מטחנת קפה - עבור תבלינים
אני מחפש המלצה על מטחנת קפה שתטחן גם תבלינים: מלח ים גס, פלפל שחור, פרג וכו'
התקציב בערך עד 250 שקל, לא אכפת לי גם לרכוש באינטרנט, וגם לא אכפת לי לקנות מטחנה ידנית אבל שהטחינה תהיה יחסית מהירה ולא מייגעת...
תודה!
התקציב בערך עד 250 שקל, לא אכפת לי גם לרכוש באינטרנט, וגם לא אכפת לי לקנות מטחנה ידנית אבל שהטחינה תהיה יחסית מהירה ולא מייגעת...
תודה!
נערך לאחרונה על ידי A1ex ב 17/04/2013 19:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום,
לדעתי לא ניתן לערבב, אם תחליט להשתמש במטחנה לקפה, עדיף שתישאר רק לקפה. אתה לא רוצה קפה בטעם פלפל או פפריקה או ממש מלוח...
בהנחה שאנו אכן מתמקדים במטחנה לקפה בלבד, כדאי שתגדיר לאיזה שימושי קפה היא מיועדת (שחור, פילטר, אספרסו וכו' או קומבינציות קפה שבהם תעשה שימוש) ואת היקף השימוש...
לדעתי לא ניתן לערבב, אם תחליט להשתמש במטחנה לקפה, עדיף שתישאר רק לקפה. אתה לא רוצה קפה בטעם פלפל או פפריקה או ממש מלוח...
בהנחה שאנו אכן מתמקדים במטחנה לקפה בלבד, כדאי שתגדיר לאיזה שימושי קפה היא מיועדת (שחור, פילטר, אספרסו וכו' או קומבינציות קפה שבהם תעשה שימוש) ואת היקף השימוש...
כניראה שהתנסחתי לא טוב.מיץ_פטל כתב:שלום,
בהנחה שאנו אכן מתמקדים במטחנה לקפה בלבד, כדאי שתגדיר לאיזה שימושי קפה היא מיועדת (שחור, פילטר, אספרסו וכו' או קומבינציות קפה שבהם תעשה שימוש) ואת היקף השימוש......
המטחנה לא מיועדת בכלל לקפה.
פשוט יש לכם ידע רחב בתחום אז אני שואל דווקא אתכם.
מכונת תבלינים קטנה וטובה, כזו שקונים בסופר או בחנויות החשמל היא מעולה בשביל לטחון תבלינים.
לפסח קניתי אחת נוספת בשופרסל, של המותג שלהם, במחיר של 50 ש"ח לערך.
אני טוחן בה קינמון, פלפל, זרעי כוסברא, כמון וכדומה
החוכמה היא לטחון בפולסים קצרים, ולא לתת למכונה להתחמם יותר מידי.
אצלי מכונות כאלו מחזיקות שנים ארוכות.
אבל... זו לא מטחנה לפרג.
כי הפרג מוציא שמן ונדבק לצדדים, וזה לא עובד כהלכה.
עד כמה שאני יודע לפרג צריך מטחנה מקצועית ויעודית, ועדיף לרכוש פרג טחון בחנות תבלינים כל פעם מחדש.
אבל... זו לא מטחנה לפרג.
עד כמה שאני יודע לפרג צריך מטחנה מקצועית ויעודית, ועדיף לרכוש פרג טחון בחנות תבלינים כל פעם מחדש.
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
מחזק את דבריו ,אהה-רון כתב:מכונת תבלינים קטנה וטובה, כזו שקונים בסופר או בחנויות החשמל היא מעולה בשביל לטחון תבלינים.
אבל... זו לא מטחנה לפרג.
עד כמה שאני יודע לפרג צריך מטחנה מקצועית ויעודית, ועדיף לרכוש פרג טחון בחנות תבלינים כל פעם מחדש....
יש מבצעים בסופר או בהום סנטר ולא צריך להוציא על מטחנה כזו יותר מ 100 שח
יחד עם זאת כדאי לך לרכוש שתיים , אחת לתבלינים מתוקים כגון קינמון, ציפורן, מוסקט, הל
ואחת לכל השאר
ובטח לא קפה.
כדאי לבחור כזו שהקערה שלה נירוסטה ולא פלסטיק
לי יש 2 מטחנות כאלה ואני מאד מרוצה
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2552959&cfm=