תודה מרטין..
אומרים שהזמן הנסיון והסבלנות מובילים בדרך כלל לדברים טובים..
היו כאן הרבה סיפורי מסעות ומבחנים שקראתי ומכל אחד לקחתי איתי משהו הלאה..
כנראה שהיתבגרתי ולא רצתי ישר לקנות ..
כנראה שהרפרנס אכן עושה את עבודתו ואינני מתלהב כמו פעם מכל דבר..
אך משהו אחד הוא לא כנראה אלה בטוח .. בכל יום שעובר ואני כאן אני לומד יותר .. מבין יותר .. ומחפש הרבה יותר.
יש לי סיבה מסויימת שאינני משתף במסעותי .. והיא למנוע בילבול ודיעות שונות.
כיוון שמה לעשות? המוח שלנו ניזון ממידע ומעביר הרבה ממנו לאוזן באופן פסיכולוגי.
לכן אני נימנע מכך ומשתף חברים ספציפיים במחשבותי ובמבחנים שאני עורך.
במהלך השבועות האחרונים שמעתי המון מגברים .. דיגיטלים , שפורפרתיים , טרנזיסטורים .. מכל העדות
ומכל הטעמים..
תמיד ניסיתי לחפש אך ורק את השלילי בכל מגבר וחשבתי טוב טוב אם זה מספיק שלילי בכדי לפסול.
אחרי כמה מגברים שמעתי את המגבר שנירכש {כבר אחסוף אותו} .. ומאז אוטומטית כל מגבר השוותי אליו..
אחרי עוד כמה מגברים אמרתי לעצמי .. "אם אני משווה אליו סימן שהוא מבחינתי רפרנס" ..
ואחרי לילה שלם שאני מתלבט הפור נפל .... כן אחלה פור לכיוון אייל פור...
כיוון שנסיעה לירושלים אינה זרה לי אך לבד זה כבר משהו אחר .. ביקשתי מאופיר הרלב {חבר בפורום} להיתלוות אלי..
מיד ענה בחיוב ומהבסיס עטוף במדי חיל האוויר מצוחצחים נחת מתחת לביתי .. מיד הנעתי את המכונית ובטיסה לירושליים.
אייל כרגיל קיבל אותי בזרועות פתוחות ואחרי כוס קפה והאזנה לרמקולים חדשים שהוא מיבא {יהיה פוסט היתרשמות בניפרד}.
לחצתי את ידו וסגרנו עיסקה..
המגבר נימצא אצל מולי בתל אביב בנמל.. כמובן שאני אחד שלא מחכה דקה וברגע שאני מחליט אני מחליט וזהו..
נסענו אני ואופיר לתלת אביב ונחתנו בחנות של מולי.. כמובן שגם שם קיבלו את פנינו בחום .. וכיוון שכבר ידעו
למה הגעתי הכינו לי את המגבר יחד עם הסבר קצר על מה שהוא יודע לעשות..
הגעתי הביתה ואחרי מקלחת קרה {להרגע מהחום ומהנסיעות} התפנתי לטקס פתיחת המגבר החדש והפעלתו.
קצת על המגבר..
מגבר של חברת שינדק ..
עובד בקלאס A טהור..
130 וואט..
ושוקל 33 קילוגרמים .. {ויש בפנים הרבה}.
נישמע כמו שאף מגבר לא הצליח להישמע ותמורה מצויינת לכסף.
תודה רבה לאופיר על העזרה ועל היותו מארח חברה ניפלא

.
תודה למרטין על היעוץ ועל פתיחת הפוסט..
הרי לפניכם התמונות.