nerya40 כתב:הפרש_הבודד כתב:לא ממליץ להיות בהוט (לא שיס עדיפים בהרבה) המהימנות של הוט וה 100 מגה שלה שואפות לרמת המהימנות של שירות הלקוחות שלה.. וזה בלשון המעטה...
מה רע בעידן פלוס? מה רע בתכנים החינמיים באינטרנט?
אני תוהה מדוע אנשים מתעקשים להעשיר את קופתם של החברות הרב ערוציות, ומה התמורה? שירות לקוחות שמתאים למדינת עולם שלישי במקרה של האדומים, ומחיר מרקיע שחקים בחברה הירוקה (בלי שמות כולם הבינו אבל)...
המחיר המקסימלי לכל הערוצים (כולם כולל כולם) אמור להיות לכל היותר בין 80-150 ש"ח עם תוספות ה VOD וכל הכוכביות השונות.
...
כי לא כולם חיים את חיי האינטרנט. משפחה ממוצעת שכוללת זוג + 2 ילדים לא תסתפק בעידן+ כי הילדים ירצו ערוצי ילדים, האבא ירצה ערוצי ספורט והאמא תרצה ויוה וכל מיני סדרות כאלה ואחרות ופתאום רוצים לראות ערוצי סרטים וכל מיני חרטות כאלה...
חוץ מזה שלא לכולם יש את הזמן להיכנס לאינטרנט ולחפש אחרי תכנים, אנשים חוזרים עייפים מהעבודה רוצים להדליק את הטלוויזיה ולנוח.
אם זה המחיר המקסימלי שאתה נותן לעלויות הערוצים אז אתה שוכח כנראה שהחברה לא מספקת לך רק ערוצים. היא מספקת לך הרבה דברים מעבר לזה וזה עולה כסף.
...
אני חוזר מהעבודה ומוצא כמעט כל מה שאני רוצה ברחבי האינטרנט והכל לגיטימי חוקי ולרוב חינמי..
אני חושב שאת הכסף שהוט/יס עדיף להשקיע בעתיד של הילדים (לחסוך למשל ללימודים וכו')
נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי, כוונתי הייתה בין היתר לעובדה שאנשים מתעקשים לבזבז את כספם בטלויזיה לא איכותית במיוחד במחירים מופקעים (ביחס לעולם, גם באיכות וגם במחיר).
בעידן פלוס יש תוכניות ילדים מספקות לחלוטין, ולא צריך להיות גאון הדור בכדי למצוא ערוצי ילדים חינמיים ורשמיים ברשת (בוואלה, נענע 10 וכו') ויש שם גם טלנובלות, החברות הרב ערוציות רק עושקות את הציבור התמים והפתי, ולגבי שידורי ספורט, ערוץ הספורט מביא תוכן חינמי חוקי ואיכותי בחינם באינטרנט באתר הרשמי שלו, ובקרוב גם ספורט 1 ישדר שידורים דרך אתרו הרשמי בחינם, אם הוט ויס לא יורידו מחירים בצורה משמעותית הם יהיו בצרות! יש להם רווח תפעולי טוב, והם צריכים לעבוד בשיטת המחירים הנמוכים והכפלת מספר הלקוחות, בסופו של יום רבים יתעוררו כמוני ויתנתקו, לא אשקר ואגיד שזה היה קל בהתחלה, בחודש חודשיים הראשונים זה קשה בטירוף! אבל לאחר מכן כשרואים את החיסכון האדיר מבינים כמה פריירים היינו.. לבל נשכח שלפני שנכנס העידן פלוס הקליטה הייתה גרועה אנלוגית ועם תקלות רבות, היום עם העידן פלוס אפשר "לשרוד" ומבחינתי העידן פלוס הוא גיבוי לשידורי האינטרנט החינמיים והחוקיים.
חבל שלא הומצא המכשיר האובייקטיבי שיוכל לבדוק כמה באמת כל אחד צופה בכל ערוץ.. כי אז הייתם רואים שרובכם רואים את הערוצים הבסיסיים 10.2.23.11.33.99 כשהמוקד הוא 11.10.22
סיכום: שידורי ספורט ברובם קיימים ברחבי האינטרנט ורובם ככולם חוקיים לגיטימיים ואיכותיים יחסית, לגבי סרטים וסדרות כנ"ל (יש המון סרטים וסדרות באתרים כמו ואללה ונענע 10), מי שחפץ לזרוק את כספו לריק שיבושם לו, אני כבר כ 3 שנים לא מנוי ביס (לפני כן הייתי בהוט מאז היווסדם ..) ואת האמת אני לא מרגיש הבדל גדול בין אז והיום,
ב 3 השנים האלה חסכתי לעצמי כ 10,000 שקלים !!!
תחשבו כמה אתם יכולים לחסוך, או שבעצם אתם נהנים כשמשפילים אתכם בחברות הרב ערוציות ומורידים לכם ערוצים סתם ככה ומעניקים לכם "שירות לקוחות איכותי" כי "שיחתכם חשובה להם"...
מקווה מאוד שהעידן פלוס יירסק את הוט ויס ויגרום להם למצב שלא תהיה להם ברירה, או שיורידו את המחירים משמעותית, או שיסגרו את העסק (דבר שאיני מאחל לאף חברה במשק הישראלי)