לא להתקרב- מכונת כביסה של LG
-
dandana
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום רב,
ביולי 2011, לפני שנה ותשעה חודשים רכשתי מכונת כביסה של חברת LG, מדגם: F11443W בעלת תכונות מהפכניות, מכונה שאמורה הייתה להיות מעולה בפעולתה, אמינה וחדשנית. ניתנה אחריות לשנה על המכונה והשירות (של ברימאג) ו-10 שנים אחריות על המנוע.
כאם חד הורית שהכנסתה היחידה היא משכורת חודשית נמוכה, בחרתי במכונה זו מתוך אמונה שתשרת אותי זמן סביר ללא תיקונים שמשויכים בדרך כלל למכונות הזולות והישנות (כמו של הורי שמחזיקה כבר למעלה מ-10 שנים - בלי עין הרע). לשמחתי מצאתי אותה בטרקלין חשמל, מוצגת למכירה מתצוגה במחיר ששווה לחצי ממחירה המקורי.
לפני כשבועיים, לאחר שנה ותשעה חודשים של שימוש סטנדרטי (2-3 כביסות בשבוע), חלה תקלה שגרמה להפסקת הכביסה לאחר הפעלה קצרה. הטכנאי של ברימאג, שבדק אותה איבחן – שחיקה במסבים וצורך להחליפם. עלות טכנאי: 250 ₪, עלות תיקון: 500 ₪.
נראה שבמכוון מורכבים מסבים חלשים במכונה, על מנת לייצר בלאי בתקופה קצרה יחסית (כאמור 2-3 כביסות, לא כבדות במיוחד, בשבוע), כך שהרווח ממכירת חלפים יגדל. אין דרך אחרת להסביר זאת. היום תוחזר המכונה לשימוש, וכולי תקווה שבדרך לא הרסו/קלקלו חלקים נוספים על מנת להגדיל את הרווח על חשבוני.
עוגמת נפש, הוצאה כספית מיותרת עבורי שיכלה לעזור לי ברכישת דברים חיוניים אחרים. מקווה שקונים עתידיים יקראו ויזהרו. אין צורך לומר שאני ל-LG לא אתקרב יותר.
ביולי 2011, לפני שנה ותשעה חודשים רכשתי מכונת כביסה של חברת LG, מדגם: F11443W בעלת תכונות מהפכניות, מכונה שאמורה הייתה להיות מעולה בפעולתה, אמינה וחדשנית. ניתנה אחריות לשנה על המכונה והשירות (של ברימאג) ו-10 שנים אחריות על המנוע.
כאם חד הורית שהכנסתה היחידה היא משכורת חודשית נמוכה, בחרתי במכונה זו מתוך אמונה שתשרת אותי זמן סביר ללא תיקונים שמשויכים בדרך כלל למכונות הזולות והישנות (כמו של הורי שמחזיקה כבר למעלה מ-10 שנים - בלי עין הרע). לשמחתי מצאתי אותה בטרקלין חשמל, מוצגת למכירה מתצוגה במחיר ששווה לחצי ממחירה המקורי.
לפני כשבועיים, לאחר שנה ותשעה חודשים של שימוש סטנדרטי (2-3 כביסות בשבוע), חלה תקלה שגרמה להפסקת הכביסה לאחר הפעלה קצרה. הטכנאי של ברימאג, שבדק אותה איבחן – שחיקה במסבים וצורך להחליפם. עלות טכנאי: 250 ₪, עלות תיקון: 500 ₪.
נראה שבמכוון מורכבים מסבים חלשים במכונה, על מנת לייצר בלאי בתקופה קצרה יחסית (כאמור 2-3 כביסות, לא כבדות במיוחד, בשבוע), כך שהרווח ממכירת חלפים יגדל. אין דרך אחרת להסביר זאת. היום תוחזר המכונה לשימוש, וכולי תקווה שבדרך לא הרסו/קלקלו חלקים נוספים על מנת להגדיל את הרווח על חשבוני.
עוגמת נפש, הוצאה כספית מיותרת עבורי שיכלה לעזור לי ברכישת דברים חיוניים אחרים. מקווה שקונים עתידיים יקראו ויזהרו. אין צורך לומר שאני ל-LG לא אתקרב יותר.
- shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
איך תמיד תלונות נרשמות כהודעה ראשונה 
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
הקונה בזול משלם ביוקר
(ולא מדובר כאן על שירות ואחריות אלא על המוצר עצמו, כמה כבר אפשר לחסוך על מכונת כביסה. בתוספת של כמה מאות שקלים ניתן לקבל אחריות של 5 שנים למוצר עם ביקורות טובות וחברה אמינה )
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
מבאס לשמוע ומקווה שלא תצטרכי להוציא עוד כסף על המכונה...
אבל יש משפט שהולך איתי לכל קניה, "אין לי כסף לדברים זולים"
תחשבו על זה
אבל יש משפט שהולך איתי לכל קניה, "אין לי כסף לדברים זולים"
תחשבו על זה
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1565
- שם מלא: יוסי
לא מסכים עם מה שנאמר.
ברשותנו מכונת כביסה של LG שעושה הרבה יותר מ 3 כביסות בשבוע ועובדת כבר כמעט 4 שנים ואפס תקלות (טפו טפו).
ברשותנו מכונת כביסה של LG שעושה הרבה יותר מ 3 כביסות בשבוע ועובדת כבר כמעט 4 שנים ואפס תקלות (טפו טפו).
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
בדיוק מה שחשבתי , המקום הופך לחוות דעת כמו בזאפ , אולי יש צורך גם להכריח אותם לפרסם צילום של הרכישהshay820 כתב:איך תמיד תלונות נרשמות כהודעה ראשונה...
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
כדי לפתור את הבעיה ואת החשד פשוט צריך להגביל את הפורום הזה לכתיבה עבור משתמשים חדשים שנרשמו אתמול...dgent כתב:בדיוק מה שחשבתי , המקום הופך לחוות דעת כמו בזאפ , אולי יש צורך גם להכריח אותם לפרסם צילום של הרכישהshay820 כתב:איך תמיד תלונות נרשמות כהודעה ראשונה......
כלומר משתמש שאין לו לפחות 50 הודעות בפורומים פה... לא יכול לפתוח אשכול חדש בפורום הזה אלא רק להגיב לאשכולות קיימים או גם זה לא.
מינימום הודעות בפורום לפתיחת אשכול חדש הוא דבר מקובל בהרבה מאוד פורומים בעולם.
- dgent
-
- חבר ותיק

לא יפעל פה חוק מינימום הודעות
הם סתם יספימו ובפורום פה זה לא קשה. ...
הם סתם יספימו ובפורום פה זה לא קשה. ...
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
אז לפי וותק בפורום.dgent כתב:לא יפעל פה חוק מינימום הודעות
הם סתם יספימו ובפורום פה זה לא קשה. ......
חבר שיש לו 3 חודשים בפורום מאז שנרשם...יכול לפתוח אשכול חדש בפורום הזה.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
אני חבר ותיק באתר ויש לי מטען בגודל של פצצת אטום על השירות של LG בארץ (אותו הסיפור עם מכונת כביסה וגם מסך מחשב) , מעניין איזה תיאורית קונספירציה תעלו לגבי....dgent כתב:בדיוק מה שחשבתי , המקום הופך לחוות דעת כמו בזאפ , אולי יש צורך גם להכריח אותם לפרסם צילום של הרכישהshay820 כתב:איך תמיד תלונות נרשמות כהודעה ראשונה......
- dgent
-
- חבר ותיק

עם כל הכבוד , , אנחנו לא מדברים על LG ולא מעלים שום תאוריות קונספירציה , תפתח את העיניים ושים לב כמה שרשורים צצו לאחרונה בנושאים האלו ע"י משתמשים חדשים שזאת ההודעה הראשונה שלהם
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
אני דווקא כן בוחר להתייחס לשרשור הזה כי הנושא הזה זה לא מנותק מהמציאותdgent כתב:עם כל הכבוד , , אנחנו לא מדברים על LG ולא מעלים שום תאוריות קונספירציה , תפתח את העיניים ושים לב כמה שרשורים צצו לאחרונה בנושאים האלו ע"י משתמשים חדשים שזאת ההודעה הראשונה שלהם...
- dgent
-
- חבר ותיק

גם האחרים לא , אבל שוב , זה דווקא מוריד מערכם כשמפרסם אתזה מישהו שנרשם לאתר דקה לפני ובד"כ נעלם אחרי הפרסום.
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
מה הקטע עם הצנזורה של הכוכביות בהודעה המקורית?
יש חברות שאסור להזכיר כאן (סטייל אייבורי והפורומים של hwzone)?
יש חברות שאסור להזכיר כאן (סטייל אייבורי והפורומים של hwzone)?
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
shay820 כתב:איך תמיד תלונות נרשמות כהודעה ראשונה...
אאלט (!) מרטין או עופר כתבו שיבקשו מהפותח כנל הסברים או הוכחות לפני שקוטלים בהודעה ראשונה
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
גם אני לא מסכים עם פותח השרשור .PCingAddict כתב:לא מסכים עם מה שנאמר.
ברשותנו מכונת כביסה של LG שעושה הרבה יותר מ 3 כביסות בשבוע ועובדת כבר כמעט 4 שנים ואפס תקלות (טפו טפו)....
אני מצטער שקרתה לך תקלה עם המכונה עצמה אבל כבר מקריאת הפוסט שלך יכולה להגיע התשובה/מקור הבעייה.
"לשמחתי מצאתי אותה ב***** חשמל, מוצגת למכירה מתצוגה במחיר ששווה לחצי ממחירה המקורי. "
אני רכשתי הרבה דברים (שואב , ריהוט וכו'..) מתצוגה וגם מעודפים - אך מעולם לא הורידו לי את המחיר לחצי .
לדעתי רכשת מכונה "חמוצה" כלומר של לקוח שכבר עבר איתה צרות והיא חזרה ל"תצוגה" של אותה החנות והם - כדי להיפטר מכרו אותה בחצי מחיר.
הייתי בשבוע שעבר בחנות מוצרי חשמל וראיתי שם מכונת כביסה בתצוגה ושאלתי (עבור בן דוד שעובר דירה) מה המחיר אם אני לוקח מתצוגה.
הבחור ענה לי שזה לא למכירה אך במידה והוא היה מוכר המחיר היה בהנחה של כ-30 אחוז ממחיר חדשה.
לכן נראה לי תמוה - לרכוש מכונה מחנות בחצי המחיר .
עם זאת - אצלי עברו כמה מכונות LG (אחת מהם משנת 2001 (תוקנה פעם אחת ) והיא עובדת עד היום.
שאר המכונות (סה"כ 3 וגם מייבש) עובדות עד היום ללא שום בעיה.
לא בטוח ש-"LG" אשמים - אולי כפי שאמרתי החנות "נפטרה" ממכונה בעייתית על חשבונך.
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 05/05/2013 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mpro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
לאחרונה קניתי גם מכונת כביסה של lg לאחר בירורים רבים והמכונה פשוט עובדת נפלא
ולפותחת האשכול תבדקי את האחריות שלך
ולפותחת האשכול תבדקי את האחריות שלך
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
מוצרי חשמל זה כמו כרטיס לוטו.
בשנת 1999 הורי ואני רכשנו ( כל אחד לעצמו ) מקרר מאותו הסוג.
המקרר שלי נמכר לפני כחצי שנה כשהוא עובד. מעולם לא היתה בו תקלה. ההורים שלי החליפו כבר פעמיים מקרר.
סיפור דומה היה לנו עם מכונת כביסה. אצלי היא החזיקה 4 שנים יותר.
מצד שני קניתי לפני כשנתיים בוש 8 קילו נדמה לי שזו היתה המכונה הכי יקרה בחנות. אחרי 11 חודשים התקלקלה משאבת המיים.
לפעמים זה פשוט מזל.
המקרר שלי נמכר לפני כחצי שנה כשהוא עובד. מעולם לא היתה בו תקלה. ההורים שלי החליפו כבר פעמיים מקרר.
מצד שני קניתי לפני כשנתיים בוש 8 קילו נדמה לי שזו היתה המכונה הכי יקרה בחנות. אחרי 11 חודשים התקלקלה משאבת המיים.
לפעמים זה פשוט מזל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- dts2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 955
אני מתרחק ממוצרי lg
אני מתרחק ממוצרי lg לסוגיהם,לא נכנסים אלי הביתה גם בחצי חינם
חברה בינונית ומטה עם אמינות נמוכה
חברה בינונית ומטה עם אמינות נמוכה
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
Lior_M כתב:מוצרי חשמל זה כמו כרטיס לוטו.
לפעמים זה פשוט מזל....
לכל יצרנית יש אחוז התקולים שלה, השאלה על מה נפלת.
תמיד יהיו כאלה שיקטרו, לצד אחרים שיגלגלו עיניים לשמיים, ויטענו שאצלם הכול דבש.
אני יכול להגיד מצידי, שמי שמתלונן על מכונות הכביסה של LG, כנראה לא חווה מעולם את השירות של קריסטל.....
אגב, לגבי תנאים לפתיחת שרשור בפורומים אחרים בעולם- זה נכון, והאמת שדי מציק.
נרשמתי לאתר audioaficionado.org, יש שאלה מסויימת שהתכוונתי להציג שם, אך לא אוכל לעשות זאת, כל עוד לא אצבור 10 הודעות, או שאשלם 25 דולר, כדמי חברות.