ועוד שאלונת פשוטה ,האם אין תפריטים בקבצי ה- BLURAY ISO ,פשוט ישר עולה לי רק הסרט ללא התפריט בכל הסרטים..
יש לי סטרימר פרדיג'י בלאק ולפעמים בסרטי 3D ISO BLURAY הוא רושם לי..
בכמה סרטי 3d iso bluray הסטרימר רושם לי שכביכול הנגן הזה לא יכול לשדר את הסרט ושעלי לשים את "הדיסק" בבלורי אחר [נראה לי משהו עם אזורים] מה עלי לעשות? 
ועוד שאלונת פשוטה ,האם אין תפריטים בקבצי ה- BLURAY ISO ,פשוט ישר עולה לי רק הסרט ללא התפריט בכל הסרטים..
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הי
לא נתקלתי בתופעה כזו בשני הסטרימרים שלי, הם מנגנים חופשי את קבצי הISO
כן, יש סרטים שלא ניתן לראות את הMENU אלא להקרין את הסרט בלבד
אם תרצה, תוכל לשלוח לי באישי את שם הקובץ ספציפי ואבדוק את תפקודו אצלי
יום טוב
אפי
לא נתקלתי בתופעה כזו בשני הסטרימרים שלי, הם מנגנים חופשי את קבצי הISO
כן, יש סרטים שלא ניתן לראות את הMENU אלא להקרין את הסרט בלבד
אם תרצה, תוכל לשלוח לי באישי את שם הקובץ ספציפי ואבדוק את תפקודו אצלי
יום טוב
אפי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
taliashai,
הסטרימר שברשותך תומך בהצגת תפריטי Blu-ray עבור חלק מהכותרים. בכותרים אלו, במידה והם עם הגנת Region אשר שונה מ- Region הסטרימר, הכותר לא ינוגן. יש לבדוק בפורומים של היצרן כיצד ניתן לשנות Region. פתרון נוסף הינו ניגון הכותר ללא התפריטים, במידה וקיימת אפשרות כזו בתפריטי ההגדרות של הסטרימר.
הסטרימר שברשותך תומך בהצגת תפריטי Blu-ray עבור חלק מהכותרים. בכותרים אלו, במידה והם עם הגנת Region אשר שונה מ- Region הסטרימר, הכותר לא ינוגן. יש לבדוק בפורומים של היצרן כיצד ניתן לשנות Region. פתרון נוסף הינו ניגון הכותר ללא התפריטים, במידה וקיימת אפשרות כזו בתפריטי ההגדרות של הסטרימר.