רסיבר ל-Jamo 606, לא אפשרי לחבר ולשמוע, לכן מחפש המלצה, עד 800 יורו
החלטתי לקנות Jamo 606, מחפש רסיבר לחבר אליהם
האפשרויות הן
Yamaha RX-V775
Denon AVR-2313
Onkyo TX-NR818
אפשר גם פיוניר ומרנץ מקבילים
בגדול מעדיף שתהיה כניסת phono כמו בימאהה אבל לא קריטי
מישהו יכול לתת המלצה? אני יכול להזמין ואם הסאונד לא טוב להחזיר, אבל אין מקום שיכול לחבר לי את כולם ל-Jamo.
תודה
האפשרויות הן
Yamaha RX-V775
Denon AVR-2313
Onkyo TX-NR818
אפשר גם פיוניר ומרנץ מקבילים
בגדול מעדיף שתהיה כניסת phono כמו בימאהה אבל לא קריטי
מישהו יכול לתת המלצה? אני יכול להזמין ואם הסאונד לא טוב להחזיר, אבל אין מקום שיכול לחבר לי את כולם ל-Jamo.
תודה
אני יכול להמליץ לך ללכת לאחת החניות סטראו שמדברים עליהם באתר
ולשמוע עם אחד עם המגברים שרשמת
בהצלחה
בהצלחה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
תודה על ההמלצה אבל זה בעייתי, אני גר בברלין ההמלצות לא עוזרות לי כרגע, ואין לי דרך לשנע רמקולים בקלות לחנויות וקשה למצוא חנות עם הרמקולים האלה שיש לה גם חדרי שמיעה (מזמין באמאזון)noam3039 כתב:אני יכול להמליץ לך ללכת לאחת החניות סטראו שמדברים עליהם באתר
בהצלחה...
בארץ זה קצת יותר שכונה הייתי מביא את הרמקולים שלי בבגאז' לחנויות ומבקש שיחברו
צודק בהחלטYuval-F כתב:תודה על ההמלצה אבל זה בעייתי, אני גר בברלין ההמלצות לא עוזרות לי כרגע, ואין לי דרך לשנע רמקולים בקלות לחנויות וקשה למצוא חנות עם הרמקולים האלה שיש לה גם חדרי שמיעה (מזמין באמאזון)noam3039 כתב:אני יכול להמליץ לך ללכת לאחת החניות סטראו שמדברים עליהם באתר
בהצלחה...
בארץ זה קצת יותר שכונה הייתי מביא את הרמקולים שלי בבגאז' לחנויות ומבקש שיחברו...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מוזר.
אני דווקא תמיד חשבתי שבחו"ל (הכוונה למדינות המודרניות, כגון גרמניה), החנויות נוהגות להחזיק מגוון רחב של מוצרים בתצוגה.
ולכן אפקיבי יותר להגיע, ולבצע במקום מבחני האזנה שונים..
אני דווקא תמיד חשבתי שבחו"ל (הכוונה למדינות המודרניות, כגון גרמניה), החנויות נוהגות להחזיק מגוון רחב של מוצרים בתצוגה.
ולכן אפקיבי יותר להגיע, ולבצע במקום מבחני האזנה שונים..
יש יתרונות וחסרונות ל"שכונה", פה לא שמעתי שמישהו מביא רמקולים בבגאז' לחנות בשביל למצוא רסיברbariko כתב:מוזר.
ולכן אפקיבי יותר להגיע, ולבצע במקום מבחני האזנה שונים.....
אבל בכל מקרה אשאל אחרת, למשל ב-onkyo יש audissy, בימאהה יש משהו אחר, האם בגדול כל הרסיברים מקבילים וזה רק עניין של שמע, או שיש רסיבר מועדף מבחינת פיצ'רים (למשל - אפליקציה לאייפון יותר טובה, רדיו אינטרנט עשוי מוצלח יותר, וכו')