ערכתי את הכותרת כי אני חושב שאלך לכיוון שונה - לקנות את הסט הנ"ל של אונקיו מחו"ל.
השאלה העדכנית מופיעה מטה...
שלום רב,
כפי שציינתי בשרשור הקודם שלי אני מחפש מערכת ק"ב בסיסית בתקציב של עד 3000 ש"ח.
כרגע אני עומד בפני ההתלבטות הסופית:
האם לרכוש רסיבר 322 פיוניר ב 200$ בדיוטי פרי + רמקולים מבית מוראל (פרימו 8 ) ב2,000 ש"ח בארץ,
או שמא, לרכוש את הסט של אונקיו Onkyo HT-S3500 דרך BUY2USA
המחיר הסופי לסט ייצא 2170 ש"ח + שנאי 1000W ביבוא (סביב ה350 שח)
לחוות דעתכם אודה מאוד,
ואם אראה שעדיף בכ"ז לרכוש בארץ, תוכלו להגיד לי האם,לדעתכם, המוראל פרימו 8 עדיף על JBL 2005?
כמו כן אוכל ברצון לקבל הארות/הצעות לדברים מקבילים.
תודה רבה!
Onkyo HT-S3500 / HT-S3505
ה322 + קניית רמקולים בארץ יהיה עדיף לדעתי.
תוכל ללכת לחנות ולשמוע את הרמקולים ולהחליט לפי טעמך.
תוכל ללכת לחנות ולשמוע את הרמקולים ולהחליט לפי טעמך.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
עכשיו שמתי לב שלדגם האמריקאי Onkyo HT-S3500 קיים דגם אירופאי Onkyo HT-S3505 שאליו לא אצטרך לחבר שנאי גדול.
תוכלו להגיד לי בבקשה כיצד אפשר לקנות מאמאזון גרמניה/איטליה? ניסיתי להוסיף את המוצר לעגלה, אך הוא רושם שהכתובת למשלוח אינה "נתמכת".
ניסיתי גם ללחוץ על NEW מ-OTHER SELLERS באמזון, אך אותה שגיאה עלתה.
אם אתם מכירים אתר אירופאי ששולח לישראל אחר, אודה אם תוכלו לשתף אותי.
המסקנה שהביאה אותי לבחור בסט הזה של אונקיו היא משום שאני בטוח אהיה מרוצה מהסאונד שלה, כמו שהייתי מרוצה מכל רמקול אחר ששמעתי.
אני באמת לא מבחין כ"כ בהבדלים, ורק צופה בסרטים, וגם זה לא בתדהירות גבוהה מידי.
למרות כל זאת, עדיין ארצה רסיבר שאליו אוכל לחבר מכשירים ו"לשדרג" במעט את המצב הקיים שלי, והסט הזה נותן לי פתרון גם מבחינת נוחות,
הכל מגיע יחד, לא אצטרך לתפוס חבר שנוסע לחו"ל ואת הרמקולים לקנות בנפרד בארץ - הכל מגיע הביתה עם שליח, קומפלט.
בנוסף לכל זאת, גם מקריאה (מסיבית) בפורום זה, וגם משיחות עם חברים, עושה רושם שאונקיו חברה שאפשר לסמוך עליה.
תודה רבה לעונים!
תוכלו להגיד לי בבקשה כיצד אפשר לקנות מאמאזון גרמניה/איטליה? ניסיתי להוסיף את המוצר לעגלה, אך הוא רושם שהכתובת למשלוח אינה "נתמכת".
ניסיתי גם ללחוץ על NEW מ-OTHER SELLERS באמזון, אך אותה שגיאה עלתה.
אם אתם מכירים אתר אירופאי ששולח לישראל אחר, אודה אם תוכלו לשתף אותי.
המסקנה שהביאה אותי לבחור בסט הזה של אונקיו היא משום שאני בטוח אהיה מרוצה מהסאונד שלה, כמו שהייתי מרוצה מכל רמקול אחר ששמעתי.
אני באמת לא מבחין כ"כ בהבדלים, ורק צופה בסרטים, וגם זה לא בתדהירות גבוהה מידי.
למרות כל זאת, עדיין ארצה רסיבר שאליו אוכל לחבר מכשירים ו"לשדרג" במעט את המצב הקיים שלי, והסט הזה נותן לי פתרון גם מבחינת נוחות,
הכל מגיע יחד, לא אצטרך לתפוס חבר שנוסע לחו"ל ואת הרמקולים לקנות בנפרד בארץ - הכל מגיע הביתה עם שליח, קומפלט.
בנוסף לכל זאת, גם מקריאה (מסיבית) בפורום זה, וגם משיחות עם חברים, עושה רושם שאונקיו חברה שאפשר לסמוך עליה.
תודה רבה לעונים!