itaysh כתב:היי shay1 בחדר יש אומנם הרבה אור אבל רוב הצפיה היא בשעות הערב..(עובדים אתה יודע)
גם היום במסך 42 אבל איכותי מאוד שידורי הSD נראים לא רע בכלל.. בגלל זה המחשבה לקחת משהו איכותי וטוב
פלזמה אולי גם אופציה השאלה לאיזה כיוון בזמנו לחבר טוב שלי היה את הKURO והיתה נהדרת אבל בגודל 50 בלבד..
...
ראשית נתחיל מכך שהKURO כבר לא קיימת ומה שיכול הכי קרוב להחליף אותה אלו המסכים של פנאסוניק הנמצאים כרגע בשוק וכפי שקראתי גם החדשים מהווים קפיצת דרך משמעותית (לא יודע מחיר)
לדעתי האישית לשעות צפייה בשעות הערב אם רוצים לצפות בנחת ולא לעייף את העיניים (מסך גדול , מרחק קטן )
פלזמה יכולה בהחלט לבוא בחשבון פחות צורמת ויותר עדינה (אני מניח שיהיו חברים כאן שיגידו אחרת)
שידורי SD בפלאזה נראים יותר טוב מאשר LED /LCD היום אתה עם מסך קטן ואתה קופץ למסך גדול אתה לא מקבל יותר פיקסלים אלה הפיקסלים גדלים בהתאמה, יתרונות חסרונות. חלק מהמסכים שהציעו קודמי הם מסכים טובים מאוד השאלה אם הם מתאימים לאורך חיים שלך מבחינת שעות הצפייה ומרחק הצפייה וכו'
(לדעתי הפלזמה של פנאסוניק במקרה הזה VT 50 לדעתי עוברת בגדול את מסך סמסונג 9000 אבל זה עניין של טעם)
מכיוון שאתה רוצה מסך גדול על מרחק קצר הייתי מציע לך ללכת ולהתרשם פלזמה מול LED/LCD אם אני זוכר טוב תוכל להתרשם מהמסכים בעולם הדיגיטאלי ברמה"ש אצל עמי ו/או ארמגדון
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.