הקלטה סדרתית בערוץ דיסקברי -> בקשה ממנוי הוט !!!!
ענו לך בפעם הקודמת ששאלת, למה שוב?
*סליחה! משתמש אחר שאל. ענו לו כאן : http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 4&start=75
התשובה היא כן
*סליחה! משתמש אחר שאל. ענו לו כאן : http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 4&start=75
התשובה היא כן
תודה על תשומת הלב
אני פשוט רוצה להתקשר אליהם ולעמת אותם על זה שבהוט אפשר והם טענו שאי אפשר בגלל שזה ערוץ חיצוני. שידורי חי
ונראה מה הם יגידו.
ולא אין מצב בחיים שאני אחזור להוט בשביל זה. אני לא מוכן להתקין בבית עוד שעון
אני פשוט רוצה להתקשר אליהם ולעמת אותם על זה שבהוט אפשר והם טענו שאי אפשר בגלל שזה ערוץ חיצוני. שידורי חי
ונראה מה הם יגידו.
ולא אין מצב בחיים שאני אחזור להוט בשביל זה. אני לא מוכן להתקין בבית עוד שעון
גם לי זה מציק (ואני זה ששאל את השאלה קודם)
אצטט פה את התשובה שנציג יס רשם בפייסבוק.
"היי אלמוג, הקלטת סדרות מתאפשרת בכל ערוצי הבית ובמרבית מהערוצים המרכזיים ב- yes.עם זאת, קיימים ערוצים בהם משתנים לוחות השידורים ולכן לחברת yes אין אפשרות להגדיר בערוצים אלו את אפשרות ההקלטה כסדרה.
ישנם ערוצים בהם ניתן להזמין תוכניות להקלטה כסדרה באופן מלא, ישנם ערוצים בהם ניתן להזמין תוכניות להקלטה באופן חלקי וישנם ערוצים אשר לא ניתן להזמין הקלטה כסדרה."
לשאלה למה בהוט ההקלטה אפשרית, ואצלכם ביס ההקלטה אינה אפשרית הם ענו:
"אנחנו עונים בשם yes בלבד וזוהי תשובתנו. בכל מקרה תודה על המעורבות."
ניסיתי להקשות עליהם שוב, אבל הם ענו בביטול...
בעסה...
אצטט פה את התשובה שנציג יס רשם בפייסבוק.
"היי אלמוג, הקלטת סדרות מתאפשרת בכל ערוצי הבית ובמרבית מהערוצים המרכזיים ב- yes.עם זאת, קיימים ערוצים בהם משתנים לוחות השידורים ולכן לחברת yes אין אפשרות להגדיר בערוצים אלו את אפשרות ההקלטה כסדרה.
ישנם ערוצים בהם ניתן להזמין תוכניות להקלטה כסדרה באופן מלא, ישנם ערוצים בהם ניתן להזמין תוכניות להקלטה באופן חלקי וישנם ערוצים אשר לא ניתן להזמין הקלטה כסדרה."
לשאלה למה בהוט ההקלטה אפשרית, ואצלכם ביס ההקלטה אינה אפשרית הם ענו:
"אנחנו עונים בשם yes בלבד וזוהי תשובתנו. בכל מקרה תודה על המעורבות."
ניסיתי להקשות עליהם שוב, אבל הם ענו בביטול...
בעסה...
פניתי אליהם בפייסבוק וזאת בדיוק התשובה שגם אני קיבלתי (לפחות הם יודעים לעשות העתק הדבק ולשנות את שם הפונה)
מה שחבל זה שכמה שהמג׳יק HD היה *** יש לו אפשרות של הקלטה ידנית :יום,ערוץ,שעת התחלה, שעת סיום
חבל שמה שחשבתי שביס יש תמורה למחיר אני מתחיל להתאכזב..... אני מדבר על דברים בסיסיים לא על כל מיני start over וכאלה
מה שחבל זה שכמה שהמג׳יק HD היה *** יש לו אפשרות של הקלטה ידנית :יום,ערוץ,שעת התחלה, שעת סיום
חבל שמה שחשבתי שביס יש תמורה למחיר אני מתחיל להתאכזב..... אני מדבר על דברים בסיסיים לא על כל מיני start over וכאלה