קוראים לזה TVR
מדובר ברשימה עשירה במיוחד עבור NAVI-X כמובן .
יש לכם שם מאות סרטים וסדרות, הכי טובים, ורק באיכות HD בסטרימינג מהיר וישיר
אז זרקו את הקובץ המצורף לתיקיית ה Playlists שלכם
שמעת על הפרוייקט של בני ?
גם, מאות (אני חושב שהיום כבר אלפים) ערוצים של סרטים וסדרות לילדים למבוגרים עם סרטים מכל הסוגים המון ספורט והכל וגם המון בhd.
אבל תוכן ישראלי אין ולא חוקי יהיה לשים לצערנו ... (יש ערוצים בשידור חי אבל זה איכות ***)
בקיצור בוא נגיד שהיום או עד שמאקו רשת hot וyes יתחילו לעלות לאתרים שלהם את התכנים באיכות של טלוויזיה צריך את hot.
או עד שitunes סדרות יגיע לארץ ..
Mad-Dog כתב:שמעתי על הפרויקט של בני,
שם מדובר תתקן אותי אם אני טועה על ערוצי טלויזיה..
הרשימה הזו כוללת סרטים וסדרות (VOD)
והכל באיכות 720P משובחת ויציבה .
אגב, עודכנו סדרות חדשות...
...
כן אבל אנחנו צריכים את yes/hot לסדרות ישראליות.
בני מתחיל לבנות vod.
אצל בני יש גם ערוצים ישראליים ..
גם אצל בני יש hd ..
בכל מקרה זה מובן מאליו שלדברים מחו''ל זה yes/hot זה פשוט מיותר אבל לתכנים ישראליים אין תחליף או לראות באיכות נוראית בתוספים שקיימים ..
זה באמת מאוד יפה ואסטטי. חבל רק שלא הצלחתי לנגן שום דבר. גם לא מצאתי דרך לחפש בצורה נוחה שלא לדבר על כך שכל מעבר בין עמודים ב NAVI לוקח מלא זמן. הדבר נכון גם לפרוייקט של בני, שם ה DTT+ כן עובד. אני נשאר עם ה 1channel. אומנם לא HD אבל נוח והכי חשוב מנגן.
הסיבה שנכון לרגע זה רוב הדברים הפסיקו לנגן היא שהכל יושב על שרתי אכסון של 180UPLOAD ששינו את שיטת הגישה וההזרמה בימים האחרונים .
לגבי מהירות הדפדוף, הקבצים יושבים על navixtreme שסוטבלים מבעיות איטיות כבר תקופה (בטיפול, ועקומת השתפרות תמידית)
אולי באמת שווה להעביר הכל ל DROPBOX, או שרת אכסון אחר,
כמובן לטפל בעניין של 180UPLOADS כדי שהתכנים יחזרו לרוץ
Mad-Dog כתב:שמעתי על הפרויקט של בני,
שם מדובר תתקן אותי אם אני טועה על ערוצי טלויזיה..
הרשימה הזו כוללת סרטים וסדרות (VOD)
והכל באיכות 720P משובחת ויציבה .
אגב, עודכנו סדרות חדשות...
...
כן אבל אנחנו צריכים את yes/hot לסדרות ישראליות.
בני מתחיל לבנות vod.
אצל בני יש גם ערוצים ישראליים ..
גם אצל בני יש hd ..
בכל מקרה זה מובן מאליו שלדברים מחו''ל זה yes/hot זה פשוט מיותר אבל לתכנים ישראליים אין תחליף או לראות באיכות נוראית בתוספים שקיימים ..