מה יותר טוב oppo 95 מחובר למגבר 5 ערוצים בהשוואה לפיוניר lx86
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי,מעוניין בחוות דעת לגבי מה יותר טוב או להביא את הoppo 95 שאמור להיות מעולה בעיבוד תמונה וובסאונד רב ערוצי וולחבר לו מגבר רב ערוצי כגון אימוטיבה לבין רסיבר של פיוניר Lx 86
בוקר טוב.
לא יצא לי להשוות אופן פעולה מסוג זה.
(אמנם אני גם עם OPPO 95 וגם עם מגבר רב ערוצי של EMOTIVA)
אין לי צל של ספק שהממירים (DACים בנויים של SABRE ESS 32 9018) של ה-OPPO 95 איכותיים יותר מהפיוניר 86.
הבעיה שברגע שמתחברים באופן כזה, ה-OPPO ישירות להגברה, עיבוד אקוסטי לא יכול לבוא לידי ביטוי (אמנם שברגע שמתחברים אנאלוגית ישירות להגברה וכו', יש אפשרות ל-bass menegment עד 40hz, שינוי גודל רמקול, השהייה, קרוס כללי ו-הגדרה על הדינאמיקה הכללית)
בכל אופן אם אין לך חדר אקוסטי מטופל היטב תהיה זקוק (אופציונאלי)לטיפול אקוסטי אלקטרוני חיצוני, ועל כן פה לפיוניר יש עדיפות עליונה
מבחינת מכשור פונקציונאלי, ה-OPPO מתעלה בכל הקשור לעיבוד תמונה וסאונד מהפיוניר 86, וההגברה של EMOTIVA "אוכלת לארוחת בוקר" כל הגברה ייעודית מתחת ל-3500$ וצפונה
בדקתי וניסיתי ועל כן קניתי
על אחת כמה וכמה ההגברה של פיוניר.
עלית האמת על שאלה מסקרנת שגם אותי סיקרנה לא מעט.
אם לא צריך מיתוג HDMI, או מיליון חיבורים אחרים, airplay וכד', והחדר הוא סביר מבחינה אקוסטית הייתי הולך על ה-OPPO וה-EMOTIVA בהחלט
גם מבחינת עלות מול תועלת

לא יצא לי להשוות אופן פעולה מסוג זה.
(אמנם אני גם עם OPPO 95 וגם עם מגבר רב ערוצי של EMOTIVA)
אין לי צל של ספק שהממירים (DACים בנויים של SABRE ESS 32 9018) של ה-OPPO 95 איכותיים יותר מהפיוניר 86.
הבעיה שברגע שמתחברים באופן כזה, ה-OPPO ישירות להגברה, עיבוד אקוסטי לא יכול לבוא לידי ביטוי (אמנם שברגע שמתחברים אנאלוגית ישירות להגברה וכו', יש אפשרות ל-bass menegment עד 40hz, שינוי גודל רמקול, השהייה, קרוס כללי ו-הגדרה על הדינאמיקה הכללית)
בכל אופן אם אין לך חדר אקוסטי מטופל היטב תהיה זקוק (אופציונאלי)לטיפול אקוסטי אלקטרוני חיצוני, ועל כן פה לפיוניר יש עדיפות עליונה
מבחינת מכשור פונקציונאלי, ה-OPPO מתעלה בכל הקשור לעיבוד תמונה וסאונד מהפיוניר 86, וההגברה של EMOTIVA "אוכלת לארוחת בוקר" כל הגברה ייעודית מתחת ל-3500$ וצפונה
עלית האמת על שאלה מסקרנת שגם אותי סיקרנה לא מעט.
אם לא צריך מיתוג HDMI, או מיליון חיבורים אחרים, airplay וכד', והחדר הוא סביר מבחינה אקוסטית הייתי הולך על ה-OPPO וה-EMOTIVA בהחלט
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אני מסכים עם איתי.
העבוד תמונה והסאונד של האופו במקרה שלי 105.
יותר ממצוין.גם אצלי משודך אנלוגית למגבר 5 ערוצים של אמוטיבה.הפוניר 83
משמש
אותי ל yes apple tv/
לסטראו האופו מחובר לפרה גם של אמוטיבה xlr ומשם למגבר של אמוטיבה גם עם xlr/

העבוד תמונה והסאונד של האופו במקרה שלי 105.
יותר ממצוין.גם אצלי משודך אנלוגית למגבר 5 ערוצים של אמוטיבה.הפוניר 83
משמש
אותי ל yes apple tv/
לסטראו האופו מחובר לפרה גם של אמוטיבה xlr ומשם למגבר של אמוטיבה גם עם xlr/
אין ספק שכיום ניתן להגיע לרמת היי-אנד (באופן יחסי) בקולנוע (אפילו בסטיראו) ומתן פתרון מצויין ופרקטי ביותר (שפעם רמה ואיכות כזו עלו לא מעט $$$$$) נמצאים כ"כ קרוב לכל כיס.
לפני כמה חודשים חיפשתי הגברה רב ערוצית לסנטר ולסראוונדים שלי והיו לי לא מעט אלטרנטיבות וכאילו שחוצות את קו ה-3500$ (והמחיר בשקלים גם בהתאם
) ומותגים טובים (לקולנוע) כגון ATI, B&K reference, Sunfire, ADA, ROTEL ועוד...ה-EMOTIVA היה לטעמי בהחלט ונתן ביצועים מרשימים מאוד בכל הקשור ל"משקל", דינאמיקה ומהירות, בשרניות, פירוט וצלילות.
ואני לא אדם שמתפשר בכל הקשור לסאונד(לפחות מה שהכיס והיכולת שלי מאפשרים)
לפני כמה חודשים חיפשתי הגברה רב ערוצית לסנטר ולסראוונדים שלי והיו לי לא מעט אלטרנטיבות וכאילו שחוצות את קו ה-3500$ (והמחיר בשקלים גם בהתאם
ואני לא אדם שמתפשר בכל הקשור לסאונד(לפחות מה שהכיס והיכולת שלי מאפשרים)
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אתם אומרים בעצם -
שכדאי לוותר על רסיבר
תחת זאת לחבר את האופו למגבר רב ערוצי
ודרכו לשמוע גם סרטים וגם מוסיקה????
לא צריך HDMI בשביל הסרטים?
שכדאי לוותר על רסיבר