סקריפט ב-Batch על תיקייה
שלום.
אני מנסה לעשות דבר כזה: בלחיצת כפתור ימני על תיקייה תהייה אפשרות חדשה (נגיד NEW) שבלחיצה עליה תריץ סקריפט.
אני יודע שזה ברג'יסטרי, וכבר הוספתי מה שצריך. הבעיה שכשאני מריץ את הסקריפט, הנתיב שלו הוא לא התיקייה שסימנתי, אלא תיקייה מעליה.
לדוגמא: אם התקייה שלחצתי עליה קליק ימני היא c:\script\new אז הוא לא יפעיל את הסקריפט על new אלא על script.
רק בשביל הקטע, נגיד שהסריפט הוא
@echo %cd%
הפלט שמתקבל הוא, שוב, התיקייה למעלה. הבעיה היא ב- %CD%. למישהו פתרון מה צריך לרשום במקום? תודה!!!
אני מנסה לעשות דבר כזה: בלחיצת כפתור ימני על תיקייה תהייה אפשרות חדשה (נגיד NEW) שבלחיצה עליה תריץ סקריפט.
אני יודע שזה ברג'יסטרי, וכבר הוספתי מה שצריך. הבעיה שכשאני מריץ את הסקריפט, הנתיב שלו הוא לא התיקייה שסימנתי, אלא תיקייה מעליה.
לדוגמא: אם התקייה שלחצתי עליה קליק ימני היא c:\script\new אז הוא לא יפעיל את הסקריפט על new אלא על script.
רק בשביל הקטע, נגיד שהסריפט הוא
@echo %cd%
הפלט שמתקבל הוא, שוב, התיקייה למעלה. הבעיה היא ב- %CD%. למישהו פתרון מה צריך לרשום במקום? תודה!!!
הרגע סיימתי לכתוב משהו דומה 
כתבתי סקריפ batch עבור ה-jar של ytwig
כאשר בסוף הוא מראה לך גם את הלוג.
הרי הוא לפניך:
בregistry:
תיצור קי חדש תחת:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
תתן לו שם כלשהוא, ותחת הסטרינג הדיפולטיבי תן משהו כמו "Find Subtitles" זה מה שיופיע בתפריט
ואז תיצור תחתיו עוד קי בשם "command"
ושם בסטרינג הדיפולטיבי:
"C:\path\to\your-batch.bat" "%1"
אז בתאכלס מה שאתה צריך זה %1 ו%1 כדי להעביר את הכתובת של התיקיה
בהצלחה!
כתבתי סקריפ batch עבור ה-jar של ytwig
כאשר בסוף הוא מראה לך גם את הלוג.
הרי הוא לפניך:
קוד: בחירת הכל
@echo off
echo. > C:\path\to\autosub.log
"C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\javaw.exe" -jar "C:\path\to\autosub_0.1.jar" %1
:LOOP
PSLIST javaw.exe >nul 2>&1
IF ERRORLEVEL 1 (
GOTO CONTINUE
) ELSE (
SLEEP 5
GOTO LOOP
)
:CONTINUE
type "C:\path\to\autosub.log"
pauseתיצור קי חדש תחת:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
תתן לו שם כלשהוא, ותחת הסטרינג הדיפולטיבי תן משהו כמו "Find Subtitles" זה מה שיופיע בתפריט
ואז תיצור תחתיו עוד קי בשם "command"
ושם בסטרינג הדיפולטיבי:
"C:\path\to\your-batch.bat" "%1"
אז בתאכלס מה שאתה צריך זה %1 ו%1 כדי להעביר את הכתובת של התיקיה
בהצלחה!
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לדעתי לא הבנתי אותך נכון.AmitMa כתב:אתה מתכוון בנתיב של הסקריפט? כי זה לא נותן......
כתבתי לך שורה שצריך להכניס בתחילת BATCH FILE כדי שהוא יעשה CD אל הספריה שבה הוא רץ...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -