חבילת 100 ב 100 נגמרת, בבזק צוחקים בפנים, מה לעשות? למי לפנות?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן, ידעתי שהיום הזה יגיע ושוב אצטרך לחפש דרכים לקבל מחיר הגיוני, 50/1.5 עולה 110 ללקוח חדש,
עוד 10 שקל זה 120 שקל בשנה, לא סיוט, אפשר לחיות אם זה, אבל הם הציעו לי 130 או 140, לא בדיוק זוכר,
אני יפנה שוב לקשרי לקוחות כרגיל, למי מכם יש 50/1.5 או 50/3 או 100/1.5 או 100/3, כמה אתם משלמים?
עוד 10 שקל זה 120 שקל בשנה, לא סיוט, אפשר לחיות אם זה, אבל הם הציעו לי 130 או 140, לא בדיוק זוכר,
אני יפנה שוב לקשרי לקוחות כרגיל, למי מכם יש 50/1.5 או 50/3 או 100/1.5 או 100/3, כמה אתם משלמים?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
50/1.5 ב110? זה מה שאני משלם על 20/1.5.
אני הייתי לוקח את זה,וחוזר להציק להם עוד כמה שבועות להוריד קצת (להזיק - לא יכול
)
אופציה נוספת - לסחוט מהם לשנות לך (אם תקח) את ההעלאה ל3מגה
אני הייתי לוקח את זה,וחוזר להציק להם עוד כמה שבועות להוריד קצת (להזיק - לא יכול
אופציה נוספת - לסחוט מהם לשנות לך (אם תקח) את ההעלאה ל3מגה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
denis29
- חבר ותיק

חוסך לי חשמל גם כי המחשב עובד פחות זמן בהורדות, 50 גם בסדר..אבל מחיר הגיוני אני צריך
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

לא צריך 100, תן לי לפחות 50, הטורנט גג עושה 60 בחיבור קווי, הסנכרון כיום 69
, ככה ש 50 יהיה יציב..אבל המחיר..המחיר..
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני 30 MB ב119,יקר? בזק תשתית!
השוואות והצעות אחרות אשמח לשמוע גם שיתופים בקשה..
השוואות והצעות אחרות אשמח לשמוע גם שיתופים בקשה..
זה היה מחיר של תשתית וספק ?denis29 כתב:כן, ידעתי שהיום הזה יגיע ושוב אצטרך לחפש דרכים לקבל מחיר הגיוני, 50/1.5 עולה 110 ללקוח חדש,
אני יפנה שוב לקשרי לקוחות כרגיל, למי מכם יש 50/1.5 או 50/3 או 100/1.5 או 100/3, כמה אתם משלמים?...
אני משלם על 100/3 תשתית (בזק) וספק -170 ש״ח בלבד.
-
denis29
- חבר ותיק

http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-sp ... ffers.aspx
איך אני בדיוק יכול להשתמש בזה? שדרוג=העלת מהירות?
כי המחירים שאני רוצה:
http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... s/new.aspx
*כמה עגב צריך לעבור זמן מניתוק קו, כדי להתחבר כלקוח חדש?
אני יכול פשוט לקחת קו ADSL, כי לשלם 25 שקל על שיחות נכנסות? שיש לכל אחד סלולרי?
איך אני בדיוק יכול להשתמש בזה? שדרוג=העלת מהירות?
כי המחירים שאני רוצה:
http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... s/new.aspx
*כמה עגב צריך לעבור זמן מניתוק קו, כדי להתחבר כלקוח חדש?
אני יכול פשוט לקחת קו ADSL, כי לשלם 25 שקל על שיחות נכנסות? שיש לכל אחד סלולרי?
אתה יכול לבטל את הקו קל שלך לא חייבים אותו יותר - יש ADSL עירום.
ברמת העיקרון האסטרטגיה הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה זה להחליט לעבור להוט ואז לדבר עם שימור לקוחות ולהגיד להם שבמידה והם לא נותנים לך מחיר של לקוח חדש אתה תהפוך ללקוח חדש של המתחרים. הבעיה עם בזק היא שהם יכולים להגיד לך "אין בעיה , הנה תשלם לנו על הנתב ותלך לשלם התקנה אצל הוט ויעלה לך יותר"
אם אתה רוצה טלויזיה רב ערוצית בבית לעבור לטריפל של הוט זה עסקה טובה אבל אם אתה לא רוצה אתה קצת בבעיה. במידה ועוברים לאחד הטריפלים הגבוהים (300/350 שקל לחודש) מקבלים התקנה חינם ,וחודש חינם החזר על ה"קנס התנתקות" של בזק והמבצע הוא לשנה. אין התחיבות אבל יש סיכוי סביר שאם תגיד להוט אחרי החודש חינם "נמעס לי מהטלויזיה" תעבירו אותי לאינטרנט 100 מגה ב140 שקל הם יחיבו אותך בהתקנה ובחודש שהם נתנו לך בחינם. השאלה היא מהיא זמן סביר שהם לא ידרשו החזר הטבה למרות שזה לא כזה חוקי . החוזה שלהם אומר ככה
http://www.hot.net.il/DynamicHandler.aspx?file_id=2941

זה לא שאני חסיד גדול של בזק או הוט אבל נראה כאילו לעבור חברה כל שנה היא הדרך היחידה לקבל מחיר טוב במדינה הזאת.
ברמת העיקרון האסטרטגיה הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה זה להחליט לעבור להוט ואז לדבר עם שימור לקוחות ולהגיד להם שבמידה והם לא נותנים לך מחיר של לקוח חדש אתה תהפוך ללקוח חדש של המתחרים. הבעיה עם בזק היא שהם יכולים להגיד לך "אין בעיה , הנה תשלם לנו על הנתב ותלך לשלם התקנה אצל הוט ויעלה לך יותר"
אם אתה רוצה טלויזיה רב ערוצית בבית לעבור לטריפל של הוט זה עסקה טובה אבל אם אתה לא רוצה אתה קצת בבעיה. במידה ועוברים לאחד הטריפלים הגבוהים (300/350 שקל לחודש) מקבלים התקנה חינם ,וחודש חינם החזר על ה"קנס התנתקות" של בזק והמבצע הוא לשנה. אין התחיבות אבל יש סיכוי סביר שאם תגיד להוט אחרי החודש חינם "נמעס לי מהטלויזיה" תעבירו אותי לאינטרנט 100 מגה ב140 שקל הם יחיבו אותך בהתקנה ובחודש שהם נתנו לך בחינם. השאלה היא מהיא זמן סביר שהם לא ידרשו החזר הטבה למרות שזה לא כזה חוקי . החוזה שלהם אומר ככה
http://www.hot.net.il/DynamicHandler.aspx?file_id=2941
מה שלא הבנתי זה אם בתוך זה 14 ימים ומעלה . זה נשמע כמו 14 ימים ומטה. אני לא כזה טוב בעבריתבמקרה שבו ביטל הלקוח את העסקה בתוך 14 ימים ממועד ההצטרפות או קבלת מסמכי
העסקה, לפי המאוחר, יחוייב הלקוח רק בדמי התקנה בסך של עד 122 ₪ בגין כל שירות
שהותקן בבית הלקוח לצורך מתן השירות, בצירוף התמורה היחסית עבור השירותים
שסופקו לו בפועל עד למועד הביטול....
זה לא שאני חסיד גדול של בזק או הוט אבל נראה כאילו לעבור חברה כל שנה היא הדרך היחידה לקבל מחיר טוב במדינה הזאת.