המלצה למקרר

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
THEACE123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי,
אנחנו מחפשים מקרר בנפח של כ 570-600 ליטר, כאשר הרוחב המקסימלי צריך להיות כ-85-86 ס"מ וגובה מקסימלי של 185.

מבין ההפוכים בגודל שכזה, ראינו למעשה רק מקרר אחד - של אמקור (שמסתבר מגיע גם תחת חברות נוספות כמו BEKO, בלומברג...)
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833468
מבחינת חלוקה נראה בסדר גמור,אם כי הפלסטיקה של המגירות נראת קצת זולה ...האם למישהו יש המלצה חיובית/שלילית על המקרר?

מקרר רגיל, לא הפוך, בגדול כזה פחות או יותר ראינו של סמסונג, עם כי החלוקה של המקפיא לא ממש מספקת - מגש יחיד מחלק את כל המקפיא ל2 חלקים בלבד .
בא.ל.מ המוכר רק שיבח ושיבח את המקררים של סמסונג, מבחינת גימורים, תחזוקה, שקטים וכו'... האם באמת כך הדבר או שלא.ל.מ יש אינטרס למקור דווקא מקררים של סמסונג?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840473
מה אומרים עליו?

נשמח לקבל כל המלצה ודעה על כל מקרר שעומד בקריטריונים שרשמתי מעלה.

תודה רבה!

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

זה היה עוזרלך מאד אם היית יודע שחברת האם של אלמ מייבאת את סמסונג.
כל זה לא בא לומר שהמקררים לא טובים,להיפך יש לנו נסיון מצוין עם מקרר הפוך של סמסונג

חנן62
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

לגבי האמקור- יש לי את הדגם הנקרא AB630 (אני מניח שהם כמעט אותו דבר) וגם אנחנו מצאנו את החלוקה שלו מאוד נוחה. המגירות שבמקפיא עושות סדר ומקלות את הגישה, אפילו שהן מצמצמות את הנפח. הפלסטיקה מחזיקה מעמד בינתיים שנתיים, ולא הייתה לנו בעיה מיוחדת. גם חלל הקירור מחולק יעיל והתאורה הפנימית טובה. הדברים נשמרים יחסית הרבה זמן (ירקות עד שבועיים בערך) ואין להם "ריח של מקרר".
הגיוני מאוד שגם זה וגם הבלומברג הדומה שראית מיוצרים באותו מפעל בטורקיה. אם שניהם מתאימים לצרכיך, פשוט קח את זה שעולה פחות.

לגבי ההמלצות של אלמ על סמסונג- כבדהו וחשדהו, בדיוק בגלל מה שקרוקס44 אמר.

THEACE123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

אמקור

שליחה #4 

כמו שחשדתי, התשבוחות על הסמסונג היו "אובר" ואם אכן חברת האם של א.ל.מ מייבאת את סמסונג אז זה מסביר הכל.

חנן,
האם המקרר שקט?
האם חלל הקירור על אף שהוא קטן יחסית למקררים הרגילים מספק אתכם מבחינת אכסון וסידור הדברים? (כמה נפשות אתם אם אפשר לשאול).
איך המגירות קלות לפירוק בשביל ניקויון , האם קל לניקוי והרכבה קלה שלא מזיקה לפלסטיקה?

תודה.

נשמח לשמוע על המלצות/דיס המלצות נוספות. תודה.

חנן62
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

Re: אמקור

שליחה #5 

THEACE123 כתב:כמו שחשדתי, התשבוחות על הסמסונג היו "אובר" ואם אכן חברת האם של א.ל.מ מייבאת את סמסונג אז זה מסביר הכל.

חנן,
האם המקרר שקט?
האם חלל הקירור על אף שהוא קטן יחסית למקררים הרגילים מספק אתכם מבחינת אכסון וסידור הדברים? (כמה נפשות אתם אם אפשר לשאול).
איך המגירות קלות לפירוק בשביל ניקויון , האם קל לניקוי והרכבה קלה שלא מזיקה לפלסטיקה?
.
...
1. הוא שקט. בהתחלה חשבתי שהוא שקט מדי, אבל כבר התרגלתי אליו, וכשאני עומד לידו אני מסוגל לומר שהוא עובד. ביתר הבית הוא לא נשמע כלל.
2. חלל הקירור אכן קטן יחסית, אבל המגירות והמדפים שבדלת עושים אותו מאוד יעיל. ב-2 המגירות התחתונות אנו מאכסנים פירות וירקות, ובשתיים העליונות- דברי חלב. אנו 2 נפשות במהלך השבוע, פלוס בן שחוזר רעב מהצבא לעתים רחוקות מדי. עם זאת, בכל פעם לפני אירוח המקרר מתמלא בסירים, תבניות וקופסאות, ואז ניתן להבין את הנפח האמיתי שלו. אני מציע שתיגש לחנות ותביט בעצמך.
3. אני מודה שמעולם לא ראיתי שהעוזרת\אשתי מפרקות את המגירות לשם נקיון, לכן בכך אין לי תשובה. מה שכן, הפלסטיק מרגיש לי איכותי ואני מתאר לעצמי שיעמוד בזה.

מקווה שעזרתי, כל טוב.
חנן.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”