שאלה לגבי סקריפט של גוזלן
זה לא קשור לפלאגין-הוא עובד פצצה
גם גוזלן עצמו/דנירו (אותו אתר) לא ניתן לגשת אליהם. האתרים קיימים אבל הספקיות חסמו אותם בצו משפטי של זירה.
כדי לגשת צריך להחליף לdns שלא של ספקית ישראלית (לא משפיע על המהירות)
אני החלפתי ל8.8.8.8 (של גוגל)
תרשום לך את הdns הקיים איפושהוא לכל מקרה.
אחרי שתחליף יעבוד
גם גוזלן עצמו/דנירו (אותו אתר) לא ניתן לגשת אליהם. האתרים קיימים אבל הספקיות חסמו אותם בצו משפטי של זירה.
כדי לגשת צריך להחליף לdns שלא של ספקית ישראלית (לא משפיע על המהירות)
אני החלפתי ל8.8.8.8 (של גוגל)
תרשום לך את הdns הקיים איפושהוא לכל מקרה.
אחרי שתחליף יעבוד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני יודע איך במק:תפוחון בבר למעלה ללחוץ
לבחור system preferences
לבחור network
ברשימה לבחור את הרשת שאתה מחובר אליה ויהיה ירוק אתה תראה
ללחוץ advanced
לבחור בטאב dns
לעשות +ברשימה השמאלית
לרשום
לצאת מההגדרות וללחוץ apply אם מתבקש
לבחור system preferences
לבחור network
ברשימה לבחור את הרשת שאתה מחובר אליה ויהיה ירוק אתה תראה
ללחוץ advanced
לבחור בטאב dns
לעשות +ברשימה השמאלית
לרשום
לצאת מההגדרות וללחוץ apply אם מתבקש
- whiterabbitai
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
תכנס ללוח הבקרה,שם תבחר מרכז הרשת והשיתוף, שם תבחר בשנה הגדרות מתאם,כפתור ימני על Local Area Connection,תבחר מאפיינים,תבחר ב tcp/ipv4 , תבחר השתמש בהגדרות די אנ אס הבעות , בשורה העליונה תרשום 8 8 8 8 , בשורה התחתונה תרשום שמונה שמונה ארבע ארבע , תעשה אישור אישור ותמסור לגוזלן ד"ש חם
שיהיה יום מקסים לחברי הקהילה.
ההבנה שאני לא יודעת כלום,עזרה להבין עוד קצת דברים שלא ידעתי.(הארנב הלבן)
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
נראה לי קצת מיותר כל המשחק הזה ב-DNS
כיוון שמדובר בסה"כ באתר אחד (או שניים), כל מה שצריך להוא לעדכן באופן ידני את קובץ HOSTS עם הפרטים של האתרים הללו, במקום להחליף את *כל* השירות....
כל מה שצריך לעשות זה סה"כ לערוך את הקובץ שנמצא תחת Windows\System32\drivers\etc (במערכת Win 64bit, במערכות אחרות הוא נמצא במקומות אחרים, השתמשו בגוגל), ולהוסיף שורה שבה למעשה ממפים את ה-URL לכתובת ה-IP
למשל, עבור אתר www.hometheater.co.il אפשר להוסיף את השורה הבאה:
[left]
62.90.141.50 www.hometheater.co.il
[/left]
כאשר המחשב ירצה לפנות לאתר www.hometheater.co.il הוא לא יחפש אותו ב-DNS אלא יקח אותו מקובץ ה-HOSTS המקומי וישתמש בו.
* הערה - כל שינוי בכתובת ה-IP של האתר תאלץ לעדכן את קובץ ה-HOSTS בהתאם
כיוון שמדובר בסה"כ באתר אחד (או שניים), כל מה שצריך להוא לעדכן באופן ידני את קובץ HOSTS עם הפרטים של האתרים הללו, במקום להחליף את *כל* השירות....
כל מה שצריך לעשות זה סה"כ לערוך את הקובץ שנמצא תחת Windows\System32\drivers\etc (במערכת Win 64bit, במערכות אחרות הוא נמצא במקומות אחרים, השתמשו בגוגל), ולהוסיף שורה שבה למעשה ממפים את ה-URL לכתובת ה-IP
[left]
[/left]
כאשר המחשב ירצה לפנות לאתר www.hometheater.co.il הוא לא יחפש אותו ב-DNS אלא יקח אותו מקובץ ה-HOSTS המקומי וישתמש בו.
* הערה - כל שינוי בכתובת ה-IP של האתר תאלץ לעדכן את קובץ ה-HOSTS בהתאם
גם אפשרות אבל מה זה משנה ? זה לא פוגע במהירותOhadG כתב:נראה לי קצת מיותר כל המשחק הזה ב-DNS
[left]
[/left]
* הערה - כל שינוי בכתובת ה-IP של האתר תאלץ לעדכן את קובץ ה-HOSTS בהתאם...
מה הכתובת IP ?tomer1749 כתב:גם אפשרות אבל מה זה משנה ? זה לא פוגע במהירותOhadG כתב:נראה לי קצת מיותר כל המשחק הזה ב-DNS
[left]
[/left]
* הערה - כל שינוי בכתובת ה-IP של האתר תאלץ לעדכן את קובץ ה-HOSTS בהתאם......
כדי לבדוק של אתרים אחרים תלך לcmd או איך שלא קוראים לזה ותכתוב ping כתובת האתר
תודה על העצה, אבל אני צריך קצת יותר הסבר - מה הוא ה IP שאני צריך להזין?liranics כתב:עובד , תשתמש בשיטת ה HOST שצויינה למעלה. וכמה תגובות לפני זה שאני הראתי.zeashbe כתב:גוזלן שוב לא עובד, יש למישהו פתרון?......
127.0.0.1?
כנראה שלא עשיתי נכון - לא עובד, מצ"ב
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
127.0.0.1 זה IP מיוחד שמצביע על... עצמך (המחשב שלך).
אז זה בטוח לא הכתובת הנכונה.
אז זה בטוח לא הכתובת הנכונה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"