נ.ב אייבורי מוכרים אבל אי אפשר לשמוע לפני...
ultrasone edition 8
-
AizikAshkenazi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברה, אני רוצה לקנות אותם (מחו"ל כמובן) אבל הבעיה שאין אותם בשום מקום בארץ כדי לשמוע קודם מישהו מכיר חנות שמוכרת.? או אפילו מישהו שיש לו ויתן לי לשמוע אותם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
-
AizikAshkenazi
- חבר שרק התחיל

באמזון הוא עולה 3600 שקל ובארץ (באייבורי) 6190 עם אתם מכירים מקום שמוכר בזול אז בשמחה!
הם עולות, או עלו עד לא מזמן, 1500$. בלי קשר, לבקש לשמוע דגם עתיר $$$ שלא קיים בתצוגה (משמע מצריך פתיחה של אריזה) ואז ללכת ולהזמין מאמזון במחיר שאף חנות פזית לא יכולה להתחרות בו, זה לא צרכנות הגונה. אבל זה ברור.
מה שפחות ברור, למה אתה נעול דווקא על הED8?
מה שפחות ברור, למה אתה נעול דווקא על הED8?
ה-edition 8 מיוצרות במספר וורסיות במחיר שנע בין 1500$ ל 2000$.
הנחה משמעותית אפשר להשיג רק בדגם ה"זול" ה-Ruthenium, קניתי אותן לפני כשנה ב-920$.
באייבורי מוכרים את דגמי הרומאו ויוליה שעולים 1800$ כך שהמחיר ביחס לארה"ב הוא טוב!
ככלל מחירי האולטרסון באייבורי ביחס למחירים בגרמניה הוא בין מחיר טוב מאוד (ה-2400) למחיר הוגן.יוצאות מן הכלל הן ה-2900 שעולות בגרמניה כפול מה-2400 ובאייבורי כמעט פי 3.
הנחה משמעותית אפשר להשיג רק בדגם ה"זול" ה-Ruthenium, קניתי אותן לפני כשנה ב-920$.
באייבורי מוכרים את דגמי הרומאו ויוליה שעולים 1800$ כך שהמחיר ביחס לארה"ב הוא טוב!
ככלל מחירי האולטרסון באייבורי ביחס למחירים בגרמניה הוא בין מחיר טוב מאוד (ה-2400) למחיר הוגן.יוצאות מן הכלל הן ה-2900 שעולות בגרמניה כפול מה-2400 ובאייבורי כמעט פי 3.
-
AizikAshkenazi
- חבר שרק התחיל

אפשר לקבל גם חוות דעת על הדרך?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
vek44acm
פרסומות זה מה שמחזיק את האתר בחיים, כך שנראה לי שזה דווקא ראוי, ולא רק ראוי אלא מכובד.תגובה קצת לא רצויה מי מנהל באתר....
-
AizikAshkenazi
- חבר שרק התחיל

vec44acm אני מנסה לשחלוח לך הודעות וזה לא עובד משוםמה
-
AizikAshkenazi
- חבר שרק התחיל

זה דיי דבילי... כמה פוסטים אני צריך?? ופשוט שאלתי אותך מה אתה חושב אליהן ומאיזה עיר אתה.
-
AizikAshkenazi
- חבר שרק התחיל

ומאיפה אתה קנית?