כמה שאלות על IR

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ziprton פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם וערב טוב .
כמה שאלות לי אליכם , אני חדש בנושא וברצוני להקים לבד מעיין מיני בית חכם בקומת הכניסה .
נגיד וקניתי מתגים נשלטי IR והתקנתי אותם , הם באו עם שלט . הכל עובד מצוין , עכשיו אני רוצה לשלוט עליהם דרך המחשב עם IRDA או עם שלט\התקן חיצוני נייד התומך בIR . איך אני מקשר בינהם ? יש לIR תדרים כמו גלי רדיו או משהו בסגנון ?
ועל אותו הגשר גם איך אני מקשר את השלט עם הטלויזיה , המגבר , המזגן , הממיר , הCD ? ( כולם בקומת הכניסה )

ראיתי גם מעיין טאבלט זול מבוסס אנדרואיד שיש לו התקן IR מובנה שנועד לשליטה על בית חכם וכו , זה דבר מומלץ ? התחשב בזאת שאני לא רוצה להשקיע המון ורוצה לקחת את זה רק כפרוייקט העשרה ביתית ותו לא .

ואם בחרתי באפשרות של IRDA , איזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש בה כדי להפעיל את המגים הללו ? (כמובן שיהיה מחשב בקרה והכל )

סליחה על הפצצת השאלות , אני אובד עצות וחרשתי את כל האינטרנט בניסיון למצוא תשובה. ומצאתי פורומים זולים שעדיף לא להקשיב להם ותשובות שאני עומד בספק עליהם.

תודה לכל מי שיכול לעזור לי !

יונתן .

עריכה :
שכחתי !! . אם אפשרות הטאבלט הנל הינה אפשרות לא טובה , כיצד אפשר לעשות את אותו הדבר דרך אייפון או גאלקסי ? כי אני מכיר מתקנים מבוססי WIFI שנשלטים דרך האייפון וממירים את הסיגנל לIR.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”