אשמח אם למישהו יש מידע לגבי מקרן Eiki LC-XL-200
לא מצליחה למצוא עליו שום חוות דעת...
אני מעוניינת במקרן בעל עוצמה שתספק תמונה חדה בתנאי אור בינוניים על קיר שחור (לצורכי הצגת תיאטרון).
בתקציב סביר
אם למישהו יש המלצות לגבי דגם מסויים או לאיזה פרמטרים לשים לב, אשמח לכל עצה ...
EIKI אלו מקרנים מקצועים בעלי עוצמת הארה גבוהה... את בטוחה שזה הכיוון שלך?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
אני מצלמת וידאו בזמן הצגה ומקרינה אותו על קיר צבוע בשחור במעגל סגור., ויותר מאוחר מקרינה את אותו הקטע פעם נוספת (ז"א חייבת גם להקליט אותו)
האובייקט המצולם יהיה מואר ואילו איזור ההקרנה יחסית מוחשך.
הבנתי מבעלי מקצוע בתחום שאני זקוקה למקרן שהעוצמה שלו בין 5000 ל-7000 לומן.
ראיתי הדגמה של מקרן Eiki LC-XL-200 והיא נראתה לי טובה לצרכים שלי, אך לא מצאתי שום אזכורים לביצועים שלו באינטרנט
(חיפשתי גם בעברית וגם באנגלית) ומאחר ואיני מתמצאת בתחום, חשוב לי לשמוע דעה מוסמכת (חוץ מזו של מי שמוכר את המקרן)
מבחינת המחיר יש לי הצעה הרבה יותר טובה ממה שמופיע בזאפ (21,000-22,000)
זה סכום שמאוד-מאוד גבולי מבחינתי, בגלל זה חשוב לי להיות בטוחה שאני קונה באמת מכשיר טוב.
החברים באתר עוסקים יותר במקרני קולנוע ביתי מאשר במקרנים מקצועיים ולכן אני בספק אם מישהו כאן אפילו ראה את אחד המקרנים שאת מחפשת. מה שכן ידוע לי ש Christie נחשבת לחברה מאוד ידועה בענף המקצועי (למעשה כל המקרנים של יס פלנט בראשון הם של החברה הזו)
מסכים עם יניב, שווה לבדוק איזה מקרני EPSON נותנים מענה לצרכים שלך בתחום המקרנים בעלי העוצמות הגבוהות. כמו כן יש מקרנים של 5000-6000 אנסי שלדעתי יהיו יותר זולים מה EIKI , דוגמת מקרנים של VIEWSONIC , BENQ וגם ACER שהם בפרוש יכולים לענות על הצרכים שלך.