צריך עזרה לפני שדרוג
צריך עזרה לפני החלטה לשדרג
יש לי כאמור את הרסיבר פיוניר lx85
רציתי לשדרג לאונקיו5010 או דנון4520
רוצה יותר כח עוצמה עכשיו מבט באתרים
אונקיו מראים שב6 אום הרסיבר מוציא רק
175 וואט לכל צד
ואילו הפיוניר שלי מוציא 190 וואט לכל רמקול
קראתי שלאונקיו יש שני שנאים רציניים והכל
ועל פני הנתונים שלי חזק יותר אני צודק?
למרות שבגלל הכיול המטורף אודיסי32 אני רוצה להחליף אבל גם מבחינת כח ואיכות
גם לגבי הדנון
תודה לכולם
יש לי כאמור את הרסיבר פיוניר lx85
רציתי לשדרג לאונקיו5010 או דנון4520
רוצה יותר כח עוצמה עכשיו מבט באתרים
אונקיו מראים שב6 אום הרסיבר מוציא רק
175 וואט לכל צד
ואילו הפיוניר שלי מוציא 190 וואט לכל רמקול
קראתי שלאונקיו יש שני שנאים רציניים והכל
ועל פני הנתונים שלי חזק יותר אני צודק?
למרות שבגלל הכיול המטורף אודיסי32 אני רוצה להחליף אבל גם מבחינת כח ואיכות
גם לגבי הדנון
תודה לכולם
קודם כל לפיוניר שלך וגם ל 86 יש לו פחות כוח אם לא יותר מהאונקיו ואת זה בדקו לא פעם אחת.
דבר שני ואני מעתיק משרשור אחר שהגבתי לך -
בכל שרשור אתה מעלה את הסיפור עם האודיסי כאילו הוא יעשה לך קסמים במערכת מי ישמע..
כנס ל AVS פורום תראה אנשים שם עם שערות לבנות עם הכיול של אודיסי . בקיצור - יש שמרוצים יותר מכל
של חברה כזו או אחרת. זה גם נורא תלוי במשתמש ובאקוסטיקה שלו בחדר ואלף גורמים נוספים.
בשורה התחתונה יש לך רסיבר מהטופ שאפשר לקנות בשוק. למעט פרוססורים שמתחילים באלפי דולרים ונגמרים
אי שם בעשרות אלפים , רסיבר אחר לא יפתור לך את כל הבעיות !
תשקיע בנגן אופו 105 , בהחלפת רמקולים אולי . אז תרגיש שינוי אמיתי קרוב לוודאי.
דבר שני ואני מעתיק משרשור אחר שהגבתי לך -
בכל שרשור אתה מעלה את הסיפור עם האודיסי כאילו הוא יעשה לך קסמים במערכת מי ישמע..
כנס ל AVS פורום תראה אנשים שם עם שערות לבנות עם הכיול של אודיסי . בקיצור - יש שמרוצים יותר מכל
של חברה כזו או אחרת. זה גם נורא תלוי במשתמש ובאקוסטיקה שלו בחדר ואלף גורמים נוספים.
בשורה התחתונה יש לך רסיבר מהטופ שאפשר לקנות בשוק. למעט פרוססורים שמתחילים באלפי דולרים ונגמרים
אי שם בעשרות אלפים , רסיבר אחר לא יפתור לך את כל הבעיות !
תשקיע בנגן אופו 105 , בהחלפת רמקולים אולי . אז תרגיש שינוי אמיתי קרוב לוודאי.
לא מבין אותך,אתה בעשרות פוסטים הדגשתmen כתב:איך אפשר לדעת בודאות שיש לפיוניר יותר כח ?
יש כתבה משו?
נכון לגבי הכיול
אבל הכיול של פיוניר גרוע אולי כי אני לא מסתדר איתו...
כמה אתה מרוצה מהפיונירים שלך לרבות הlx73 שאפילו אותי חיזקת שהוא אליפות
אם אני לא טועה גם היה לך לפני..
מה קרה פתאום נחלש הרסיבר..?
את הlx85 לא שמעתי מעולם אבל הבנתי ש86 יותר בשרני..
כמו כן לסטריאו כמובן שעדיף מגבר ייעודי בחצי מחיר יתן יופי של עבודה
ואפילו פי 2.
בהצלחה!
40 שנה לך תיזכור..
menmen כתב:אני בטוח שקודם כל אני צריך מקור איכותי
ולא מה שיש לי כיום דיוידי של 400 שקל או מחשב
מה עדיף בלו ריי אופו או נגן סידי ברמה...
לדעתי הבסיס אצלך הוא בעייתי.
לא הגדרת נכון את הפיוניר, ועל כן חסר לך:
1. כוח
2. בשרניות
3. איזון טונאלי
4. ערכים אקוסטיים
אתה רוצה להחליף את ה-85 תחליף, לדעתי לא תקבל ישועה מרסיבר של אונקיו או ימאהה או דנון או מארנטז או הרמן קרדון.
לדעתי לא משנה ולא אקטואטלי מבחינתך כיול אודיסי 32XT שהוא "אוטומטי" בלבד ללא ערכים ידניים פרט לטרבל ובאס וזה מדד טוב למסיבות - לא לאיזון טונאלי אקוסטי.
מניסיון (וניסיון עשיר מאוד מאוד מאוד בנושא הזה
התיקון הידני של פיוניר כאשר יודעים מה שעושים שם מגיע לטעמי לתוצאות טובות יותר להעדפה אישית מאשר האודיסי (האוטומטי).
על תכניס את הראש שלך למקומות שלא תוכל באמת להפיק את המירב.
לגבי שאלתך נגן OPPO או נגן CD אז בוודאי ובוודאי נגן OPPO כמובן 95/105
מכמה סיבות:
1. DACים מאוד איכותיים שישמשו אותך גם כנגן CD ברמה של נגנים שעולים כמה אלפי שקלים טובים(יש כאילו שהשוו לנגנים יעודיים שעולים לא מעט כסף בכלל - באיזור ה-2000$
וכמובן DACים בקולנוע רב ערוצי שעולים על פרוססורים ייעודים מודרניים של 2500$ וצפונה, שלא נדבר על כל רסיבר קיים כולל הפיוניר שלך וכולל כל flagship קיים.
2. אפשרות להנות גם מ-SACD ברמה גבוהה ביותר.
3. "על הדרך" סטרימר ונגן בלוריי ברמה אודיופילית.
4. מעבד ווידאו הטוב ביותר שיש כיום.
5. יש ל-OPPO אפשרות ל-VOLUME CONTROL משמע הוא יכול לתפקד כפרה-פרוססור ייעודי וניתן לחברו ישירות למגברים חיצוניים ללא פרוססור או רסיבר באמצע. מאוד פלוס
ועוד ועוד ועוד...
יום חמים ונעים
בוקר טוב men.men כתב:מה ההבדל בין האופו 95 103 105?
מי היבואן?
תודה...
ההבדלים בין ה-OPPO 95 ל-OPPO 105.
1. תמיכה ב-4K (לא רלוונטי עבורך).
2. אפשרות להיות DAC דו-ערוצי חיצוני (בהחלט פלוס למי שזה רלוונטי כגון מחשב).
אם יש מחשב או נגן CD או סטרימר חיצוני נחות מה-OPPO ואתה ממש רוצה לשפר את הרמה שלו בסטיראו, אז כמובן לך על ה-105, אם אין את ה-all the above , וה-OPPO אמור לתת לך את כל הפונקציונאליות שאתה מחפש, מספיק ה-95 (ההבדלים בינהם זה 200$).
ההבדלים בין ה-103 ל-105 (בדיוק כמו ה-93 מול ה-95).
*ה-103/93 נגן נחות מה-95/105 בכל הקשור לאודיו אנאלוגי ואיכות ה-DACים (דו ערוצי/רב ערוצי).
לך על ה-95 בעיניים עצומות (או אם אתה ממש רוצה אז ה-105).
בהצלחה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אתה באמת חושב שמישהו פה יכול לענות לך על השאלה הזו ?men כתב:שאלה בנוגע לכיול במידה ואשדרג לרסיברי העל או דנון או פיוניר אם האודיסי 32 שמטפל בתדרים הנמוכים מה שהכיול של פיוניר לא תומך
האם יהיה שיפור בסאב מרגישים שינוי?
או שאני ישמע בול כמו שאני שומע עכשיו
תודה...
אתה צריך לשמוע מה מתאים לך על flat, אפשר לכייל טיפה את הסאונד, יותר מדי אתה כבר "מסרס" את האיכות שלו (לדעתי האישית). היתרון של אונקיו על פני המתחרים הוא העוצמה והדינמיות, הסאונד של הפיוניר לעומתו יותר מפורט ומדויק אבל עם רמקולים נכונים ומקור איכותי מתאים קשה לי להאמין שאפשר להתאכזב מהרמה של הסאונד אלא אם כן יש לך בעיה אקוסטית יוצאת דופן בחדר/סלון. לדעתי אתה צריך להישאר עם הרסיבר המעולה שיש לך ולחפש את צוואר הבקבוק במקום אחר (כולל כבלים). בהצלחה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
zeev78 כתב:אתה צריך לשמוע מה מתאים לך על flat, אפשר לכייל טיפה את הסאונד, יותר מדי אתה כבר "מסרס" את האיכות שלו (לדעתי האישית). היתרון של אונקיו על פני המתחרים הוא העוצמה והדינמיות, הסאונד של הפיוניר לעומתו יותר מפורט ומדויק אבל עם רמקולים נכונים ומקור איכותי מתאים קשה לי להאמין שאפשר להתאכזב מהרמה של הסאונד אלא אם כן יש לך בעיה אקוסטית יוצאת דופן בחדר/סלון. לדעתי אתה צריך להישאר עם הרסיבר המעולה שיש לך ולחפש את צוואר הבקבוק במקום אחר (כולל כבלים). בהצלחה....
מילים כדורבנות
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 30#1249330