הבדיקת מהירות של הוט speed.hot.net.il עכשיו פתוחה לבדיקה מהאינטרנט
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כל אחד עכשיו יכול לבדוק שם מהירות, וזה לא מוגבל רק לרשת של הוט כרגע חחח
אני מגיע לשם מ014 ללונדון ואז פריז ואז הוטנט ואז משם לשרת בדיקה.
אז אל תצפו למהירות גבוהה שם אם אתה בודקים והניתוב שלכם לשם מגיע מחול.
הוטנט האלה הורסים את כל הניתובים שיהיו בריאים... לא סתם החיבור שלהם שווה 20 שקל חח
אני מגיע לשם מ014 ללונדון ואז פריז ואז הוטנט ואז משם לשרת בדיקה.
אז אל תצפו למהירות גבוהה שם אם אתה בודקים והניתוב שלכם לשם מגיע מחול.
הוטנט האלה הורסים את כל הניתובים שיהיו בריאים... לא סתם החיבור שלהם שווה 20 שקל חח
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

זאת לא אנימציה חחחח
אם אתה בתשתית של הוט בחיבור ללא חייגן זה יבדוק לך דרך הרשת של הוט בלבד.
אם אתה מחובר עם חייגן לא משנה איזה תשתית אתה תנותב לשם מהספק שלך אל הוטנט ומשם לאתר בדיקה של הוט.
לא אמורה להיות גישה מהאינטרנט אלא רק מהרשת הפנימית של הוט.
אם אתה בתשתית של הוט בחיבור ללא חייגן זה יבדוק לך דרך הרשת של הוט בלבד.
אם אתה מחובר עם חייגן לא משנה איזה תשתית אתה תנותב לשם מהספק שלך אל הוטנט ומשם לאתר בדיקה של הוט.
לא אמורה להיות גישה מהאינטרנט אלא רק מהרשת הפנימית של הוט.
עשיתי בדיקה עכשיו באתר שלהם אני ב 014 אם תשתית של בזק
קבלתי פינג של 101 מיל ... לא פלא שהספק שלהם שווה באמת 20 שח
בהורדה קבלתי 13.68 מגה בהעלאה 65 קילובייט
אני לא מבין מי לאזעזל הרכיב להם את כל הרשת אינטרנט שלהם
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
נריה,אני אעדיף תשתית של בזק על פני הוט בכל יום בשנה 
להוט כבר נתתי שתי הזדמנויות,אחת ב2006 למשך שנה שלמה,ואחת ב2012
נאיבי שכמוני האמין שעברו שנים מאז,ובטוח השתנו דברים במערכת.
ובשניהן השחילו לי את הצינור (סליחה על הבוטות),ככה שמסתבר שצדקתי מלכתחילה.
no more.
עם בזק אין לי חיובי יתר,הכל שקוף,אין תקלות (וגם אם יש זה פעם בשנה בערך,שמתוקנת כעבור שעה) והכל תקין.
עדיף לשלם מעט יותר ולהיות בראש שקט,מאשר לתהות כל חודש איזה חיוב סרק ידחפו לי האדומים..
לא יודע אם התכוונת לבזק או בזק בינלאומי אז : לבזק אני משלם 200ש"ח אחזקת קו+600דקות לכל היעדים+20מגה תשתית,ולבב"ל 42ש"ח על 20מגה כולל גיימר.
להוט כבר נתתי שתי הזדמנויות,אחת ב2006 למשך שנה שלמה,ואחת ב2012
נאיבי שכמוני האמין שעברו שנים מאז,ובטוח השתנו דברים במערכת.
ובשניהן השחילו לי את הצינור (סליחה על הבוטות),ככה שמסתבר שצדקתי מלכתחילה.
no more.
עם בזק אין לי חיובי יתר,הכל שקוף,אין תקלות (וגם אם יש זה פעם בשנה בערך,שמתוקנת כעבור שעה) והכל תקין.
עדיף לשלם מעט יותר ולהיות בראש שקט,מאשר לתהות כל חודש איזה חיוב סרק ידחפו לי האדומים..
לא יודע אם התכוונת לבזק או בזק בינלאומי אז : לבזק אני משלם 200ש"ח אחזקת קו+600דקות לכל היעדים+20מגה תשתית,ולבב"ל 42ש"ח על 20מגה כולל גיימר.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
מעט יותר ? אתה מודע לזה שאתה משלם פי 2 יותר ?
בהוט אתה יכול להתחבר בטריפל ולקבל קו טלפון עם 500 דקות לכל היעדים + 30 מגה ב- 110 שקל. (עוד 170 שקל לטלוויזיה )
אתה משלם 200 שקל (!)
אז נכון אם באמת כבר נתקלת פעמיים במצב לא נעים מצד החברה אז מצדיק אותך, אבל לחברה יש 800 אלף לקוחות באינטרנט והם לא נראה לי סובלים אז אל תגיד פיכסה חח
בהוט אתה יכול להתחבר בטריפל ולקבל קו טלפון עם 500 דקות לכל היעדים + 30 מגה ב- 110 שקל. (עוד 170 שקל לטלוויזיה )
אתה משלם 200 שקל (!)
אז נכון אם באמת כבר נתקלת פעמיים במצב לא נעים מצד החברה אז מצדיק אותך, אבל לחברה יש 800 אלף לקוחות באינטרנט והם לא נראה לי סובלים אז אל תגיד פיכסה חח
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

בבקשה אל תשווה בין בזק לבין הוט, תשתית פרטית עם ג'יטר כמעט אפסי לעומת תשתית משותפת שהמון פעמים לא מקבלים את המהירות שאותה ניתן לקבל וג'יטר מפה ועד הירח.
בבזק זה עובד חד וחלק.
בהוט כל שני וחמישי יש תקלות ושזה קורה אתה כבר לא יודע אם זה הספק או המחשב שלך או התשתית שלך מרוב שיש בעיות.
בבזק זה עובד חד וחלק.
בהוט כל שני וחמישי יש תקלות ושזה קורה אתה כבר לא יודע אם זה הספק או המחשב שלך או התשתית שלך מרוב שיש בעיות.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
נריה,גם לאבא שלי עלו העצבים אחרי 21 שנה ברצף עם הוט.
יותר מדי תקלות (ואני מדבר עכשיו על טלוויזיה) בפרקי זמן קצרים מדי,טכנאים אחד אחרי השני שלא פותרים תקלות,ועוד שאר דברים מעצבנים.
יום אחד נפל הפור,עברנו ליס - ובא לציון גואל.
אנחנו להוט לא מתקרבים יותר ולא רוצים שום שירות מהם (הייתי כותב "מהחברה הזאת" אבל זאת מחמאה שאפילו לא מגיע להם)
בקיצור גלשנו יותר מדי מנושא השרשור
איש הטוב בעיניו יעשה.
יותר מדי תקלות (ואני מדבר עכשיו על טלוויזיה) בפרקי זמן קצרים מדי,טכנאים אחד אחרי השני שלא פותרים תקלות,ועוד שאר דברים מעצבנים.
יום אחד נפל הפור,עברנו ליס - ובא לציון גואל.
אנחנו להוט לא מתקרבים יותר ולא רוצים שום שירות מהם (הייתי כותב "מהחברה הזאת" אבל זאת מחמאה שאפילו לא מגיע להם)
בקיצור גלשנו יותר מדי מנושא השרשור
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
[left]Last Result:
Download Speed: 48037 kbps (6004.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 2066 kbps (258.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 8 ms
שבת 27 אפריל 2013 22:17:45[/left]
Download Speed: 48037 kbps (6004.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 2066 kbps (258.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 8 ms
שבת 27 אפריל 2013 22:17:45[/left]
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
מצד שני אצלי בקרית אתא בזק בקושי מסוגלים לתת חיבור מעל 15 מגה יציב (יש שכונות חדשות שכן ניתן אבל ברוב העיר לא ניתן) - ואילו בהוט אני כן מקבל 100 יציב לאורך כל שעות היום - בעיקר מאז שנפתחו לפני כשנה 8 ערוצי ההורדה.Class889 כתב:בבקשה אל תשווה בין בזק לבין הוט, תשתית פרטית עם ג'יטר כמעט אפסי לעומת תשתית משותפת שהמון פעמים לא מקבלים את המהירות שאותה ניתן לקבל וג'יטר מפה ועד הירח.
בבזק זה עובד חד וחלק.
בהוט כל שני וחמישי יש תקלות ושזה קורה אתה כבר לא יודע אם זה הספק או המחשב שלך או התשתית שלך מרוב שיש בעיות....
עם בזק סבלתי 7 שנים של תקלות ו 80 (!!!) פעם ביקורי טכנאים - בגלל רעשים על הקו ותקלות אינטרנט - אמנם התקינו לי פילטר מרכזי וגם לבסוף קו יחיד לאינטרנט -אך ללא הועיל. - ככל הנראה התקלה נבעה מכך שחוטי הנחושת באדמה היו אכולים ע"י עכברים - ואת זה הם כבר לא רצו להחליף..
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

המרחק שלך ממש רחוק זה משהו אחר.
זה ידוע שבבזק אתה מאוד תלוי במרחק.
העניין הוא שאני מדגיש שהתשתית של בזק מאוד יציבה ועובדת ממש טוב אם אתה במרחק סביר.
אם אתה לא יכול יותר מ15 זה אומר שאתה ממש רחוק מהMSAG וזה צרות אחרות.
זה ידוע שבבזק אתה מאוד תלוי במרחק.
העניין הוא שאני מדגיש שהתשתית של בזק מאוד יציבה ועובדת ממש טוב אם אתה במרחק סביר.
אם אתה לא יכול יותר מ15 זה אומר שאתה ממש רחוק מהMSAG וזה צרות אחרות.
העכברים אכלו את חוטי הנחושת עוד לפני עידן ה NGN - פשוט בזק לא ממהרים לחפור ולהחליף אותם..
גם בזק לא צדיקים גדולים והם מאד כלכליים - הבעיה היחידה שיש לי בהוט היא ה MPLS הלא מדהים שלהם עם 014 - באם החייגן גיימר שלי היה מגיע ל 100 מגה עם הנתב לינקסיס E4200 שלי - המצב היה מושלם
גם בזק לא צדיקים גדולים והם מאד כלכליים - הבעיה היחידה שיש לי בהוט היא ה MPLS הלא מדהים שלהם עם 014 - באם החייגן גיימר שלי היה מגיע ל 100 מגה עם הנתב לינקסיס E4200 שלי - המצב היה מושלם