MPC-HC - יש דרך להפעיל OSD שיציג את שם הקובץ במסך מלא לפי דרישה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

מחפש דרך להוסיף לשלט המדיה סנטר שלי כפתור שיוכל להציג לי את שם הקובץ שאני צופה בו במהלך הסרט.

קורה, למשל, כשאני צופה בסידרה ברצף וכבר לא בטוח באיזה פרק אני. התוכנה מציגה OSD עם שם הקובץ בתחילת הניגון - יש דרך "לזמן" אותו שוב? או לחילופין להציג את שם הקובץ כך שיהיה מספיק קריא ומובן גם מרחוק?

* מצאתי לינק ישיר שמוביל בדיוק לנושא, אבל משום מה ללא תשובה - למרות שמוגדר כ"נפתר"
https://trac.mpc-hc.org/ticket/514

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

למה לא לעבוד עם מדיה סנטר מסודר? xbmc מדיה פורטל וכו?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

אני לא מול מחשב עם MPC HC, אבל כשאתה לוחץ על Ctrl-J לא מופיע שם הקובץ יחד עם כל נתוני הסטטיסטיקות?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

mp3lll - יש לי גם XBMC, ולפעמים הוא עושה לי קצת בעיות עם הוספת סדרות חדשות לתיקיית הסדרות - ככה שאני כל פעם צריך להפעיל אותן מתיקיית ה-FILES, לא נוח לי בעליל. תכנתתי את ההרמוני שלי כדי שיכסה לי את כל האפשרויות הרלוונטיות - חוץ מהצגת שם הקובץ לפי דרישה (מה שמופיע ב-YATSE כל הזמן, שזה נהדר). אין ספק שה-GUI ב-XBMC הרבה יותר יפה ומרשים, אבל אני מעדיף את הנוחות המיידית.

pixies - מופיעה הסטטיסטיקה המורחבת, עם גרפים והמון שטויות על המסך. זוועה.
יש כפתור ייעודי להצגת הזמן שעבר והזמן שנותר, SHIFT-J. הייתי מאוד שמח אם יש דרך להציג גם את שם הקובץ בצורה הזו. כלומר, בדיוק באותה הצורה שהוא מופיע כשמפעילים קובץ חדש - רק לפי דרישה.

אגב, על הדרך - אתם מכירים אופציה להפיעל את הקובץ האחרון שפעל בלחיצת כפתור גם כן? (רוצה לתכנת את האופציה על שלט המדיה סנטר)

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

עדכון - מצאתי פתרון. קצת עקום, אבל עובד - REOPEN FILE. גורם לגליץ' קטן, אבל מציג את ה-OSD ההתחלתי הרצוי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”