תודה לכולם
המסך באמת מדמים ואני נהנה ממנו כל רגע. השחורים באמת מעולים והתמונה בHD נראת מצויין.
נכון לעכשיו אני מקבל את כל מקורות הHD שלי מהאינטרנט (amazon prime וכנראה netflix בקרוב) והמסך מנגן אותם בצורה חלקה וללא שום קרטועים או קפיצות. הכבלים כאן הם ברמה בילתי ניסבלת, וכל הערוצים משדרים בעיקר פרסומות. הממיר הבסיסי מגיעה עם יציאת composite בלבד ומרבית שאנשים שאני דיברתי איתם נשארים בכבלים רב בגלל HBO (משחקי הכס) שבגלל החלטה עיסקית מספקים את שירותי הסטרימינג שלהם רק ללקוחות הכבלים.
לצערי, כן הצלחתי להבחין בעננות מסויימת בפינות במעבר מסצנות בהירות לחשוכות. כשהרקע שחור לחלוטין קשה לראות איפה נגמרת התמונה ומתחיל הקיר, חבל רק שזה לא ממש מייצג את המציאות ברוב בתכנים.
המסך הגיעה עם שלט מגע שזה חידוש מעניין עבורי, השלט כבד וקומפקטי ומרגיש מאוד נוח ביד. משטח המגע שלו לצערי לא קולט את מהירות האצבע מה שיכול להיות טיפה מתסכל למי שהתרגל לגלילה בסמרטפון. בנוסף 4 זוגות משקפי התלת מימד שהגיעו עם המסך מאפשרים לארגן ערב סרט אמיתי בתלת מימד בבית (המלצות?

). המצלמה המובנת במסך מוסיפה לו עוד כמה אפשרויות מעניינות שעוד לא הספקתי לבדוק (שליטה ע"י תזוזה, סקייפ ועוד).
טיפה התאכזבתי מאיכות הרמקולים. יכול להיות שהאיכות הבינונית נובעת מכך שהרמקולים מורכבים בחלק האחורי של המסך שממוקם אצלי כחצי מטר מהקיר. למזלי הפתרון נחת אצלי בבית יום אחרי המסך בצורה של רמקולים למחשב audioengine a2 שנקנו בעקבות סקירה כאן באתר, ולמרות שמדוברה ברמקולים למחשב הם ממלאים את הסלון בצורה מעולה. אולי בעתיד אשקול לשדרג לאח הגדול a5+ או להוסיף סאב לקבלת חוויה יותר קולנועית.