אני עדיין עם Google Reader, מה איתכם ?
ה-1 ביולי מתקרב ועדיין אין לי מחליף, לא ממש התאמצתי לחפש, בד"כ נעצרתי בדף הבית של האלטרנטיבות, ראיתי קצת Screenshots ו-Features ולא המשכתי הלאה לנסות.
חשבתי להמתין לראות מה יהיה עם Digg Reader, נכון להיום הקאונטר על 67 יום להשקה, בלוח שנה שלי זה כבר נכנס לתקופת המבחנים, לא מתאים בכלל.
אפשרות נוספת שהעלתי על הפרק היא להרים שרת Tiny Tiny RSS משלי, האפליקציה עבור אנדרואיד נראית ממש טוב, webhosting מאוד זול ואם הולכים לכיוון VPS אז השרת יכול להיות שימושי לעוד הרבה מאוד דברים.
אז לכם יש כבר תחליף ראוי ?
חשבתי להמתין לראות מה יהיה עם Digg Reader, נכון להיום הקאונטר על 67 יום להשקה, בלוח שנה שלי זה כבר נכנס לתקופת המבחנים, לא מתאים בכלל.
אפשרות נוספת שהעלתי על הפרק היא להרים שרת Tiny Tiny RSS משלי, האפליקציה עבור אנדרואיד נראית ממש טוב, webhosting מאוד זול ואם הולכים לכיוון VPS אז השרת יכול להיות שימושי לעוד הרבה מאוד דברים.
אז לכם יש כבר תחליף ראוי ?
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
עברתי ל feedly
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כמה עצוב. גם אני דובק בתקווה שהשתטר לא ירד. כשזה יקרה אז אשבור את הראש, אני אוהב את השירות הזה יותר מדי בשביל לוותר עליו מיוזמתי.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אשמח להסבר קצר מה זה בדיוק ולמה זה טוב ,
ראיתי וקראתי שהרבה אנשים עצובים שהשירות נסגר..ולא מבין למה.
אני מבין (יכול להיות שאני טועה) שזה סהכ rss reader שיש כמוהו מליון.
פשט מקום מרכזי לצפות בrss שנרשמתי אליהם באתרים שונים.
א) מי בכלל צריך rss ? (אני משתמש רק לsb3 שלי שמציג חדשות)
ב) למה דווקא של גוגל הוא ככ טוב ? מה יש בו ?
אשמח להסבר .
ראיתי וקראתי שהרבה אנשים עצובים שהשירות נסגר..ולא מבין למה.
אני מבין (יכול להיות שאני טועה) שזה סהכ rss reader שיש כמוהו מליון.
פשט מקום מרכזי לצפות בrss שנרשמתי אליהם באתרים שונים.
א) מי בכלל צריך rss ? (אני משתמש רק לsb3 שלי שמציג חדשות)
ב) למה דווקא של גוגל הוא ככ טוב ? מה יש בו ?
אשמח להסבר .
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כמה הערות:
לדעתי, יש בסה"כ שתי אפשרויות אמיתיות - FEEDLY או NEWSBLUR שכל אחד מהן מייצגת פילוסופיה שונה לגבי נושא ה-RSS.
FEEDLY מייצרת מה-RSS מגזין אינטרנטי, אמנם לא צבעוני ומושך כמו FLIPBOARD, אבל היא מאוד דומה לו בתפיסה.
NEWSBLUR היא הרבה יותר מינימליסטית ובעקרון שלה דומה הרבה יותר ל-READER.
אני בדקתי את שתיהן מספר ימים, כולל הממשק ל-ANDROID ובסופו של דבר אני מעדיף את NEWSBLUR.
עופר - לדעתי, גם אם השלטר לא ירד בסוף, כדאי לך לבחון אפשרויות אחרות - רק למקרה שבסופו של דבר זה אכן יקרה. לפחות תשמור את רשימת ה-FEED-ים כך שב-1/7 היא לא תלך לאיבוד.
לדעתי, יש בסה"כ שתי אפשרויות אמיתיות - FEEDLY או NEWSBLUR שכל אחד מהן מייצגת פילוסופיה שונה לגבי נושא ה-RSS.
FEEDLY מייצרת מה-RSS מגזין אינטרנטי, אמנם לא צבעוני ומושך כמו FLIPBOARD, אבל היא מאוד דומה לו בתפיסה.
NEWSBLUR היא הרבה יותר מינימליסטית ובעקרון שלה דומה הרבה יותר ל-READER.
אני בדקתי את שתיהן מספר ימים, כולל הממשק ל-ANDROID ובסופו של דבר אני מעדיף את NEWSBLUR.
עופר - לדעתי, גם אם השלטר לא ירד בסוף, כדאי לך לבחון אפשרויות אחרות - רק למקרה שבסופו של דבר זה אכן יקרה. לפחות תשמור את רשימת ה-FEED-ים כך שב-1/7 היא לא תלך לאיבוד.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
כל הרעיון מבחינתי בגוגל רידר, זה הפשטות, הסנכרון והיכולת לעבוד עם עשרות קליינטים שונים.
באייפד עם flipboard בצורת המגזין, באייפון עם feedler בצורת הרשימה הקלאסית, במחשב האישי עם reeder ובמחשבים מזדמנים ישירות בגוגל רידר.
הכל נשאר מסונכרן, ועובד מעולה.
לא חושב שיש לזה תחליף כרגע.
באייפד עם flipboard בצורת המגזין, באייפון עם feedler בצורת הרשימה הקלאסית, במחשב האישי עם reeder ובמחשבים מזדמנים ישירות בגוגל רידר.
הכל נשאר מסונכרן, ועובד מעולה.
לא חושב שיש לזה תחליף כרגע.
נערך לאחרונה על ידי קרמריקה ב 25/04/2013 10:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כן, כיוון ש-FEEDLY גם שומר את רשימת ה-FEED-ים שלך על השרתים שלו וכרגע מסנכרן אותם מול גוגל. אם ה-READER יסגר רשמית ה-FFED-ים שלך תבוא מ-FEEDLY.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
גם אני עברתי לFEEDLY אבל יותר נוח לי לקרוא דרך הממשק של GOOGLE READER כל עוד הוא קיים.
גם עם תוסף הכרום שמדמה את FEEDLY לקורא של גוגל עדיין זה לא זה. אשמח להמלצות לשיפור.
מה שמציק לי בFEEDLY זה שתצוגת ALL עדיין לא בדיוק מציגה מאמרים לפי סדר הגעתם אלא מפצלת לפידים שונים על פי מקורם, וכך משהו בתחתית העמוד יזכה לעדיפות נמוכה תמיד.
גם עם תוסף הכרום שמדמה את FEEDLY לקורא של גוגל עדיין זה לא זה. אשמח להמלצות לשיפור.
מה שמציק לי בFEEDLY זה שתצוגת ALL עדיין לא בדיוק מציגה מאמרים לפי סדר הגעתם אלא מפצלת לפידים שונים על פי מקורם, וכך משהו בתחתית העמוד יזכה לעדיפות נמוכה תמיד.
לא לגמרי נכון.NetCHEIF כתב:כן, כיוון ש-FEEDLY גם שומר את רשימת ה-FEED-ים שלך על השרתים שלו וכרגע מסנכרן אותם מול גוגל. אם ה-READER יסגר רשמית ה-FFED-ים שלך תבוא מ-FEEDLY....
פידלי משתמש ברידר כBACKEND, למעשה הוא כרגע משמש רק כאינטרפייס.
בפידלי מפתחים מנוע שאמור להחליף את הרידר עד שהוא ימות. אני מקווה שלא נרגיש בשינוי.
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הפידלי ממש אחלה ! אני כבר התרגלתי לצבעוניות שלו
מסתנכרן יופי עם הטאבלט והפלאפון
תנו לו כמה ימים תהנו ממנו
מסתנכרן יופי עם הטאבלט והפלאפון
תנו לו כמה ימים תהנו ממנו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה הביצה והתרנגולת.קרמריקה כתב:ממה שאני רואה בינתיים, הכי דומה (ומתחיל גם לקבל תמיכה רחבה בקליינטים) זה feedbin
הבעיה - הוא עולה 2$ לחודש. אם מישהו מבטיח לי שהוא ימשיך להתקיים ויהיה אלטרנטיבה אמיתית לגוגל, אני מוכן לשלם....
אף אחד לא יבטיח לך. הסיכוי שהוא ימשיך להתקיים ויהיה אלטרנטיבה אמיתית לגוגל קשור מאוד לזה שאתה (ואחרים) תשלם 2$ לחודש.
משה