שלום לכולם
קראתי קצת בפורום אבל אני עדיין אשמח להמלצה לגבי רכישת טלוויזיה
ראיתי הרבה המלצות על ה-E550 של סמסונג אבל לאור העובדה שאני מבלה את מרבית זמני בנסיעות בחו"ל כאשר יש לי בבית אישה טכנופובית וילד קטן אני מעדיף להימנע מפלזמה בגלל החשש של הטבעת התמונה (גם אם רגעית) וטלפונים היסטריים באמצע הלילה כדי שאני אפתור את הבעיה
מה שמשאיר אותי עם LED/LCD
גודל מסך רצוי הוא 46 או 50 אינץ
מחירים - עד 6000 כאשר המחיר אליו אני שואף הוא יותר לכיוון ה-5K
המסך יחובר בעתיד הלא מאוד רחוק למחשב וישמש בעיקר לצפייה בסרטים דרך המחשב קצת משחקים וגם גלישת אינטרנט
בעתיד הקרוב אני מניח שאני אחבר אותו ל-HD חיצוני לשם צפייה בסרטים (אז המסך צריך לדעת למשוך סרטים+כתוביות מהכונן)
אופציות חכמות נוספות או תלת מימד הן ממש לא חיוניות ולא מהוות שיקול אמיתי (כולנו בבית מרכיבי משקפיים מה שהופך צפייה ב-3D לסוגיה לא נוחה)
תודה מראש על ההמלצות
מחפש המלצה על רכישת טלוויזיה
-
oridotan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
-
oridotan
-
- חבר שרק התחיל

מישהו ?
- Doodi76
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
אני לא ממש מכיר מחירים אבל אם אתה מוותר על תלת מימד (וחבל כי תצטער על זה בעתיד) אז המותגים הכי טובים
לדעתי במחירים סבירים יחסית הם של סמסונג, פיליפס, פנסוניק ו-LG
אני יודע שהתשובה כללית מידי אבל הסיבה שעניתי לך היא כי אני ממליץ לך ללכת על תלת מימד עם משקפיים פאסיביות
אישתי עם משקפיים והיא שמה מעלייהם את המשקפיים הפאסיביות ורואה תכנים בתלת בלי בעיה ובלי תופעות לוואי במשך שעות....
מקווה שעזרתי ולו בקצת

לדעתי במחירים סבירים יחסית הם של סמסונג, פיליפס, פנסוניק ו-LG
אני יודע שהתשובה כללית מידי אבל הסיבה שעניתי לך היא כי אני ממליץ לך ללכת על תלת מימד עם משקפיים פאסיביות
אישתי עם משקפיים והיא שמה מעלייהם את המשקפיים הפאסיביות ורואה תכנים בתלת בלי בעיה ובלי תופעות לוואי במשך שעות....
מקווה שעזרתי ולו בקצת
-
oridotan
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה עת התשובה.
אני לא פוסל מראש 3D פשוט נכון להיום זה לא משהו שהייתי מוציא עליו אקסטרא אם מדובר בסכום רציני
איכשהו אני די רואה שרוב הטלוויזיות היום באות עם 3D ככה שאנ ימניח שלא מדובר על הנחה של אלפי שקלים לטלוויזיה נטולת 3D
בכל מקרה אם יש המלצות לטלוויזיה שהיא עם 3D והיא עונה על כל הצרכים ובתקציב אני כמובן לא אפסול אותה
אני לא פוסל מראש 3D פשוט נכון להיום זה לא משהו שהייתי מוציא עליו אקסטרא אם מדובר בסכום רציני
איכשהו אני די רואה שרוב הטלוויזיות היום באות עם 3D ככה שאנ ימניח שלא מדובר על הנחה של אלפי שקלים לטלוויזיה נטולת 3D
בכל מקרה אם יש המלצות לטלוויזיה שהיא עם 3D והיא עונה על כל הצרכים ובתקציב אני כמובן לא אפסול אותה