עזרה בהגדרת מסך ב XBMC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה קודם לבחור קודם במסך עצמו מצב זום מתאים - Screen Fit / התאמה למסך / Just Scan / Pixel 1:1 / PC Mode, תלוי בדגם המסך.
אם עדיין לא עוזר - אז יש את תפריט כיול המסך בתפריטי ה-XBMC, במדריך המלא להגדרת XBMC יש הסבר איך בדיוק מגיעים לשם.
אם עדיין לא עוזר - אז יש את תפריט כיול המסך בתפריטי ה-XBMC, במדריך המלא להגדרת XBMC יש הסבר איך בדיוק מגיעים לשם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקי
ניתן לבצע שיחזור הגדרות ב xbmc?
כי עשיתי בלגן מרוב נגעתי בהגדרות
איפה נימצא מדריך המלא להגדרת XBMC לא מצאתי בחיפוש
Screen Fit / התאמה למסך / Just Scan / Pixel 1:1 / PC Mode,(סליחה על הבורות לא הבנתי כלום) אפשר הסבר פשוט יותר?
ניתן לבצע שיחזור הגדרות ב xbmc?
כי עשיתי בלגן מרוב נגעתי בהגדרות
איפה נימצא מדריך המלא להגדרת XBMC לא מצאתי בחיפוש
Screen Fit / התאמה למסך / Just Scan / Pixel 1:1 / PC Mode,(סליחה על הבורות לא הבנתי כלום) אפשר הסבר פשוט יותר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מכיר אופציה של איפוס הגדרות, אבל במקרה של פאי הפטל, אפשר פשוט לצרוב מחדש את כרטיס ה-SD.
לינק למדריך המלא תוכל למצוא בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום. המדריך נקרא "המדריך השלם ל-XBMC".
Screen Fit וכו, הכוונה למצבי זום במסך עצמו ולא במחשב. פשוט תנסה את כל מצבי הזום שיש למסך בעזרת השלט של הטלוויזיה לפני שאתה ניגש לתפריט הכיול של XBMC.
לינק למדריך המלא תוכל למצוא בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום. המדריך נקרא "המדריך השלם ל-XBMC".
Screen Fit וכו, הכוונה למצבי זום במסך עצמו ולא במחשב. פשוט תנסה את כל מצבי הזום שיש למסך בעזרת השלט של הטלוויזיה לפני שאתה ניגש לתפריט הכיול של XBMC.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זו לא בעייה, זה נורמלי לחלוטין. סרטי קולנוע הם בד"כ בפורמט 21:9 ולא 16:9, ולכן תראה פסים שחורים למעלה ולמטה.
קרא כאן ליותר פרטים:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article00134
קרא כאן ליותר פרטים:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article00134