הטריפל של יס (בזק)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי לכולם
לפני כמה חודשים נתנו לי הצעה לסוג של טריפל של בזק ויס שכולל טלויזיה של יס, טלפון, ואינטרנט (ספק ותשתית)
אני זוכר שהמחיר היה די זהה לזה של hot.

באותה תקופה לא היה לי מתאים להצתרף. אבל עכשיו אני שוקל לעבור ליס.
מישהו יודע מחירים וחבילות של טריפל כזה?
כי אני לא מצליח למצוא פרסומים כאלה ומידע על זה.

כרגע אני בhot. וכנראה זה או שאני עובר ליס או שאני הולך לבית משוגעים בגלל הממיר המג׳יק hd שלהם :D

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

אין דבר כזה טריפל של יס/בזק, מבחינה חוקית זה אסור.
אבל כשאתה מתקשר למוקד מכירות של יס הם יגידו לך מחיר של טלפון ואינטרנט ואז יחזור אליך נציג של בזק,
עדיין זה חיובים בנפרד לבזק ויס

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #3 

בכל השוואה ובכל מצב הטריפל של יס/בזק יצא יותר יקר. במיוחד לאור הטריפלים החדשים של הוט שאתה מקבל את כל ערוצי הטלוויזיה פתוחים, 100 מגה וקו טלפון ללא הגבלה - בזק/יס עדיין לא מציעים דבר כזה ואם תרכיב חבילה כזאת היא תצא לך מאוד יקרה.

Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

זה מעניין מאוד. כי אני זוכר שנתנו לי הצעה במחיר כמו של הטריפל של הוט ובמקום אחד. המחיר היה בערך 360 ש״ח

קיבלתי את הטלפון של הנציגה דרך חבר לעבודה שהוא בעצמו עבר ליס לחבילה הזאת. הנציגה הייתה במוקד שאם אני לא טועה. היה כולו למגזר הרוסי. יכול להיות שזה מוקד מיוחד שמציא טריפל כזה למגזר הרוסי?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #5 

nerya40 אולי יקר יותר אבל איכותי הרבה יותר - 100 מגה בהוט מזמן ידוע שלא קיים חיה כזאת, התשתית של של בזק בכל הרמות לוקחת את התשתית הטלפונית של הוט, כל הערוצים פתוחים? כמה מהם באמת מעניינים? התכנים לא ברמה גבוהה וגם לא הסדרות וכאן יס ידה על העליונה ועכשיו שהוט איבדה את הבלעדיות על ערוצי NG ואין לה אותם כלל והיא מעלה את מחיר ה-VOD כשהנדסת התוכנה לממירים שלה אין בכלל התייחסות אז בוא תאמר לי אתה למה שווה להיות לקוח הוט? אה כן דיסקברי עכשיו אני עובר...

Pubh המבצע המדובר עודנו קיים, יש איזו הנחה מצד התשתית של בזק שווה בהחלט לבדוק - להפסיד לא תפסיד
תרים קודם שיחה ליס ולאחר מכן בזק יצרו עמך קשר לשם נתינת פרטים נוספים

אשמח אם תעדכן במחיר המוצע הסופי וגם עם איזו מהירות תשתית ומה כל המבצע מטעם יס כולל

תודה

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

Pubh כתב:זה מעניין מאוד. כי אני זוכר שנתנו לי הצעה במחיר כמו של הטריפל של הוט ובמקום אחד. המחיר היה בערך 360 ש״ח

קיבלתי את הטלפון של הנציגה דרך חבר לעבודה שהוא בעצמו עבר ליס לחבילה הזאת. הנציגה הייתה במוקד שאם אני לא טועה. היה כולו למגזר הרוסי. יכול להיות שזה מוקד מיוחד שמציא טריפל כזה למגזר הרוסי?
...
אין מצב שיש טריפל ביס, מבחינה רגולטורית אסור להם.
מה שכן נציגי המכירות מציגים לך טריפל עם מחירים של בזק אבל כמו שכבר אמרתי זה לא טריפל.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

benny123 כתב:nerya40 אולי יקר יותר אבל איכותי הרבה יותר - 100 מגה בהוט מזמן ידוע שלא קיים חיה כזאת, התשתית של של בזק בכל הרמות לוקחת את התשתית הטלפונית של הוט, כל הערוצים פתוחים? כמה מהם באמת מעניינים? התכנים לא ברמה גבוהה וגם לא הסדרות וכאן יס ידה על העליונה ועכשיו שהוט איבדה את הבלעדיות על ערוצי NG ואין לה אותם כלל והיא מעלה את מחיר ה-VOD כשהנדסת התוכנה לממירים שלה אין בכלל התייחסות אז בוא תאמר לי אתה למה שווה להיות לקוח הוט? אה כן דיסקברי עכשיו אני עובר...

Pubh המבצע המדובר עודנו קיים, יש איזו הנחה מצד התשתית של בזק שווה בהחלט לבדוק - להפסיד לא תפסיד
תרים קודם שיחה ליס ולאחר מכן בזק יצרו עמך קשר לשם נתינת פרטים נוספים

אשמח אם תעדכן במחיר המוצע הסופי וגם עם איזו מהירות תשתית ומה כל המבצע מטעם יס כולל

תודה
...
השאלה אם פערי המחירים מצדיקים את המעבר, טלוויזיה עם מרבית הערוצים ביס עולה 265 ש"ח + תשתית אינטרנט 100 מגה ב- 130 ש"ח + קו טלפון עם 600 דקות עולה 65 ש"ח = סה"כ: 460 ש"ח
והמחיר הזה ללקחות חדשים בלבד! ללקוחות קיימים המחיר הרבה יותר גבוה!
הוט מנגד מציעה ללקוחות חדשים חבילה דומה ב- 299 ש"ח (עם חודש ראשון חינם) - מחיר ממוצע של 274 ש"ח.
עכשיו השאלה אם כדאי להוסיף עוד 185 ש"ח בחודש בשביל מה שאתה אומר "איכות".
גם אם לוקחים את הטריפל המשודרג שכולל את כל הערוצים, 100 מגה וטלפון ללא הגבלה המחיר עדיין יוצא יותר זול משמעותית 349 ש"ח עם חודש חינם - מחיר ממוצע 319 ש"ח - הבדל של 140 ש"ח בחודש(!) וזאת כאשר לבזק/יס אין אפילו חבילה דומה להשוות (ליס אין חבילה שכוללת את כל הערוצים, לבזק אין 100 מגה לכל הלקוחות ואין קו טלפון ללא הגבלה).
לגבי המהלך של ערוצי דיסקברי, עדיין נשארו ערוצי NG. יש עכשיו הרבה יותר מבחר: NG הרגיל, NG WILD, דיסקברי הרגיל ודיסקברי Science.
לסיכום, לא כולם מוכנים לשלם תוספת של מאות שקלים בחודש או אלפי שקלים בשנה בשביל ה- "איכות" שאתה מדבר עליה.

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

את האמת גם תשתית 30M בבזק, תעשה לך את אותה העבודה של תשתית 100M של הוט

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

מה פתאום! אני הייתי ב-20 מגה בבזק, ואני עכשיו ב-100 מגה בהוט. שמיים וארץ!!! בבזק הייתי מוריד טורנטים על 2.2 מגה לשניה גג. בהוט אני מגיע ל-10 מגה לשניה. מכאן, התשתית של הוט עושה את העבודה.

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #10 

Jonman כתב:מה פתאום! אני הייתי ב-20 מגה בבזק, ואני עכשיו ב-100 מגה בהוט. שמיים וארץ!!! בבזק הייתי מוריד טורנטים על 2.2 מגה לשניה גג. בהוט אני מגיע ל-10 מגה לשניה. מכאן, התשתית של הוט עושה את העבודה.
...
השאלה התכלס היא אם באמת חייבים 100 מגה? אני חושב שרוב בתי האב לא צריכים יותר מ10-20, גג 30. זה שנותנים יותר זה תמיד נחמד, אבל לפחות אצלי זה לא מה שבהכרח יגרום לי לעשות טריפל (אני בדאבל כרגע)

הפרש_הבודד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
שם מלא: הפרש_הבודד
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #11 

לא ממליץ להיות בהוט (לא שיס עדיפים בהרבה) המהימנות של הוט וה 100 מגה שלה שואפות לרמת המהימנות של שירות הלקוחות שלה.. וזה בלשון המעטה...

מה רע בעידן פלוס? מה רע בתכנים החינמיים באינטרנט?
אני תוהה מדוע אנשים מתעקשים להעשיר את קופתם של החברות הרב ערוציות, ומה התמורה? שירות לקוחות שמתאים למדינת עולם שלישי במקרה של האדומים, ומחיר מרקיע שחקים בחברה הירוקה (בלי שמות כולם הבינו אבל)...

המחיר המקסימלי לכל הערוצים (כולם כולל כולם) אמור להיות לכל היותר בין 80-150 ש"ח עם תוספות ה VOD וכל הכוכביות השונות.
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

הפרש_הבודד כתב:לא ממליץ להיות בהוט (לא שיס עדיפים בהרבה) המהימנות של הוט וה 100 מגה שלה שואפות לרמת המהימנות של שירות הלקוחות שלה.. וזה בלשון המעטה...

אני תוהה מדוע אנשים מתעקשים להעשיר את קופתם של החברות הרב ערוציות, ומה התמורה? שירות לקוחות שמתאים למדינת עולם שלישי במקרה של האדומים, ומחיר מרקיע שחקים בחברה הירוקה (בלי שמות כולם הבינו אבל)...

המחיר המקסימלי לכל הערוצים (כולם כולל כולם) אמור להיות לכל היותר בין 80-150 ש"ח עם תוספות ה VOD וכל הכוכביות השונות.
...
כי לא כולם חיים את חיי האינטרנט. משפחה ממוצעת שכוללת זוג + 2 ילדים לא תסתפק בעידן+ כי הילדים ירצו ערוצי ילדים, האבא ירצה ערוצי ספורט והאמא תרצה ויוה וכל מיני סדרות כאלה ואחרות ופתאום רוצים לראות ערוצי סרטים וכל מיני חרטות כאלה...
חוץ מזה שלא לכולם יש את הזמן להיכנס לאינטרנט ולחפש אחרי תכנים, אנשים חוזרים עייפים מהעבודה רוצים להדליק את הטלוויזיה ולנוח.
אם זה המחיר המקסימלי שאתה נותן לעלויות הערוצים אז אתה שוכח כנראה שהחברה לא מספקת לך רק ערוצים. היא מספקת לך הרבה דברים מעבר לזה וזה עולה כסף.

הפרש_הבודד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
שם מלא: הפרש_הבודד
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #13 

nerya40 כתב:
הפרש_הבודד כתב:לא ממליץ להיות בהוט (לא שיס עדיפים בהרבה) המהימנות של הוט וה 100 מגה שלה שואפות לרמת המהימנות של שירות הלקוחות שלה.. וזה בלשון המעטה...

...
כי לא כולם חיים את חיי האינטרנט. משפחה ממוצעת שכוללת זוג + 2 ילדים לא תסתפק בעידן+ כי הילדים ירצו ערוצי ילדים, האבא ירצה ערוצי ספורט והאמא תרצה ויוה וכל מיני סדרות כאלה ואחרות ופתאום רוצים לראות ערוצי סרטים וכל מיני חרטות כאלה...
חוץ מזה שלא לכולם יש את הזמן להיכנס לאינטרנט ולחפש אחרי תכנים, אנשים חוזרים עייפים מהעבודה רוצים להדליק את הטלוויזיה ולנוח.
אם זה המחיר המקסימלי שאתה נותן לעלויות הערוצים אז אתה שוכח כנראה שהחברה לא מספקת לך רק ערוצים. היא מספקת לך הרבה דברים מעבר לזה וזה עולה כסף.
...
אני חוזר מהעבודה ומוצא כמעט כל מה שאני רוצה ברחבי האינטרנט והכל לגיטימי חוקי ולרוב חינמי..
אני חושב שאת הכסף שהוט/יס עדיף להשקיע בעתיד של הילדים (לחסוך למשל ללימודים וכו')
נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי, כוונתי הייתה בין היתר לעובדה שאנשים מתעקשים לבזבז את כספם בטלויזיה לא איכותית במיוחד במחירים מופקעים (ביחס לעולם, גם באיכות וגם במחיר).
בעידן פלוס יש תוכניות ילדים מספקות לחלוטין, ולא צריך להיות גאון הדור בכדי למצוא ערוצי ילדים חינמיים ורשמיים ברשת (בוואלה, נענע 10 וכו') ויש שם גם טלנובלות, החברות הרב ערוציות רק עושקות את הציבור התמים והפתי, ולגבי שידורי ספורט, ערוץ הספורט מביא תוכן חינמי חוקי ואיכותי בחינם באינטרנט באתר הרשמי שלו, ובקרוב גם ספורט 1 ישדר שידורים דרך אתרו הרשמי בחינם, אם הוט ויס לא יורידו מחירים בצורה משמעותית הם יהיו בצרות! יש להם רווח תפעולי טוב, והם צריכים לעבוד בשיטת המחירים הנמוכים והכפלת מספר הלקוחות, בסופו של יום רבים יתעוררו כמוני ויתנתקו, לא אשקר ואגיד שזה היה קל בהתחלה, בחודש חודשיים הראשונים זה קשה בטירוף! אבל לאחר מכן כשרואים את החיסכון האדיר מבינים כמה פריירים היינו.. לבל נשכח שלפני שנכנס העידן פלוס הקליטה הייתה גרועה אנלוגית ועם תקלות רבות, היום עם העידן פלוס אפשר "לשרוד" ומבחינתי העידן פלוס הוא גיבוי לשידורי האינטרנט החינמיים והחוקיים.
חבל שלא הומצא המכשיר האובייקטיבי שיוכל לבדוק כמה באמת כל אחד צופה בכל ערוץ.. כי אז הייתם רואים שרובכם רואים את הערוצים הבסיסיים 10.2.23.11.33.99 כשהמוקד הוא 11.10.22
סיכום: שידורי ספורט ברובם קיימים ברחבי האינטרנט ורובם ככולם חוקיים לגיטימיים ואיכותיים יחסית, לגבי סרטים וסדרות כנ"ל (יש המון סרטים וסדרות באתרים כמו ואללה ונענע 10), מי שחפץ לזרוק את כספו לריק שיבושם לו, אני כבר כ 3 שנים לא מנוי ביס (לפני כן הייתי בהוט מאז היווסדם ..) ואת האמת אני לא מרגיש הבדל גדול בין אז והיום,
ב 3 השנים האלה חסכתי לעצמי כ 10,000 שקלים !!!
תחשבו כמה אתם יכולים לחסוך, או שבעצם אתם נהנים כשמשפילים אתכם בחברות הרב ערוציות ומורידים לכם ערוצים סתם ככה ומעניקים לכם "שירות לקוחות איכותי" כי "שיחתכם חשובה להם"...
מקווה מאוד שהעידן פלוס יירסק את הוט ויס ויגרום להם למצב שלא תהיה להם ברירה, או שיורידו את המחירים משמעותית, או שיסגרו את העסק (דבר שאיני מאחל לאף חברה במשק הישראלי)

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #14 

...
תגזים עוד קצת

כמו שנריה אמר כבר רוב האנשים עובדים (ולאו דווקא באותה עבודה שבה כן יש לך כוח וזמן) אז הם רוצים שהטלויזיה תדלק ויהיה להם ישר מה לראות. אני את הטלויזיה שלי צורך באינטרנט אבל למשל לאמא שלי בקושי יש מושג איך לצרוך ואפילו להפעיל (שאני זה שמחפש ומוריד תכנים בשבילה). היום גם ככה הוט ויס דאגו לסגור את הפער עם ממירים מקליטים וVOD שנותן יותר חופש ללקוח בתכנים. הרבה מבוגרים לא יודעים איך, והרבה אחרים וטובים פשוט רוצים להדליק את הטלויזיה ושיהיה מה לראות, גם חברים שלי שמורידים תכנים בד"כ הרבה פעמים צופים בטלויזיה על בסיס יומיומי

ואני ממש בספק שזכויות שידור עולות ככה, מה גם ששוב כמו שנריה אמר אתה ממש לא מממן רק את הערוצים עצמם. כמו שלייצר הרבה מוצרים עולה בערך אגורה אבל אתה משלם גם על העלויות ייצור הובלה שיווק מחקר ופיתוח ואותן עלויות אצל הסיטונאי..

agavish
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

קומבינציה של יס, בזק ו 013

שליחה #15 

שלום,
יש לי חבילת יס בעלות כ 240 כולל הכל גם ב HD מה שיש , תשתית בזק בעלות 90 שח וטלפון של 013 - נטויזן בלתי מוגבח לנייד ונייח בעלות 80 שח.
הכל עובד יפה.
גבי

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”