itay123 כתב:עם איזה כיול התנסית אצלו?istarmini כתב:itay123 כתב:אגב יואב, איזה כיול יצא לך לכייל אצל opv האם זה כיול, audyssey או MCACC או הכיול של ימאהה.....?...
אף אחד מהם....
מעניין...
לא התנסתי בשום כיול אצלו.

itay123 כתב:עם איזה כיול התנסית אצלו?istarmini כתב:itay123 כתב:אגב יואב, איזה כיול יצא לך לכייל אצל opv האם זה כיול, audyssey או MCACC או הכיול של ימאהה.....?...
אף אחד מהם....
מעניין...
אוקייistarmini כתב:itay123 כתב:עם איזה כיול התנסית אצלו?istarmini כתב:itay123 כתב:אגב יואב, איזה כיול יצא לך לכייל אצל opv האם זה כיול, audyssey או MCACC או הכיול של ימאהה.....?...
אף אחד מהם....
מעניין...
לא התנסתי בשום כיול אצלו....

בהמשך לבקשת הלקוח אני מחוייב לשמור על פרטיותו ,שגם ככה נחשפה מעבר לנדרש.itay123 כתב:אוקייistarmini כתב:itay123 כתב:עם איזה כיול התנסית אצלו?istarmini כתב:itay123 כתב:אגב יואב, איזה כיול יצא לך לכייל אצל opv האם זה כיול, audyssey או MCACC או הכיול של ימאהה.....?...
אף אחד מהם....
מעניין...
לא התנסתי בשום כיול אצלו....![]()
אני בטוח שהרבה ישמחו לדעת איזה ציוד חווית, או שזה סוד...
itay123 כתב:אגב אם כבר טיפים לכיול פיוניר.
אז אשמח לתת גם מרשמיי ומינסיוני![]()
התוצאה כבר התקרבה לפרוססורי הייאנד שהיו לי, מבחינת גוון,איזון, סאונד יותר חלק ומעודן, מדוייק ובדיוק איפה שצריך, הבאס היה מושלם...
liorshapLiorShap כתב:itay123 כתב:אגב אם כבר טיפים לכיול פיוניר.
אז אשמח לתת גם מרשמיי ומינסיוני![]()
התוצאה כבר התקרבה לפרוססורי הייאנד שהיו לי, מבחינת גוון,איזון, סאונד יותר חלק ומעודן, מדוייק ובדיוק איפה שצריך, הבאס היה מושלם...
אני יכול להסכים איתך לאחר כל כך הרבה ימים ולילות שגם אני השקעתי והגעתי לתוצאה מעולה עם הפיוניר.
לדעתי הכיול שלהם אמנם מצריך הרבה סבלנות אבל הוא הכי גמיש לשינויים ידניים עבור המשתמש וזה
מבחינתי הכי חשוב.
מה שלא הבנתי אצלך זה שפעם אתה קוטל את פיוניר וכל מה שזז אצלם ופה אחרת אתה משבח כפי שעשית עכשיו.
היציבות בדעותיך זו לא תכונה חזקה אצלך...![]()
יום טוב....