פרסומות בערוץ דיסקברי - כל רבע שעה בממוצע ! מוגזם !
הפרסומות אומנם לתוכניות שלהם אבל זה מציק ממש... כל רבע שעה בערך מקבץ של 3-4 דקות פרסומות.
האם זה כך גם בערוץ דיסקברי העולמי ? אגב ערוץ דיסקברי בהוט וערוץ דיסקברי בארצות הברית לדוגמא,משדר אותם תכנים בו זמנית ?
לעניינו... גם לכם זה מציק ?
האם זה כך גם בערוץ דיסקברי העולמי ? אגב ערוץ דיסקברי בהוט וערוץ דיסקברי בארצות הברית לדוגמא,משדר אותם תכנים בו זמנית ?
לעניינו... גם לכם זה מציק ?
לא רק שזה מציק
אבל כך אי אפשר לראות ולהנות מתוכנית
אבל כך אי אפשר לראות ולהנות מתוכנית
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
היה מציק אם הייתי רואה את הערוץ הזה.
אגב, זה הסטנדרט בארה"ב. יש להם 18 דקות פרסום בשעה בממוצע, מה שאומר שיש להם לרוב 4 הפסקות (אחת כל רבע שעה) של 4.5 דקות בכל פעם...
אגב, זה הסטנדרט בארה"ב. יש להם 18 דקות פרסום בשעה בממוצע, מה שאומר שיש להם לרוב 4 הפסקות (אחת כל רבע שעה) של 4.5 דקות בכל פעם...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ככה הערוץ משודר בפיד הלווייני. להוט אין שליטה על זה.
גם בנשיונל גאוגרפיק זה אותו דבר.
אגב, יש ספקי תקשורת במדינות אחרות המשדרים פרסומות של ממש בדקות האלו ולא פרומואים, אז זה הרע במיעוטו.
אני בינתיים מצאתי את הערוץ נחמד ומעניין, ומבחינתי מדובר בשיפור לעומת הערוץ שירד.
גם בנשיונל גאוגרפיק זה אותו דבר.
אגב, יש ספקי תקשורת במדינות אחרות המשדרים פרסומות של ממש בדקות האלו ולא פרומואים, אז זה הרע במיעוטו.
אני בינתיים מצאתי את הערוץ נחמד ומעניין, ומבחינתי מדובר בשיפור לעומת הערוץ שירד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
גם הדיסקברי הרגיל מגיע ישירות מהלוויין. אנשי הערוץ שכרו חברת תרגום ישראלית (SDI Media) והם נותנים להם מראש את התכנים לתרגום, שמשודר לאחר מכן ככתוביות DVB ישירות בפיד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
וואו ! באמת ? זה מטורף !oferlaor כתב:היה מציק אם הייתי רואה את הערוץ הזה.
אגב, זה הסטנדרט בארה"ב. יש להם 18 דקות פרסום בשעה בממוצע, מה שאומר שיש להם לרוב 4 הפסקות (אחת כל רבע שעה) של 4.5 דקות בכל פעם......
רעיון מעולה ! שמח לשמוע שאנחנו רואים אותם תכנים כמו בערוץ העולמי...pixies כתב:גם הדיסקברי הרגיל מגיע ישירות מהלוויין. אנשי הערוץ שכרו חברת תרגום ישראלית (SDI Media) והם נותנים להם מראש את התכנים לתרגום, שמשודר לאחר מכן ככתוביות DVB ישירות בפיד....
אני קולט בצלחת הפרטית ערוצי דיסקברי ואנימל פלנט מכמה וכמה מדינות.
כמו שנאמר כאן, הפרומואים קיימים בכל המדינות, ובחלקם זה פרסומות של ממש. אין לכם מה להתלונן על הוט במקרה הזה.
לגבי התרגום, זה תמיד רק כתוביות, וגם זה לא תמיד.
כמו שנאמר כאן, הפרומואים קיימים בכל המדינות, ובחלקם זה פרסומות של ממש. אין לכם מה להתלונן על הוט במקרה הזה.
לגבי התרגום, זה תמיד רק כתוביות, וגם זה לא תמיד.