המלצה למרכזיית IP עד 5 שלוחות
אני צריך לחבר משרד קטן עם 5 שלוחות למרכזיית IP.
המרכזיה תמוקם בתוך ארון התקשורת, כך שהיא צריכה להיות קטנה ככל האפשר.
אם אפשר מרכזיה שניתן להתחבר אליה מרחוק - יהיה מצוין.
תכונות בסיסיות נדרשות ועם אפשרות לשדרוג מערכת ההפעלה.
אני יודע שקיימת מרכזיות באלפי שקלים, אבל הכיוון הוא עד 1,500 ש"ח, אם אפשרי.
המרכזיה תמוקם בתוך ארון התקשורת, כך שהיא צריכה להיות קטנה ככל האפשר.
אם אפשר מרכזיה שניתן להתחבר אליה מרחוק - יהיה מצוין.
תכונות בסיסיות נדרשות ועם אפשרות לשדרוג מערכת ההפעלה.
אני יודע שקיימת מרכזיות באלפי שקלים, אבל הכיוון הוא עד 1,500 ש"ח, אם אפשרי.
הוט
דיברתי עם הוט הבוקר.
אין להם פתרון דומה לסנטריקס. הם יכולים לעבוד מול מרכזיות IP.
אני שוב חוזר לשאלה הראשונה ונשים את התקציב בצד (בלי להשתולל) - מרכזית IP משרדית שניתן להתחבר אליה מרחוק ושתתן את השרותים הבסיסיים עם אופציות לעדכון התוכנה.
אין להם פתרון דומה לסנטריקס. הם יכולים לעבוד מול מרכזיות IP.
אני שוב חוזר לשאלה הראשונה ונשים את התקציב בצד (בלי להשתולל) - מרכזית IP משרדית שניתן להתחבר אליה מרחוק ושתתן את השרותים הבסיסיים עם אופציות לעדכון התוכנה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.ebay.com/itm/ATCOM-VoIP-IP-S ... 35c52856d4
תנסה את זה. אסטריסק היא מרכזיה זולה. נראה לי שעבור הדרישה שלך מה ששלחתי אמור להיות בסדר.
כל כיוון של שם גדול בשוק פשוט יעלה לך עלויות, לסיסקו יש ממשק פשוט לניהול, או דרך ראוטר - לא זול. לאוואיה יש ממשק CLI - שוב, לא זול, פנסוניק גם לא זול.
הבעיה היחידה עם אסטריסק היא שהמרכזייה היא Open Source, וזה מקור לצרות. איכות תקבל בכל מקרה.
לשיקולך.
תנסה את זה. אסטריסק היא מרכזיה זולה. נראה לי שעבור הדרישה שלך מה ששלחתי אמור להיות בסדר.
כל כיוון של שם גדול בשוק פשוט יעלה לך עלויות, לסיסקו יש ממשק פשוט לניהול, או דרך ראוטר - לא זול. לאוואיה יש ממשק CLI - שוב, לא זול, פנסוניק גם לא זול.
הבעיה היחידה עם אסטריסק היא שהמרכזייה היא Open Source, וזה מקור לצרות. איכות תקבל בכל מקרה.
לשיקולך.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אין לי מושג, אבל קשה לי להאמין שימכרו ציוד ללא התקנה, אתה צריך התקנה לסיפור הזה (אם אין לך רקע).
צרות זה אבטחת מידע, צרות זה יציבות ותחזוקה, צרות זה עדכוני תוכנה, תיקוני באגים וכדומה. זה שונה שיש Vendor גדול מאחורי המכונה.
צרות זה אבטחת מידע, צרות זה יציבות ותחזוקה, צרות זה עדכוני תוכנה, תיקוני באגים וכדומה. זה שונה שיש Vendor גדול מאחורי המכונה.
Vocare Ad Regnum
אני קשור איכשהוא לתחום הזה, אז לא אמליץ על משהוא ספציפי.
אין טעם לדעתי היום לקנות ציוד, תתחבר לספקית מרכזיות בענן, העלות היא בד"כ פר שלוחה, הרבה פחות מאשר 1500 ש"ח.
בד"כ גם תקבל שיחות במחיר נמוך יותר מהמחיר הרגיל- לספקי מרכזיות ענן יש כוח קניה הרבה יותר גדול מלמשרד קטן (או גדול)
בנוסף, תקבל הרבה יותר פיצ'רים בד"כ ומערכות שמשתדרגות עם הזמן בניגוד למערכת פרטית.
ארנון
אין טעם לדעתי היום לקנות ציוד, תתחבר לספקית מרכזיות בענן, העלות היא בד"כ פר שלוחה, הרבה פחות מאשר 1500 ש"ח.
בד"כ גם תקבל שיחות במחיר נמוך יותר מהמחיר הרגיל- לספקי מרכזיות ענן יש כוח קניה הרבה יותר גדול מלמשרד קטן (או גדול)
בנוסף, תקבל הרבה יותר פיצ'רים בד"כ ומערכות שמשתדרגות עם הזמן בניגוד למערכת פרטית.
ארנון
ספקית מרכזיות בענן
ניסיתי לדבר עם הוט והם טוענים שאין להם שרות סנטריקס.
כשמדובר בתשתית הוט, למי ניתן לפנות (לא חנות שתעלם לשם התקנה ותחזוקה שוטפת בעלות סבירה?
כשמדובר בתשתית הוט, למי ניתן לפנות (לא חנות שתעלם לשם התקנה ותחזוקה שוטפת בעלות סבירה?
היי.
ממליץ לך לנסות אותם:
http://www.xn----9hcbbmdejomb6a2c8b8a.o ... %99%D7%9D/
הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים ורכשתי מהם ועד עכשיו אני מרוצה.
מרכזית IP זולה שלדעתי תתאים עבור הדרישות שלך.
בהצלחה!
ממליץ לך לנסות אותם:
http://www.xn----9hcbbmdejomb6a2c8b8a.o ... %99%D7%9D/
הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה חודשים ורכשתי מהם ועד עכשיו אני מרוצה.
מרכזית IP זולה שלדעתי תתאים עבור הדרישות שלך.
בהצלחה!