הסטימר נחלש בזמן הקצפה באוסקר שלי.
שלום חברים.
ברשותי אוסקר, מזה מספר ימים כאשר ברצוני להקציף חלב אני חש ירידה קלה בלחץ כאשר אני מתחיל
לסגור את הברז, ז"א שהטמ' 65 מעלות אני סוגר בהדרגה עד לטפ' של 70 מעלות, בזמן הזה אני חש יריד
בלחץ לא דומה למה שהיה לי בעבר.
לפני הכנת הקפוצ'נו אני מחמם את המכונה כחצי שעה.
אני תמיד מנקה את הפיה עם ספוג לח ומשחרר מיים /קיטור בהתחלה.
בנוסף כאשר אני מסיים את הכנת ההקצפה תמיד אני משחרר קיטור כך שהפיה נקיה ומבריקה תמיד.
ניתן לנקות את הפיה של האוסקר לבד בבית ( ראש הפיה שלי עם 4 חורים בלתי ניתן לפרוק יחידה אחת)
או שנידרש ניקוי במעבדה ניקוי כללי מאבנית, או שניתן להכניס קופי קלין למיכל ולשחרר קיטור.
ברשותי אוסקר, מזה מספר ימים כאשר ברצוני להקציף חלב אני חש ירידה קלה בלחץ כאשר אני מתחיל
לסגור את הברז, ז"א שהטמ' 65 מעלות אני סוגר בהדרגה עד לטפ' של 70 מעלות, בזמן הזה אני חש יריד
בלחץ לא דומה למה שהיה לי בעבר.
לפני הכנת הקפוצ'נו אני מחמם את המכונה כחצי שעה.
אני תמיד מנקה את הפיה עם ספוג לח ומשחרר מיים /קיטור בהתחלה.
בנוסף כאשר אני מסיים את הכנת ההקצפה תמיד אני משחרר קיטור כך שהפיה נקיה ומבריקה תמיד.
ניתן לנקות את הפיה של האוסקר לבד בבית ( ראש הפיה שלי עם 4 חורים בלתי ניתן לפרוק יחידה אחת)
או שנידרש ניקוי במעבדה ניקוי כללי מאבנית, או שניתן להכניס קופי קלין למיכל ולשחרר קיטור.
כדאי לפרק את הצינורית ולנקות, אתה תופתע כמה שאריות של ג'יפה יש בפנים, למרות הניקוי התמידי.
אם לא עוזר, יתכן ומדובר באבנית "שמבלבלת" את האלקטרודה או החיישן של האדים, יתכן וגם שסתום שובר ווקום תפוס, ואחרון אחרון ולא חביב יש בריחת לחץ מהדוד, אם כי נדיר, אבל בהחלט אפשרי שזה קורה כשיש נתק בנקודות חיבור הצנרת.
בהצלחה.
אם לא עוזר, יתכן ומדובר באבנית "שמבלבלת" את האלקטרודה או החיישן של האדים, יתכן וגם שסתום שובר ווקום תפוס, ואחרון אחרון ולא חביב יש בריחת לחץ מהדוד, אם כי נדיר, אבל בהחלט אפשרי שזה קורה כשיש נתק בנקודות חיבור הצנרת.
בהצלחה.
אני תמיד עושה זאת בבית, אם כי לוקח זמן להפטר מהמים הירוקים שנגרמים כתוצאה ממגע החומר עם הדוד מנחושת, לי אין אוסקר, אם יש חשש שיש לך הרבה אבנית כדאי להשקיע אצל מוסמך בעניין, כיוון שהאוסקר מכונה שמאוד רגישה לנזילות בחיבורי הצנרת, והסרת אבן ללא פיקוח ובדיקה לאחר מיכן עלולה לחשוף הרבה מפגעים בחיבורי הצנרת.
תדחוף קיסם לתוך החורים ותנקה אותם, אם הטיפ לא ניתן לפירוק יש סיכוי טוב שזה דווקא שאריות חלב.
עם האוסקר שלי אני כל פעם מתפלא איך שלמרות שאני מנקה את הטיפ ומזרים קיטור אחרי כל שימוש במקציף, כמות הגיפא שנתקעת שם מפתיעה אותי כל פעם מחדש.
אלא אם כן זה מולחם, הייתי מנסה שוב לפרק את הטיפ, בפעם הראשונה זה היה נראה לי בלתי אפשרי.... כמובן שעדיף לתפוס את הטיפ עם מגבת וגבקה או דומיו, על מנת לשמור על הכיסוי.
עם האוסקר שלי אני כל פעם מתפלא איך שלמרות שאני מנקה את הטיפ ומזרים קיטור אחרי כל שימוש במקציף, כמות הגיפא שנתקעת שם מפתיעה אותי כל פעם מחדש.
אלא אם כן זה מולחם, הייתי מנסה שוב לפרק את הטיפ, בפעם הראשונה זה היה נראה לי בלתי אפשרי.... כמובן שעדיף לתפוס את הטיפ עם מגבת וגבקה או דומיו, על מנת לשמור על הכיסוי.
טוב אז הבוקר פירקתי את הכיסוי ובדקתי דליפות/נזילות לשמחתי אין נזילות או דליפות אבל זוית אחת היתה עם אורוזיה מוגברת ( צרפתי תמונה).
את החורים בסטימר ניקיתי עם חוט נחושת,
אני תקווה שהלחץ ישמר לאורך ההקצפה בעיקבות הנירוי עם חוט הנחושת.
את החורים בסטימר ניקיתי עם חוט נחושת,
אני תקווה שהלחץ ישמר לאורך ההקצפה בעיקבות הנירוי עם חוט הנחושת.
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
מוסקו יש חומר שניקרא רינזה חומר זה מנקה שארי חלב בסטימר
ולגבי הקורוזיה בטוח שיש דליפה אפילו הקטנה ביותר רק צריך ליראות איכן
נישמח לבשורות טובות בברכה ארתור אלוני
ולגבי הקורוזיה בטוח שיש דליפה אפילו הקטנה ביותר רק צריך ליראות איכן
נישמח לבשורות טובות בברכה ארתור אלוני
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל
היי , ברצוני לעדכן , אז באמת קיבלתי את הצעת החברים לנקות את הסטימר,והכן הסטימר,עבר "צינטור" עם חוט דק של נחושת.
ולאחר מספר הכנות של הקצפה באמת הלחץ חזר ללחץ טוב וחזק.
כמו כן ניגשתי היום לחברי אריה מצ'ינו קפה בב"ש ובאמת אין לי עניין בעסק שלו אלה לקוח פשוט מהשורה.
קיבלתי בקבוק ( רק של קוקה קולה ) עם החומר רינזה, בנוסף קיבלתי שובר וואקום ושוב ללא עלות.
באמת אני כותב את השורות הנ"ל לומר תודה לחברה וכמובן לרצון הטוב של אריה מצ'נו קפה בב"ש.
אני השתמש בחומר כפי שהמליץ לי קופיהוליק ועדכן בהמשך.
ולאחר מספר הכנות של הקצפה באמת הלחץ חזר ללחץ טוב וחזק.
כמו כן ניגשתי היום לחברי אריה מצ'ינו קפה בב"ש ובאמת אין לי עניין בעסק שלו אלה לקוח פשוט מהשורה.
קיבלתי בקבוק ( רק של קוקה קולה ) עם החומר רינזה, בנוסף קיבלתי שובר וואקום ושוב ללא עלות.
באמת אני כותב את השורות הנ"ל לומר תודה לחברה וכמובן לרצון הטוב של אריה מצ'נו קפה בב"ש.
אני השתמש בחומר כפי שהמליץ לי קופיהוליק ועדכן בהמשך.
היי קופיהוליק - תודה .
לפני שהשתמשתי בחומר שאתה המלצתה לי (רינזה)
העברתי את חוט הנחושת, אתמול הוספתי את הרינזה בנוסף שניקוי היה אנטי בקטריאלית.
בשורה תחתונה הלץ מצויין, יונק החלב הזה ( שובר וואקום גורם למכונה להתחמם ולהגיע לטפ' עבודה בזמן קצר ( חוסך בחשמל).
בשורה תחתונה הלץ מצויין, יונק החלב הזה ( שובר וואקום גורם למכונה להתחמם ולהגיע לטפ' עבודה בזמן קצר ( חוסך בחשמל).
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
שמח לשמוע אכשיו נותר רק להרכיב OPVמוסקו כתב:היי קופיהוליק - תודה .
בשורה תחתונה הלץ מצויין, יונק החלב הזה ( שובר וואקום גורם למכונה להתחמם ולהגיע לטפ' עבודה בזמן קצר ( חוסך בחשמל)....
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל