ה-VOD לא ממריא: בשונה מכל העולם - ישראלים עדיין זקוקים למדורת השבט
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ישראל היא אחת המובילות בבעלות על אמצעים לצפייה נדחית, אך הרייטינג לצפייה בהקלטות וב-VOD מסתכם בממוצע רק ב-1.7% ■ השינוי עשוי להתחיל מסוף השבוע, אז עולים שיעור הצפייה הנדחית ■ בערוצים לא חוששים בינתיים: סך הצפייה רק גדל
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/advertising/1.1999222
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/advertising/1.1999222
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מוזר... לפחות אצלי, מאז שיש לי ממיר מקליט אני לא רואה בכלל שידורים חיים
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כנ"ל אצלנו. מאז ה MAX הרגלי הצפייה שלנו עברו מהפיכה כשלאחרונה אנחנו צופים יותר ויותר גם בתכני VOD.
אפילו כשאני רוצה לראות תוכנית שמשודרת, אני מעדיף להקליט ולהתחיל לראות מאוחר יותר כדי לדלג על פרסומות, קדימונים וקטעים מתים.
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי תוכנית בשידור חי (חוץ מחדשות).
אפילו כשאני רוצה לראות תוכנית שמשודרת, אני מעדיף להקליט ולהתחיל לראות מאוחר יותר כדי לדלג על פרסומות, קדימונים וקטעים מתים.
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי תוכנית בשידור חי (חוץ מחדשות).
אני כנראה לא מדגם מייצג כי 99 אחוז מהתוכן שאני רואה שהוא לא ספורט הוא או הקלטה, או VOD או הזרמה מהאינטרנט (תוכן שהיוצרים העלו ליוטיוב, נענע, וואלה וכל שאר האתרים האלה).
למרות שאני מניח שנתוני הצפיה הם שילוב של רעש רקע למי שלא שומע מוזיקה, ופופולריות אדירה לתוכניות ריאליטי. בסוף שבוע כשלאנשים יש אשכרה זמן להתרכז במה שהם רואים פתאום נהיים בררניים. אבל כשרק רוצים שיהיה רעש כשאוכלים ארוחת ערב זה נראה לי הגיוני להפעיל איזה ערוץ ולא להקשיב בכלל.
למרות שאני מניח שנתוני הצפיה הם שילוב של רעש רקע למי שלא שומע מוזיקה, ופופולריות אדירה לתוכניות ריאליטי. בסוף שבוע כשלאנשים יש אשכרה זמן להתרכז במה שהם רואים פתאום נהיים בררניים. אבל כשרק רוצים שיהיה רעש כשאוכלים ארוחת ערב זה נראה לי הגיוני להפעיל איזה ערוץ ולא להקשיב בכלל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Jpost
יש לך מושג איך המספרים מסתדרים בין הטענות?
Pop_87
אין בעיה כי הנתונים מעובדים אנונימית וגם ייצוגית (לא מכל הלקוחות אלא סטטיסטית)
יש לך מושג איך המספרים מסתדרים בין הטענות?
Pop_87
אין בעיה כי הנתונים מעובדים אנונימית וגם ייצוגית (לא מכל הלקוחות אלא סטטיסטית)
בטח שהוא לא ימריא, כי האיכות תמונה בערוצי HD היא בדיחה אז אין טעם להקליט, והתוכן HD בVOD ביס מאוד מאוד מצומצם. וגם אם מגיע משהו שווה פעם ב אז הוא מוגבל בזמן. עזבו אותי, מעדיף להוריד פיראטית ולהנות מהאיכות הטובה ביותר ובזמן שנוח לי.