מעוניין לצפות בסטרימינג מהמחשב לטלויזיה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הי,
יש לי לאפטופ בעל יציאות USB ו VGA וטלויזיה LG בעלת כניסת HDMI.
לא יודע אם יש כבל מ VGA ל HDMI אבל מניח שכן ואני יודע שיש ממיר מ USB ל HDMI רק ממה שראיתי בזאפ זה מינימום 330 ש"ח. האם ממיר מ USB ל HDMI לא פוגע באיכות? האם יש מחירים אטרקטיביים ממה שרשמתי מבלי להעזר בחוץ לארץ?
האם יש פתרונות שלא חשבתי עליהם?
תודה
יש לי לאפטופ בעל יציאות USB ו VGA וטלויזיה LG בעלת כניסת HDMI.
לא יודע אם יש כבל מ VGA ל HDMI אבל מניח שכן ואני יודע שיש ממיר מ USB ל HDMI רק ממה שראיתי בזאפ זה מינימום 330 ש"ח. האם ממיר מ USB ל HDMI לא פוגע באיכות? האם יש מחירים אטרקטיביים ממה שרשמתי מבלי להעזר בחוץ לארץ?
האם יש פתרונות שלא חשבתי עליהם?
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה מדבר על צפיה בסרטים שירדו מהאינטרנט בטלויזיה. פה הכוונה היא אחרת לגמרי, לצפות בסטרימינג באינטרנט בטלויזיה.JEXY כתב:הכי נוח זהו חיבור ישיר של מחשב לTV.
ממיר VGA-HDMI אינו פוגע באיכות.
עוד אפשרות זה לרכוש סטרימר פשוט (נגיד דיון 101) ולהגדיר תיקיה שיתופית במחשב שלך אם הוא נמצא רחוק....
כמה עולה כבל כזה?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני אישית עוד לא ראיתי כניסת VGA בטלויזיה שטוחה אבל לכולן יש RGB. אני מניח שלזה התכוונת.shayf כתב:אני עוד לא נתקלתי בטלוויזיה שטוחה בלי כניסת VGA.
תבדוק שוב....
אכן מצאתי כבל באורך הרצוי (3 מטר)
תודה לכולם
התכוונתי לכניסת D-SUB, המכונה גם VGA, ולפעמים גם RGB (למרות שזה קצת מבלבל כי RGB בדרך כלל מתאר חיבורי קומפוננט או סקארט).kingikra כתב:אני אישית עוד לא ראיתי כניסת VGA בטלויזיה שטוחה אבל לכולן יש RGB. אני מניח שלזה התכוונת.shayf כתב:אני עוד לא נתקלתי בטלוויזיה שטוחה בלי כניסת VGA.
תבדוק שוב....
אכן מצאתי כבל באורך הרצוי (3 מטר)
תודה לכולם...
זאת הכניסה:
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
חיבור VGA מופיע בדור מאוד מסויים של טלוויזיות. כאלו שיוצרו מ2006 בערך, ועד 2011. וגם אז, לא בכולן. בטלוויזיות שיוצרו לפני כן יש בעיקר קומפזיט/קומפוננט, ובטלוויזיות המיוצרות היום יש בעיקר HDMI/קומפונט כבר נתקלתי לאחרונה בטלוויזיות שאין בהן אפילו קומפוזיט.
..