טורק בxbmc subtitles או הגרסא העברית של the wiz ?
טורק אתר מחורבן שעושה הכל כדי שלא יורידו ממנו אוטומטית בכל פעם שמישהו כתב לו אפליקציה (ראה דוגמה SUBIT) שתוריד ממנו אוטומטית אחרי שבוע בערך הם משנים את המבנה של האתר בכדי לשבור את האפליקציה, ככה שתחזוקה של פלאגין כזה לא משתלמת.
חוץ מיזה התרגומים שם מחורבנים או פשוט נלקחים מאתרים אחרים, אישית אני לא ראיתי אף סדרה או סרט שיצא לו תרגום בטורק לפני האתרים האחרים..
אתה מוזמן לחוות את דעתך במידה ואתה חושב שאני טועה, ואשקול להוסיף אותו אם כי באמת שאינני רואה סיבה להוסיף אתר שכלכך מתאמץ להיות לא ידידותי
חוץ מיזה התרגומים שם מחורבנים או פשוט נלקחים מאתרים אחרים, אישית אני לא ראיתי אף סדרה או סרט שיצא לו תרגום בטורק לפני האתרים האחרים..
אתה מוזמן לחוות את דעתך במידה ואתה חושב שאני טועה, ואשקול להוסיף אותו אם כי באמת שאינני רואה סיבה להוסיף אתר שכלכך מתאמץ להיות לא ידידותי
אין לי עמדה לגבי שום אתר. אני מוריד ונהנה מכולם.rabak כתב:טורק אתר מחורבן שעושה הכל כדי שלא יורידו ממנו אוטומטית בכל פעם שמישהו כתב לו אפליקציה (ראה דוגמה SUBIT) שתוריד ממנו אוטומטית אחרי שבוע בערך הם משנים את המבנה של האתר בכדי לשבור את האפליקציה, ככה שתחזוקה של פלאגין כזה לא משתלמת.
אתה מוזמן לחוות את דעתך במידה ואתה חושב שאני טועה, ואשקול להוסיף אותו אם כי באמת שאינני רואה סיבה להוסיף אתר שכלכך מתאמץ להיות לא ידידותי...
אכן טורק לא מסודר בחלק מהסרטים.
למה להם בעצם לעשות את זה? רוצים שאנשים ייכנסו ויראו פרסומות ?
אגב אם אתה יודע להכין addonים תוכל לבדוק אם אפשרי לעשות לloka.me אחד ?
יש להם המון שרתים של צפייה ישירה ואת fileflyer שזה נורא פשוט איתו.
תודה
האמת שאם תוכל לעשות תוסף לsdarot.tv (הנוכחי מת) זה יהיה אפילו יותר טוב תודה !!!
מצטער אני בונה ומתחזק לפאגינים לתוספים בהם אני משתמש וחולק אותם איתכם לדוגמה הכתוביות שנמצאות בהרחבה של THEWIZ
לצערי אני לא איש של סטרימינג ככה שזה לא פרויקט שמעניין אותי כלכך וגם אין לי כלכך זמן כרגע... במידה ומשהו ישתנה אעדכן בפורום.
לצערי אני לא איש של סטרימינג ככה שזה לא פרויקט שמעניין אותי כלכך וגם אין לי כלכך זמן כרגע... במידה ומשהו ישתנה אעדכן בפורום.