העברת חשבונית ואחריות על שמי למוצר מאילת? (NEXUS 7 32GB+3G)
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היי חברים, בן דוד שלי נוסע שבוע הבה לאילת, ביקשתי ממנו לקנות לי NEXUS 7 3G, עלתה לי שאלה כזאת, האם ניתן להעביר את האחריות והחשבונית על שמי, או עולי לתת לו את ת"ז שלי באיזה ייפוי כוח? והכי חשוב, האם יחייבו אותי במע"מ?
תודה
תודה
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 20/04/2013 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני יודע בKSP אילת, לא משנה כמה תתחנן, גם אם תשלם במזומן ותביא ת"ז + שיחת טלפון ובדיקת דם של אדם אחר הם לא יתנו לך לרכוש על שם מישהו אחר וירשמו על שם מי שנמצא פיזית בחנות. הם טוענים שככה מוגדר חוק המעמ באילת ואין מה לעשות
-
denis29
- חבר ותיק

לא הבנתם אותי חברים, קודם כל כן, התשלום יהיה במזומן, נגיד הוא יפיק חשבונית על שמו, וגם אחריות על שמו, ניתן אחרי זה להעביר את שניהם על שמי?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

חח אנחנו לא דומים בכלל, הוא בן 30 עוד מעט, אני רק 24
,בכל מקרה יש למישהו ניסיון בזה?
ברור לי ש לKSP או רונלייט יוכלו לתת תשובה, אבל עולי יצה למישהו לעשות את זה.
ברור לי ש לKSP או רונלייט יוכלו לתת תשובה, אבל עולי יצה למישהו לעשות את זה.
KSP רושמים את החשבונית/קבלה רק על שם זה שקונה פיזית. בנוסף יש להם סעיף בחוזה שחותמים עליו בעת הרכישה שהאחריות/בעלות אינה ניתנת להעברה. הסעיף הזה אינו חוקי, אבל הם עובדים בשיטת המצליח (ובונים על זה שלא יתבעו אותם או שהשופט אינו בקי בחוק הגנת הצרכן).
-
denis29
- חבר ותיק

אתה צוחק עליי? ואם זה חבר שגר כמה בקצה השני של הארץ ביחס עליי? ככה זה לא ילך, מה זה השטות הזאת? אם על טלפון סלולרי בחברה, ניתן להעביר בעלות, בדיוק כמו שניתן להעביר בעלות על רכב, לא ידע מה לעשות, הנחה זה סבבה, אבל לא בדרך כזאת..
-
denis29
- חבר ותיק

ככה,בעניין אחריות : "היבוא הוא רשמי שלנו של asus אנחנו משווקים ישרים שלהם. לגבי אחריות האחריות היא דרך מעבדת ibm או סרבו פרו. לכן העברת אחריות נעשה דרכם".
בעניין חשבונית, שאם אני לא טועה, היא תמיד האחריות שלהם, עוד לא ענו לי. האמת בכל הפעמים שקניתי שם, קיבלתי רק חשבונית שהם ביקשו לשמור למתן שרות ואחריות, או שהם צריכים למלא לי ממש תעודת אחריות?
בעניין חשבונית, שאם אני לא טועה, היא תמיד האחריות שלהם, עוד לא ענו לי. האמת בכל הפעמים שקניתי שם, קיבלתי רק חשבונית שהם ביקשו לשמור למתן שרות ואחריות, או שהם צריכים למלא לי ממש תעודת אחריות?
-
denis29
- חבר ותיק

טוב לאחר התגובות פה, אני פשוט יעשה כמו שרשמו, יגיד לבן דוד שירשום על שמי, הם כמו שאמרתם לא דורשים ת"ז, אז זה יעבור ללא בעיה.
עכשיו אני נזכר האמת, בפעמים שקניתי ציוד מחשב בחנויות שונות, הם תמיד ביקשו להגיד על שם מי לרשום חשבונית, לא זוכר אם בקשו ת"ז מצד שני..
עכשיו אני נזכר האמת, בפעמים שקניתי ציוד מחשב בחנויות שונות, הם תמיד ביקשו להגיד על שם מי לרשום חשבונית, לא זוכר אם בקשו ת"ז מצד שני..
תקשיב זה לא משנה על שם מי החשבונית... בעיקרון על פי חוק לא חייבים לכבד את האחריות , אבל ברגע שהמוצר עדיין תחת אחריות לא מעניין אף אחד על שם מי זה. אף מוכר בעולם לא ישאל אותך אם זה אתה, וגם אם כן אתה גם תמיד יכול להגיד שזה של חבר שלך שנמצא בכסא גלגלים ולא יכול להגיע... נו באמת
תחשוב על זה ככה, אם באמת המצב היה שהאחריות לא עוברת אז 90% מהמתנות שאנשים רוכשים עבור אנשים אחרים בכלל לא תחת אחריות
תחשוב על זה ככה, אם באמת המצב היה שהאחריות לא עוברת אז 90% מהמתנות שאנשים רוכשים עבור אנשים אחרים בכלל לא תחת אחריות
^^ אתה טועה ומטעה. לפי החוק כל עוד יש חשבונית/קבלה ותקופת האחריות לא פגה. הם חייבים לקבל אותה (גם אם הם ישלחו לחנות זר שלא מבין עברית).
@OP לגבי קניה באילת, אני בספק אם בן דוד שלך ישלם במזומן ויזדהה בשימך (ללא תעודה מזהה בכלל, שיגיד להם שכריש אכל אותה...) הם יוותרו על המכירה.
@OP לגבי קניה באילת, אני בספק אם בן דוד שלך ישלם במזומן ויזדהה בשימך (ללא תעודה מזהה בכלל, שיגיד להם שכריש אכל אותה...) הם יוותרו על המכירה.