MPC-HC - יש דרך להפעיל OSD שיציג את שם הקובץ במסך מלא לפי דרישה?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מחפש דרך להוסיף לשלט המדיה סנטר שלי כפתור שיוכל להציג לי את שם הקובץ שאני צופה בו במהלך הסרט.
קורה, למשל, כשאני צופה בסידרה ברצף וכבר לא בטוח באיזה פרק אני. התוכנה מציגה OSD עם שם הקובץ בתחילת הניגון - יש דרך "לזמן" אותו שוב? או לחילופין להציג את שם הקובץ כך שיהיה מספיק קריא ומובן גם מרחוק?
* מצאתי לינק ישיר שמוביל בדיוק לנושא, אבל משום מה ללא תשובה - למרות שמוגדר כ"נפתר"
https://trac.mpc-hc.org/ticket/514
קורה, למשל, כשאני צופה בסידרה ברצף וכבר לא בטוח באיזה פרק אני. התוכנה מציגה OSD עם שם הקובץ בתחילת הניגון - יש דרך "לזמן" אותו שוב? או לחילופין להציג את שם הקובץ כך שיהיה מספיק קריא ומובן גם מרחוק?
* מצאתי לינק ישיר שמוביל בדיוק לנושא, אבל משום מה ללא תשובה - למרות שמוגדר כ"נפתר"
https://trac.mpc-hc.org/ticket/514
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני לא מול מחשב עם MPC HC, אבל כשאתה לוחץ על Ctrl-J לא מופיע שם הקובץ יחד עם כל נתוני הסטטיסטיקות?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

mp3lll - יש לי גם XBMC, ולפעמים הוא עושה לי קצת בעיות עם הוספת סדרות חדשות לתיקיית הסדרות - ככה שאני כל פעם צריך להפעיל אותן מתיקיית ה-FILES, לא נוח לי בעליל. תכנתתי את ההרמוני שלי כדי שיכסה לי את כל האפשרויות הרלוונטיות - חוץ מהצגת שם הקובץ לפי דרישה (מה שמופיע ב-YATSE כל הזמן, שזה נהדר). אין ספק שה-GUI ב-XBMC הרבה יותר יפה ומרשים, אבל אני מעדיף את הנוחות המיידית.
pixies - מופיעה הסטטיסטיקה המורחבת, עם גרפים והמון שטויות על המסך. זוועה.
יש כפתור ייעודי להצגת הזמן שעבר והזמן שנותר, SHIFT-J. הייתי מאוד שמח אם יש דרך להציג גם את שם הקובץ בצורה הזו. כלומר, בדיוק באותה הצורה שהוא מופיע כשמפעילים קובץ חדש - רק לפי דרישה.
אגב, על הדרך - אתם מכירים אופציה להפיעל את הקובץ האחרון שפעל בלחיצת כפתור גם כן? (רוצה לתכנת את האופציה על שלט המדיה סנטר)
pixies - מופיעה הסטטיסטיקה המורחבת, עם גרפים והמון שטויות על המסך. זוועה.
יש כפתור ייעודי להצגת הזמן שעבר והזמן שנותר, SHIFT-J. הייתי מאוד שמח אם יש דרך להציג גם את שם הקובץ בצורה הזו. כלומר, בדיוק באותה הצורה שהוא מופיע כשמפעילים קובץ חדש - רק לפי דרישה.
אגב, על הדרך - אתם מכירים אופציה להפיעל את הקובץ האחרון שפעל בלחיצת כפתור גם כן? (רוצה לתכנת את האופציה על שלט המדיה סנטר)
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

עדכון - מצאתי פתרון. קצת עקום, אבל עובד - REOPEN FILE. גורם לגליץ' קטן, אבל מציג את ה-OSD ההתחלתי הרצוי.