שבוע וחצי לפני טיסה נזכרתי שאני צריך אוזניות - המלצה בבקשה.
ה-K619 שכתבתי עליהן כאן ביקורת יכולות להתאים לך בתקציב במידה ותקנה בבאג נתב"ג.
איזה ז'אנרים אתה שומע?
לאן אתה טס? בהתאם נוכל להמליץ על חנויות מקוונות (עם משלוח מהיר)/פיזיות לרכישה.
כשטסתי בפסח ישיר לקנדה באל-על החיבור היה פין אחד בלי צורך במתאם. אאל"ט זה בואינג 737.
איזה ז'אנרים אתה שומע?
כשטסתי בפסח ישיר לקנדה באל-על החיבור היה פין אחד בלי צורך במתאם. אאל"ט זה בואינג 737.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
תודה !Beta כתב:ה-K619 שכתבתי עליהן כאן ביקורת יכולות להתאים לך בתקציב במידה ותקנה בבאג נתב"ג.
איזה ז'אנרים אתה שומע?
כשטסתי בפסח ישיר לקנדה באל-על החיבור היה פין אחד בלי צורך במתאם. אאל"ט זה בואינג 737....
אני מעוניין להצטייד באוזניות מבעוד מועד כדי שישמשו אותי בטיסה הלוך - 777-200ER
מישהו יכול לתת תגובות על הדגם הבא : HFI - 450 ULTRASONE
נערך לאחרונה על ידי דאוס ב 25/04/2013 23:39, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
HD205 זאת רמת כניסה, כששאר האוזניות שרשמת מקבילות לסידרה 4 של סינייזר.
הסוני zx600 פחות מומלצת מאשר ה zx700, וגם נדירה יותר... לא הייתי מסתכל
HFI-450 נחמדות. אבל זה אוהב או שונא. יש להן משהו מיוחד שהופך אותן לשונות מאוד.
Shure 440
הכי אודיופיליות שבחבורה לדעתי (יש לי 2 מאלו)
יש אף שמעדיפים אותן מאשר שור840 המנופחות באס (רמת הצליל זהה)
ככה שבתקציב של עד 1,000שח הן בהחלט טוענות לכתר
Shure 440
ככה שבתקציב של עד 1,000שח הן בהחלט טוענות לכתר
eyal1983 כתב:HD205 זאת רמת כניסה, כששאר האוזניות שרשמת מקבילות לסידרה 4 של סינייזר.
Shure 440
ככה שבתקציב של עד 1,000שח הן בהחלט טוענות לכתר...
תודה רבה על התגובה. אני לא אודיופיל, מעולם לא היו לא אוזניות קשת ברמות הנ"ל כך שאין לי כל-כך יכולת לעשות השוואה למשהו אחר, אני לפני טיסה ארוכה וחשבתי שזה זמן טוב להצטייד באוזניות טובות ואטומות.
נראה לי שאבדוק את ה SHURE - ראיתי גם את דגם ה DJ SHURE SRH550DJ שעל הנייר
תחום התדרים שלו רחב והרגישות גבוה יותר מ -440 - מישהו יכול לתת חוות דעת - הן באותו מחיר אגב.
דבר נוסף שרציתי להתייעץ, ראיתי את 2 דגמי האוזניות ב IVORY ורשום במפורש - 2 אחריות ע"י היבואן הרשמי, באתר של גבעון אלקטרוניקה, שהוא היבואן הרשמי, המחירים יותר יקרים ב 15-20 אחוז מ IVORY. היכן הייתם קונים ואצל מי מבררים (האם לנסות לדבר עם גבעון ולשאול להפרש המחירים ?)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
שכח מתחום התדרים
הרגישות זה חשוב... אבל אם אתה לא משתמש בכלל עם מגבר, אז ה 440 לא יהיו "וואו". ואז אם אתה כן משתמש עם מגבר, אז לרגישות שלהן אין משמעות עבורך.
ה 550 לא מתקרבות אפילו (מכיוון דרום כמובן)
אני קניתי את הזוגות שלי באייבורי, אחריות מקורית. אל תתייחס להפרש המחירים. כל עוד זה אחריות מקורית- הרווחת.
הרגישות זה חשוב... אבל אם אתה לא משתמש בכלל עם מגבר, אז ה 440 לא יהיו "וואו". ואז אם אתה כן משתמש עם מגבר, אז לרגישות שלהן אין משמעות עבורך.
אני קניתי את הזוגות שלי באייבורי, אחריות מקורית. אל תתייחס להפרש המחירים. כל עוד זה אחריות מקורית- הרווחת.
אז אני מבין שלמרות שאין לי מגבר אתה ממליץ על ה-440 לטיסה (חשוב שיהיו אטומות, מבודדות ונוחות)eyal1983 כתב:שכח מתחום התדרים
אני קניתי את הזוגות שלי באייבורי, אחריות מקורית. אל תתייחס להפרש המחירים. כל עוד זה אחריות מקורית- הרווחת....
תודה ! איזה דגם מקביל ל - 440 יש לסנהייזר במחיר של 500 ש״ח ?
אייל, תודה על ההתמדה בתשובות (ציפיתי לתגובות נוספות מגולשים אחרים).
אחדד יותר את הצרכים מבחינה העדפה מוסיקלית... כפי שאמרתי אני לא אודיופיל, הנגן היחידי שיש שלי הוא האייפון, אני מקשיב בעיקר לישראלי, רוק רך ולהיטי פופ ובמטוס קצת סרטים.
כנראה שאוכל להשיג את ה 840 סביב 600 ש״ח השאלה היא אם לצרכים שלי זה שווה השקעה נוספת או שה-440 יספקו בהחלט.
אחדד יותר את הצרכים מבחינה העדפה מוסיקלית... כפי שאמרתי אני לא אודיופיל, הנגן היחידי שיש שלי הוא האייפון, אני מקשיב בעיקר לישראלי, רוק רך ולהיטי פופ ובמטוס קצת סרטים.
כנראה שאוכל להשיג את ה 840 סביב 600 ש״ח השאלה היא אם לצרכים שלי זה שווה השקעה נוספת או שה-440 יספקו בהחלט.
אני חושב שה440, וכפועל יוצא ה840, יהיו בחירה גרועה לצרכים שלך. אלה אוזניות סטודיו יחסית גדולות, לא משהו שאתה יכול לשאת איתך בנוחות. ה440 גם שטוחות בבאס וזה אומר שתצטרך להגביר את הווליום ע"מ להתגבר על הרעש הסטטי מהמנוע שפועל בדיוק בתדרים שאתה רוצה להרגיש את הבאס. כך שאתה עלול לסבול מהר מאוד מסאונד רזה וצורם כי אלה אוזניות די נייטרליות מהמידריינג' מעלה.
אני יכול להמליץ לך על הAKG K618 או K619 אם אתה צריך את הinline ווליום ומיק'. יש להן סאונד "חם" ומלא=לא מעייף להאזנה ארוכה, עם באס באס די כבד אבל בכלל לא בומי/מרוח. מאוד מתאים לטיסות. נוחות לא רעה בכלל יחסית ללחיצה על הראש וגם אטימה יותר טובה מה440 אני חושב. אתה יכול לנסות אותן בבאג.
אני יכול להמליץ לך על הAKG K618 או K619 אם אתה צריך את הinline ווליום ומיק'. יש להן סאונד "חם" ומלא=לא מעייף להאזנה ארוכה, עם באס באס די כבד אבל בכלל לא בומי/מרוח. מאוד מתאים לטיסות. נוחות לא רעה בכלל יחסית ללחיצה על הראש וגם אטימה יותר טובה מה440 אני חושב. אתה יכול לנסות אותן בבאג.
דווקא רשמתי : "אחדד יותר את הצרכים מבחינה העדפה מוסיקלית... כפי שאמרתי אני לא אודיופיל, הנגן היחידי שיש שלי הוא האייפון, אני מקשיב בעיקר לישראלי, רוק רך ולהיטי פופ ובמטוס קצת סרטים. :eyal1983 כתב:דאוס, אם אתה צריך ON EAR אז ה 440 לא יתאימו לך כי הן OVER THE EAR, כלומר הן גדולות יותר...
צורמות הן ממש לא
לא רשמת איזה סגנונות מוסיקה אתה שומע, אז קשה להתאים לך משום מקום......
אני מחפש אוזניות קלות נוחות ואטומות לטיסה ! האטימות והבידוד חשובים לי מאוד (כדי לשמוע כמה שפחות את רעשי המטוס) לכן חשבתי ש ON EAR יעזור.
אני יודע שכתבת שאתה מחפש אוזניות קשת
אבל מהנסיון שלי שום אוזניית קשת למעט כאלה שחוסמות רעשים באופן אקטיבי לא תתן לך חוויה חיובית בטיסה
אני מאוד ממליץ על shure SE215 שהן אוזניות שנכנסות לאוזן ויחסית מאוד נוחות
השתמשתי בהן בכמה וכמה טיסות וממש נהנתי מהאטימות לרעש ומהצליל שלהן
אבל מהנסיון שלי שום אוזניית קשת למעט כאלה שחוסמות רעשים באופן אקטיבי לא תתן לך חוויה חיובית בטיסה
אני מאוד ממליץ על shure SE215 שהן אוזניות שנכנסות לאוזן ויחסית מאוד נוחות
השתמשתי בהן בכמה וכמה טיסות וממש נהנתי מהאטימות לרעש ומהצליל שלהן
HD205 גרועות למוזיקה ומעולות לסרטים וסדרות. הבאס שלהן על הפנים, הוא מאוד שטוח והאוזניות מאוד מאוזנות, יותר מדי.דאוס כתב:מה מומלץ מבין הדגמים הבאים ?
Sennheiser HD205
SHURE SRH440
Sony MDR-ZX600
HFI - 450 ULTRASONE...
לא יצא לי להתנסות עם עוד דגמים חוץ מה3 האלה (כן אבל אוזניות לא מוכרות לא נחשבות)
אני ממליץ מהניסיון שלי על
BEATS SOLO 2 - עולות 870 שקל באייבורי
audio-technica m50 / ATH-M50 עולות 550 שקל בבאג (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20349)
·