חייב לומר שזה מתסכל האם להתקין או שיש פיתרון אחר? זה כמה סרטי iso bluray 3d
streamer pordigy black חדש.. האם להתקין firmware?
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
טוב אז אין לי באמת את המכשיר הזה, אבל מנסיוני בכל מקרה תמיד כדאי להתקין את גירסת ה-Firmware החדשה ביותר על כל מכשיר (כל עוד זה לא גירסת בטא). עדכון Firmware מתקן באגים, משפר יציבות ולפעמים אף מוסיף פיצ'רים חדשים למכשיר.בין אם זה יפתור לך את הבעיה או לא אני לא יודע, אבל לדעתי בכל מקרה כדאי לעדכן את ה-Firmware.taliashai כתב:אני שואל כי בכמה סרטי תלת מימד הוא רושם לי this blu-ray 3d disc requires a compatible 3d hdtv וכו..
חייב לומר שזה מתסכל האם להתקין או שיש פיתרון אחר? זה כמה סרטי iso bluray 3d...
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
גם לי אין את המכשיר הזה, אבל הגישה שהובאה כאן ששידרוג קושחה מומלץ תמיד היא גישה פסולה לטעמי.
לא מעט שידרוגים יוצרים בעיות חדשות.
עדיף לך לא למהר , ללמוד ולצבור קצת נסיון על המכשיר, לגגל קצת יותר וללמוד מאחרים ורק כעבור זמן להחליט אם לשדרג קושחה.
עדיף לך לא למהר , ללמוד ולצבור קצת נסיון על המכשיר, לגגל קצת יותר וללמוד מאחרים ורק כעבור זמן להחליט אם לשדרג קושחה.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מספיקלי כתב:גם לי אין את המכשיר הזה, אבל הגישה שהובאה כאן ששידרוג קושחה מומלץ תמיד היא גישה פסולה לטעמי.
עדיף לך לא למהר , ללמוד ולצבור קצת נסיון על המכשיר, לגגל קצת יותר וללמוד מאחרים ורק כעבור זמן להחליט אם לשדרג קושחה....
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני שמח לשמוע שזה אכן פתר לך את הבעיה. מנסיוני, למרות שיש לעתים נדירות עדכונים שיוצרים יותר בעיות ממה שהם פותרים, בדרך כלל זה לא המצב והעדכונים רק משפרים הכל. אחרי הכל, יש לזכור שהמטרה של היצרניות כאשר הם מוציאות עדכוני קושחה היא לא לדפוק עוד יותר את המכשיר שהצרכנים קנו.taliashai כתב:התקנתי מיקודם את הקושחה וזה פתר לי את התקלה שהייתה עם הסרטים תודה רבה לכם...