא משובח. לא הייתי נמנע מרכישה חוזרת לו.
ההבדל באיכות התמונה זניח אם בכלל קיים.
קח בחשבון שבמוצר החדש לא בהכרח תקבל פנל סמסונג.
אגב, לי יש פנל CN והוא משובח. לא הייתי נמנע מרכישה חוזרת לו.
תודה.
לאחר שבחנתי את סדרה 6 ו 7 בחנויות, ההתרשמות האישית שלי שאיכות התמונה במסך מבריק בדגמי D6400 ו ES7500 יותר טובה.
הוצע לי לשדרג ל ES7500 בתוספת של 3000 ש"ח. האם שווה לעשות את הקפיצה הזאת? האם התוספת ריאלית, בהנחה שדגמי 2013 בקרוב(?) פה?
לאחר שבחנתי את סדרה 6 ו 7 בחנויות, ההתרשמות האישית שלי שאיכות התמונה במסך מבריק בדגמי D6400 ו ES7500 יותר טובה.
הוצע לי לשדרג ל ES7500 בתוספת של 3000 ש"ח. האם שווה לעשות את הקפיצה הזאת? האם התוספת ריאלית, בהנחה שדגמי 2013 בקרוב(?) פה?