זאפיטי עבור dune HD base 3D
שלום לכולם
האם מישהו יודע אם התוכנה הזו מנהלת גם מוזיקה ואלבומים? במסך הפתיחה שלה יש אייקון של מיוזיק אבל משום מה שאני נותן הוראה לסרוק את קבצי המוזיקה שלי היא לא עושה זאת כמו שהיא עושה עבור סרטים.
נקודה נוספת, האם מישהו יודע אם אני יכול להוסיף קטגוריות? לדוגמא איפה אני אמור לשמור הופעות חיות ? תחת וידאו יש רק אופציה לסרטים ולסדרות.... האם אני יכול להוסיף תיקיה של הופעות חיות ?
אם מישהו מכיר אשמח אם יוכל לעזור... במדריך של התוכנה באתר לא מצאתי שום איזכור לקבצי מוזיקה ושום איזכור לשאלות ששאלתי....
האם מישהו יודע אם התוכנה הזו מנהלת גם מוזיקה ואלבומים? במסך הפתיחה שלה יש אייקון של מיוזיק אבל משום מה שאני נותן הוראה לסרוק את קבצי המוזיקה שלי היא לא עושה זאת כמו שהיא עושה עבור סרטים.
נקודה נוספת, האם מישהו יודע אם אני יכול להוסיף קטגוריות? לדוגמא איפה אני אמור לשמור הופעות חיות ? תחת וידאו יש רק אופציה לסרטים ולסדרות.... האם אני יכול להוסיף תיקיה של הופעות חיות ?
אם מישהו מכיר אשמח אם יוכל לעזור... במדריך של התוכנה באתר לא מצאתי שום איזכור לקבצי מוזיקה ושום איזכור לשאלות ששאלתי....
כן, הגירסאות החדשות של התוכנה תומכות במוזיקה.
אתה צריך להוסיף בהגדרות את הספרייה שבה נמצאים האלבומים ואז התוכנה תסרוק את הספרייה.
הבעיה היא שלא ניתן לבצע EXPORT למכשירי דיון. EXPORT של מוזיקה נתמך רק למכשירי ZAPPITI
שמוליק.
אתה צריך להוסיף בהגדרות את הספרייה שבה נמצאים האלבומים ואז התוכנה תסרוק את הספרייה.
הבעיה היא שלא ניתן לבצע EXPORT למכשירי דיון. EXPORT של מוזיקה נתמך רק למכשירי ZAPPITI
שמוליק.
הורדתי את הגירסה האחרונה מהאתר שלהם. כמו שציינת יש שם אופציה עבור מוזיקה. אבל משום מה שאני נותן הוראה לסרוק את המוזיקה מהכונן הקשיח הסריקה לא מתבצעת.
בסרטים זה עבד לי מצוין.
לגבי ה EXPORT למכשיר, צריך להעביר להם חשבונית של הקניה של המכשיר DUNE שברשותך והם אמורים לפתוח לך את האופציה הזו. שלחתי להם אתמול..... אני מקווה שיאשרו בקרוב. חבר אחר בפורום ציין לפני כמה ימים שהוא עשה זאת וחזרו אליו תוך יום.
בסרטים זה עבד לי מצוין.
לגבי ה EXPORT למכשיר, צריך להעביר להם חשבונית של הקניה של המכשיר DUNE שברשותך והם אמורים לפתוח לך את האופציה הזו. שלחתי להם אתמול..... אני מקווה שיאשרו בקרוב. חבר אחר בפורום ציין לפני כמה ימים שהוא עשה זאת וחזרו אליו תוך יום.
העברת החשבונית תפתח לך את האופציה ל EXPORT רק לסרטים לא למוזיקה
כמו שאמרתי EXPORT למוזיקה מתאפשר רק למכשירי ZAPPITI.
אני מדביק את ההתכתבות שהייתה לי איתם:
Hello, I've downloaded Zappiti ver. 2.8.2 and I want to export music to my Dune player. I need activation code. How can I get this activation code? Thanks, Shmulik
Hello, This new function is only working with the “Zappiti Player” Jacques HD Land
Hi, Will it support in the future also Dune players? Thanks, Shmulik
I don’t think so - Jacques HD Land
כמו שאמרתי EXPORT למוזיקה מתאפשר רק למכשירי ZAPPITI.
אני מדביק את ההתכתבות שהייתה לי איתם:
Hello, I've downloaded Zappiti ver. 2.8.2 and I want to export music to my Dune player. I need activation code. How can I get this activation code? Thanks, Shmulik
Hello, This new function is only working with the “Zappiti Player” Jacques HD Land
Hi, Will it support in the future also Dune players? Thanks, Shmulik
I don’t think so - Jacques HD Land
עכשיו הבנתי....
תודה על ההסבר
מאכזב משהו..
אתה מכיר תוכנה שטובה גם לניהול סרטים ומוזיקה ? ואם לא, האם יש תוכנה טובה לניהול מוזיקה שאוכל להריץ אותה במקביל עם זאפיטי שתהיה עבור סרטים ?
אגב, בזאפיטי תחת וידאו במסך הכניסה הראשי יש אופציה לסרטים או לתוכניות טיוי. האם ניתן להוסיף לשם עוד ספריה של הופעות חיות ??
מאכזב משהו..
אתה מכיר תוכנה שטובה גם לניהול סרטים ומוזיקה ? ואם לא, האם יש תוכנה טובה לניהול מוזיקה שאוכל להריץ אותה במקביל עם זאפיטי שתהיה עבור סרטים ?
אגב, בזאפיטי תחת וידאו במסך הכניסה הראשי יש אופציה לסרטים או לתוכניות טיוי. האם ניתן להוסיף לשם עוד ספריה של הופעות חיות ??
זוהי תוכנה נחמדה לניהול מוזיקה
http://www.musicnizer.com/
היא עולה כסף.
אי אפשר להוסיף עוד ספרייה אבל מה שאתה יכול לעשות זה ליצור לך בדיסק ספרייה של הופעות חיות להגדיר את הספרייה הזו בתור Movies כדי שהתוכנה תסרוק אותה.
מהמסך הראשי אתה בוחר Video --> Categories בתפריט העליון תבחר "New Category"
תן שם, תבחר אייקון ותלחץ Validate
לאחר הסריקה אתה נכנס לדף של ההופעה שמצא בסריקה לוחץ על האייקון של edit נפתח לך חלון מצד ימין למטה תראה Categories לחיצה על האייקון של העיפרון תאפשר לך לשייך את ההופעה לקטגוריה החדשה שהוספת
לאחר שסיימת לבצע זאת לכל ההופעות החיות שלך, מהמסך הראשי אתה בוחר Video --> Categories
לוחץ על הקטגוריה החדשה שהוספת ושם תראה את כל ההופעות חיות שיש לך בספרייה.
מקווה שההסבר מספיק ברור.
שמוליק.
היא עולה כסף.
אי אפשר להוסיף עוד ספרייה אבל מה שאתה יכול לעשות זה ליצור לך בדיסק ספרייה של הופעות חיות להגדיר את הספרייה הזו בתור Movies כדי שהתוכנה תסרוק אותה.
לאחר הסריקה אתה נכנס לדף של ההופעה שמצא בסריקה לוחץ על האייקון של edit נפתח לך חלון מצד ימין למטה תראה Categories לחיצה על האייקון של העיפרון תאפשר לך לשייך את ההופעה לקטגוריה החדשה שהוספת
לאחר שסיימת לבצע זאת לכל ההופעות החיות שלך, מהמסך הראשי אתה בוחר Video --> Categories
מקווה שההסבר מספיק ברור.
שמוליק.
כשאתה לוחץ על EXPORT אתה אמור לקבל את האפשרות לצרף חשבוניתroig כתב:נעלמה לי האפשרות לשלוח אליהם את החשבונית.
איפה בתוכנה אני מצרף קובץ עם החשבונית או לאיזה מייל צריך לשלוח?...
אם לא קיבלת זה אומר שאתה יכול לבצע EXPORT
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לפני כמה ימים זה באמת היה נותן לי להוסיף קובץ(חשבונית)כרגע זה נותן לי אפשרות להקיש טוקןshmuela1 כתב:כשאתה לוחץ על EXPORT אתה אמור לקבל את האפשרות לצרף חשבוניתroig כתב:נעלמה לי האפשרות לשלוח אליהם את החשבונית.
אם לא קיבלת זה אומר שאתה יכול לבצע EXPORT...
האם שלחת חשבונית כבר? תבדוק את המייל אולי קבלת קוד שאתה צריך להקיש אותו בשדב של טוקןroig כתב:לפני כמה ימים זה באמת היה נותן לי להוסיף קובץ(חשבונית)כרגע זה נותן לי אפשרות להקיש טוקןshmuela1 כתב:כשאתה לוחץ על EXPORT אתה אמור לקבל את האפשרות לצרף חשבוניתroig כתב:נעלמה לי האפשרות לשלוח אליהם את החשבונית.
אם לא קיבלת זה אומר שאתה יכול לבצע EXPORT......
בכל מקרה המייל שלהם הוא: [email protected]
shmuela1 כתב:זוהי תוכנה נחמדה לניהול מוזיקה
היא עולה כסף.
מקווה שההסבר מספיק ברור.
שמוליק....
ברור מאוד
תגיד, שלחת להם חשבונית ? חזרו אליך מהר ?
אין תוכנה חינמית לניהול מוזיקה ??
נמצא באותה בעיה, התוכנה כותבת שיש לי עוד 6 ימים ואני לא מוצא אפשרות לשלוח את החשבונית או דרך אחרת לקבל Full activation.shmuela1 כתב:האם שלחת חשבונית כבר? תבדוק את המייל אולי קבלת קוד שאתה צריך להקיש אותו בשדב של טוקןroig כתב:לפני כמה ימים זה באמת היה נותן לי להוסיף קובץ(חשבונית)כרגע זה נותן לי אפשרות להקיש טוקןshmuela1 כתב:כשאתה לוחץ על EXPORT אתה אמור לקבל את האפשרות לצרף חשבוניתroig כתב:נעלמה לי האפשרות לשלוח אליהם את החשבונית.
אם לא קיבלת זה אומר שאתה יכול לבצע EXPORT......
בכל מקרה המייל שלהם הוא: [email protected]...
שלחתי לתמיכה שלהם מייל בעניין. אעדכן בהתפתחויות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שיטת החשבוניות מרגיזה מאוד. מילא זה, אבל התוכנה מתרסקת לי באופן עקבי...
כן יש את yaDISdror1 כתב:האם יש אלטרנטיבה מומלצת - חינמית - אינטואיטיבית?...
http://yadis.whisperingvault.net/projects/yadis
אחלה תוכנה, מאוד קלה לשימוש, לא תומכת בשירים.
כן שלחתי להם חשבונית, זה היה לפני שנה ולא היתה לי שום בעיה, תוך ימים ספורים יכולתי לבצע EXPORTKingRN כתב:shmuela1 כתב:זוהי תוכנה נחמדה לניהול מוזיקה
היא עולה כסף.
מקווה שההסבר מספיק ברור.
שמוליק....
ברור מאוד
תגיד, שלחת להם חשבונית ? חזרו אליך מהר ?
אין תוכנה חינמית לניהול מוזיקה ??...
אני לא מכיר תוכנה חינמית לניהול מוזיקה, מצטער.
חזרו אליי מקודם ואישרו לי את החשבונית ששלחתי.... אבל פה רק מתחילה הבעיה !! 
הגדרתי לתוכנה למפות את ייצוא הקבצים להארד דיסק הפנימי שקניתי עבור הסטרימר. בסיום פעולת הייצוא נוצרו לי שתי תיקיות בהארד דיסק החיצוני. ZAPPITI_ ו ZAPPITY_RESOURCES
החזרתי חזרה את ההארד דיסק לסטרימר ונכנסתי לתיקיה ZAPPITI_ והכל שם מבולגן וכלום לא עובד. יש במסך את הרקע האדום של התוכנה אבל אני לא רואה את שתי התיקיות של מסך הבית של התוכנה.
יש לך מושג או למישהו מה אני עושה לא נכון ??!!!
הכל הולך קשה עם הסטרימר הזה...
הגדרתי לתוכנה למפות את ייצוא הקבצים להארד דיסק הפנימי שקניתי עבור הסטרימר. בסיום פעולת הייצוא נוצרו לי שתי תיקיות בהארד דיסק החיצוני. ZAPPITI_ ו ZAPPITY_RESOURCES
החזרתי חזרה את ההארד דיסק לסטרימר ונכנסתי לתיקיה ZAPPITI_ והכל שם מבולגן וכלום לא עובד. יש במסך את הרקע האדום של התוכנה אבל אני לא רואה את שתי התיקיות של מסך הבית של התוכנה.
הכל הולך קשה עם הסטרימר הזה...
מצטער לא הבנתי מה הבעיה קצת התבלבלתי לגבי מה שכתבת עם הדיסק החיצוני והפנימי.KingRN כתב:חזרו אליי מקודם ואישרו לי את החשבונית ששלחתי.... אבל פה רק מתחילה הבעיה !!
הכל הולך קשה עם הסטרימר הזה......
אנא נסה להסביר בדיוק מה הגדרת ומה קרה
שמוליק.
צודק. ההסבר שלי באמת לוקה...... אני אנסה להבהיר.shmuela1 כתב:מצטער לא הבנתי מה הבעיה קצת התבלבלתי לגבי מה שכתבת עם הדיסק החיצוני והפנימי.KingRN כתב:חזרו אליי מקודם ואישרו לי את החשבונית ששלחתי.... אבל פה רק מתחילה הבעיה !!
שמוליק....
רכשתי את הסטרימר ובנוסף קניתי גם הארד דיסק שיושב בתוך הסטרימר שעליו נמצאים כל הסרטים, המוזיקה וההופעות. בעזרת תחנת עגינה להארד דיסק שמחוברת למחשב אני מעביר מהמחשב שלי קבצים אל ההארד דיסק (כאשר אני שולף אותו מהסטרימר).
באותה צורה, כאשר ההארד דיסק מחובר למחשב בעזרת תחנת העגינה מיפיתי בתוכנה זאפיטי את ההארד דיסק שיהיה המקום לקובץ הייצוא של התוכנה. לאחר שביצעתי את פעולת הייצוא אל ההארד דיסק ראיתי שנוצרו לי שתי תיקיות חדשות בהארד דיסק. ZAPPITI_ ו ZAPPITY_RESOURCES
ניתקתי את ההארד דיסק מהמחשב והחזרתי אותו לסטרימר. הפעלתי את הסטרימר ונכנסתי לתיקיה ZAPPITY_ אבל משום מה אני לא רואה את מסך הבית של התוכנה. אני רואה בלאגן ולא מצליח לקרוא שום קובץ.
האם אני פועל נכון? האם אמורות להיווצר שתי תיקיות בהארד דיסק ?
צירפתי גם תמונה של מה שאני רואה בסטרימר
אני רואה חמש תיקיות (במקום שתי תיקיות של וידאו ואודיו) כאשר תיקיה אחת כתוב עליה RECERNT וכל השאר לא כתוב כלום והן גם בגודל קטן יותר. ובכל מקרה אני לא מצליח לזהות שום סרט או הופעה שהעברתי דרך התוכנה.
בוא נראה אם הבנתי אותך, אתה משתמש עם דיסק אחד שמשמש אותך לסטרימר וכשאתה רוצה להעתיק סרטים אליו אתה מוציא אותו מהסטרימר מחבר אותו למחשב עם תחנת עגינה ואז מעתיק אליו את הסרטים. אחרי שהעתקת את הסרטים אתה מריץ סריקה ב ZAPPITI ואז עושה EXPORT בזמן שהדיסק מחובר למחשבKingRN כתב:צודק. ההסבר שלי באמת לוקה...... אני אנסה להבהיר.shmuela1 כתב:מצטער לא הבנתי מה הבעיה קצת התבלבלתי לגבי מה שכתבת עם הדיסק החיצוני והפנימי.KingRN כתב:חזרו אליי מקודם ואישרו לי את החשבונית ששלחתי.... אבל פה רק מתחילה הבעיה !!
שמוליק....
רכשתי את הסטרימר ובנוסף קניתי גם הארד דיסק שיושב בתוך הסטרימר שעליו נמצאים כל הסרטים, המוזיקה וההופעות. בעזרת תחנת עגינה להארד דיסק שמחוברת למחשב אני מעביר מהמחשב שלי קבצים אל ההארד דיסק (כאשר אני שולף אותו מהסטרימר).
באותה צורה, כאשר ההארד דיסק מחובר למחשב בעזרת תחנת העגינה מיפיתי בתוכנה זאפיטי את ההארד דיסק שיהיה המקום לקובץ הייצוא של התוכנה. לאחר שביצעתי את פעולת הייצוא אל ההארד דיסק ראיתי שנוצרו לי שתי תיקיות חדשות בהארד דיסק. ZAPPITI_ ו ZAPPITY_RESOURCES
ניתקתי את ההארד דיסק מהמחשב והחזרתי אותו לסטרימר. הפעלתי את הסטרימר ונכנסתי לתיקיה ZAPPITY_ אבל משום מה אני לא רואה את מסך הבית של התוכנה. אני רואה בלאגן ולא מצליח לקרוא שום קובץ.
האם אני פועל נכון? האם אמורות להיווצר שתי תיקיות בהארד דיסק ?
צירפתי גם תמונה של מה שאני רואה בסטרימר
אני רואה חמש תיקיות (במקום שתי תיקיות של וידאו ואודיו) כאשר תיקיה אחת כתוב עליה RECERNT וכל השאר לא כתוב כלום והן גם בגודל קטן יותר. ובכל מקרה אני לא מצליח לזהות שום סרט או הופעה שהעברתי דרך התוכנה....
האם הבנתי נכון?
האם יש לך חיבור רשת בין המחשב לסטרימר?
במסך הגדרות של ZAPPITI כנס ללשונית export וודא שמסומן וי ליד: "I Have Zappiti Player / Dune HD"