זהירות מטלוויזיות LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ronico66 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לחברי הפורום
ברצוני לשתף אתכם בנסיוני המר עם טלוויזיות LG .
בשנת 2008 רכשתי 2 טלוויזיות של 32 אינץ (32LG30R) ומסך של 42 אינץ (42LB7RF) .
זו של ה-42 אינץ התחילה לעשות לי בעיות כבר אחרי שנה ומשהו (כמובן קצת אחרי גמר האחריות ) ,כשהייתי מדליק אותה אז לפעמים המסך לא היה עולה . שומעים סאונד אבל אין וידאו. הייתי מכבה ןמדליק פעם פעמיים וזה היה מסתדר . לאט לאט המצב החמיר וכיום כשאני מדליק אותה על המסך מופיע לי "אין אות" ואחר 5 דקות תמימות הסאונד והוידאו עולים לסירוגין את שהם מתיצבים.
ב-32 אינץ הראשונה לפני כשנתיים התחילה תופעה משונה שכאשר אני מדליק אותה לפעמים היא פשוט לא נדלקת "ונתקעת" נורית החיווי של הפאואר נכבת לגמרי ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את שקע החשמל ומחכים כמה דקות ומחברים שוב.
ב-32 השניה יש את התופעות הכי מוזרות . לילה אחד הטלוויזיה פשוט נדלקה מעצמה (תחשבו איזה מבהיל זה היה ) והתפריטים התחילו לקפוץ מעצמם ( וואלה חטפה דיבוק ) והטלוויזיה בוררת בעצמה איזו כניסה לראות וכל פעם זה מדלג בין הכניסות.
חשבתי בהתחלה שאולי נרדמתי על השלט אבל זה לא היה זה. הוצאתי את הסוללות מהשלט של הכבלים וכן מהשלט המקורי ועדיין זה ממשיך. בכלל הטלווזיה לא מקבלת פקודות מהשלט (כבר הזכרתי דיבוק ?} .
בקיצור הטלוויזיה מושבתת ומנותקת מהחשמל (כי היא נדלקת לבד) .
צילצלתי למרכז שירות LG , הם רוצים על קריאת טכנאי 250 לטלוויזיה , בסוף התפשרו על 450 לשלושתם , וכן אם הטלוויזיות יצטרכו שינוע לראש העין , כי המעבדה הראשית נמצאת רק שם , 200 ש"ח לכל יחידה.
החלטתי לוותר על "התענוג" לקנות 32 חדשה ולחכות ששתי האחרות ימותו סופית.
לסיכום : התקלות בטלוויזיות מראות שיש בעיה סיסטמטית בתוכנה של המכשירים ( ראיתי עוד מתלוננים בכמה פורומים ) ולא ממליץ לכם להתקרב למוצרי LG ( לפחות לא לטלוויזיות ) . אני עם LG גמרתי.
נערך לאחרונה על ידי ronico66 ב 18/04/2013 14:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

gilkall
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #2 

מחזק!!!
גם לי מאז שהתחלתי עם טלויזיות של LG רק נפילות ...ו אני מדבר על סדרות היוקרתיות שלהם.....ולא רק שהן מתקלקלות מהר גם ח.י לא מחליפים לטלויזיה מאותה רמת סידרה אלה בסידרת בניים ומטה .אני מדבר מנסיון אישי על שני מסכי LCD שהיו לי לפני 3-4 שנים מסידרת הסקרלט היוקרטית שהיה להם.
בקיצור לא החברה ולא היבואן הרישמי אמינים.......לא מאמין שהכל השתנה היום.

yaron78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #3 

ronico66 - אולי עדיף שתיקח את הטלויזיה לטכנאי פרטי ולא ל-ח.י. עקב המחיר שהיא דורשת , גם ככה נגמרה כבר האחריות.
רק תצטרך למצוא טכנאי מקצועי ואמין - מישהו שהיה עובר בהצלחה את "יצאת צדיק" (של חיים הכט) ולא מישהו שהיה מככב שם לרעה...
עזרו לכם? כפתור "תודה" נמצא בפינה השמאלית+תחתונה בפוסט - אנא השתמשו בו!

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806
נתן תודות: 187 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #4 

סורי אבל אני מחזיק בבית רק LG ועושה את זה כבר משנת 2004.
בדרך החלפתי אולי 5 דגמים וכיום יש לי גם 42" וגם 60"
מכשירים מעולים ואם יש בעיה - יש להם אחלה שרות...

אוריה

gilkall
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

^
עם מזל לא מתווכחים.
מקווה בשבילך שימשך כי במיקרה של בעיה רצינית ויש צורך להחליף את הטלויזיה ואין להם אותה במלאי יותר=תקבל חדשה אבל דגם נחות משמעותית כמו שקרה לי בשני דגמים שונים שלהם באחד המסך קיבל עננות כבדה אחרי 10 חודשים ובאחר שנידלק רק מתי שבה לו אחרי חודש.
כמוכן משום מה רק הסדרות בניים ומטה שורדות אצלי יפה-כלומר התחליפים הזולים שקיבלתי מ ח.י לעומת מה שקניתי שהיה TOP

ronico66 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אוריה כתב:סורי אבל אני מחזיק בבית רק LG ועושה את זה כבר משנת 2004.
בדרך החלפתי אולי 5 דגמים וכיום יש לי גם 42" וגם 60"
מכשירים מעולים ואם יש בעיה - יש להם אחלה שרות...

אוריה
...
שלום אוריה .
אני שמח בשבילך שאין ולא היו לך בעיות עם הטלוויזיות . לא באתי להגיד שכל המסכים שלהם דפוקים.
פשוט מקבץ התקלות אצלי ואצל אחרים לא אמור להיות בחברה גדולה כמו LG.
אם הייתי קונה מוצר מדבקה אז לא הייתי מתעצבן כך .
גם השירות שלהם , במקרה שלי לפחות , לא היה בסדר .
הם ביקשו 450 ₪ על ביקור טכנאי ו -600 ₪ על שינוע המסכים לראש העין .
אתמול בא לי טכנאי בעלות של 150 ₪ כולל לקיחת המסכים למודיעין ( אני ירושלמי ) .
היום אקבל הצעת מחיר לתיקון .
בכל מקרה תהנה מה-60 אינץ שלך ( עוד אומרים שהגודל לא קובע . חחחח )
יום טוב

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #7 

מבין אותך זה בהחלט לא נעים ,אבל לקבוע חד משמעית של-LG מסכים לא טובים זה כבר הגזמה,לא יודע מאיפה קנית אבל כנראה שאלו מסכי לימון או שעברו תיקון כולשהו בדרך,תנסה לפנות לשרות הלקוחות שלהם בכתב ואולי משהו יזוז ויוכלו לשדרג לך את המסכים בתוספת תשלום הגיונית .

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #8 

אחלה כותרת למשתמש חדש , לפי חלק מהתיאורים (לא טוען שהם שקריים!) אתה צריך לוותר על שירות LG ולהזמין :
[img2=550x379]http://suckerpunchcinema.com/main/wp-co ... s_full.jpg[/img2]

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #9 

ronico66 כתב:לחברי הפורום
זו של ה-42 אינץ התחילה לעשות לי בעיות כבר אחרי שנה ומשהו (כמובן קצת אחרי גמר האחריות ) .
...
LG מייבוא רשמי עם שנה אחריות? הממממ..... :roll:

gilkall
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

אכן מוזר בשנה אחריות של פותח הדיון....כניראה לא מיבוא רשמי של ח.י
אבל ראה שרשור לגבי ההיתנהלות של ח.י שמחזק את מה שכתבתי לגבי שני מיקרים אישיים שלי איתם שקניתי מסכי פרימיום במחיר כמעט כפול למסכים אחרים ובסוף ניתקעתי עם מסכים נחותים משמעותית אחרי שהיקרים התקלקלו והיה צורך להחליפם במיסגרת האחריות.....זה פשוט רמאות וגניבה.
http://www.hometheater.co.il/vt187343

ronico66 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

dgent כתב:אחלה כותרת למשתמש חדש , לפי חלק מהתיאורים (לא טוען שהם שקריים!) אתה צריך לוותר על שירות LG ולהזמין :
[img2=550x379]http://suckerpunchcinema.com/main/wp-co ... s_full.jpg[/img2]
...
נשבע לך שזה היה מפחיד . תאר לך שבאמצע הלילה הטלוויזיה נדלקת התפריטים מרצדים
וכל רגע היא בוררת כניסה אחרת . בכניסות HD וה-AV זה חשוך ואין בעיה אבל כשזה נכנס למצב TV אז ערוץ
״השלג״ מככב.
איך מגיעים למכסחי השדים ?

ronico66 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

integral כתב:
ronico66 כתב:לחברי הפורום
זו של ה-42 אינץ התחילה לעשות לי בעיות כבר אחרי שנה ומשהו (כמובן קצת אחרי גמר האחריות ) .
...
LG מייבוא רשמי עם שנה אחריות? הממממ..... :roll:
...
קניתי אותם ממחסני חשמל והיבואן הוא היבואן הרשמי , כלומר ח.י . בדקתי שוב לאור הערתך את נושא תוקף האחריות והיא אכן ל-12 חודשים . אין לי מושג כמה אחריות הם נותנים היום אבל אז ( 2008 ) זה מה שקיבלתי .

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #13 

תאמין לי , מכיר את העניין , אחרי שחזרתי הבייתה מהסרט הצלצול תוך כדי משחק בPS (במרתף) המסך הפך להיות מושלג ואז כחול (ברירת מחדל של המסך במקום שלג) ובום נפל כל החשמל. הכל בגלל שנאי שנשרף

gilkall
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

מוזר שנתנו לך רק שנה-כמה שאני זוכר אז תמיד היה 3 שנים לפחות אחריות על מסכי LCD של כל המותגים הטובים מיבואן רשמי...נכון להיום רק אלקטרה הורידה לשנתיים אחריות על מנת להיתחרות יותר במחירי שיווק(אגב בגלל זה אני לא מוכן אפילו לשמוע על מסכי פיליפס למרות שהם איכותיים).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”