native rate זה דבר מובנה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Liran63 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני תוהה אם NATIVE RATE הוא פונקציה מובנית בטלויזיה כי אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה בלי שתהיה בעיה של חיתוך קצוות התמונה. אז זה פונקציה מובנית או...? (יש דרך לסדר את בעיית חיתוך הקצוות, אגב?)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

אם אתה רוצה עזרה, תן את המידע הנדרש: איזו טלוויזיה, איזה חיבור, איזה כרטיס מסך....

Liran63 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

integral כתב:אם אתה רוצה עזרה, תן את המידע הנדרש: איזו טלוויזיה, איזה חיבור, איזה כרטיס מסך....
...
אני מתלבט אם לקנות 42ls570y של LG, ותוהה אם תהיה לה את הבעיה שיש לי עם טלויזיה אחרת, שהיא חותכת את הקצוות. אני רוצה לדעת קודם כל למה זה קורה. אתה יודע?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

שוב, זה יכול לנבוע ממגוון של סיבות. איזו טלוויזיה, איזה כרטיס מסך, איזו רזולוציה אתה מנסה לשדר אליה, האם יש מסך נוסף מחובר למחשב ואז באיזו רזולוציה הוא. תתחיל מלענות על השאלות האלו ואולי אפשר יהיה לעזור.

עקרונית LG תומכת ב NATIVE (נקרא JUST SCAN).

Liran63 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

integral כתב:שוב, זה יכול לנבוע ממגוון של סיבות. איזו טלוויזיה, איזה כרטיס מסך, איזו רזולוציה אתה מנסה לשדר אליה, האם יש מסך נוסף מחובר למחשב ואז באיזו רזולוציה הוא. תתחיל מלענות על השאלות האלו ואולי אפשר יהיה לעזור.

עקרונית LG תומכת ב NATIVE (נקרא JUST SCAN).
...

אני לא אחבר שוב את המחשב לטלויזיה ההיא, אלא לטלויזיה שתהא אצלי בחדר, פשוט רציתי לדעת אם 42ls570y יעשה או לא יעשה בעיה זו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #6 

במקרים רבים האשמה לחתיכה כזו היא בהגדרות התצוגה במחשב. תוודא שבהגדרות אתה ללא overscan ושהמסך במצב just scan (שם מזעזע).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”